Şimdi Ara

Parlaklığı yüksek led ampul istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım led ışık az ışık geldi gözüme ben cok parlak aydınlatma seviyorum oda ışıl ışıl olacak bana led ampul önerebilirmisiniz baya bi güclü olsun.

• Merhaba,

Power Led alabilirsin çok fazla fark edecektir hem fiyat hem parlaklık .
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam avizeye takıcam ben ampul olarak istiyorum.
  • Bulabilirseniz vestelin 10.5w olan bir led ampulü var veya tekfenin 11w olan modeline bakın ikisi de 1000 lümenin üzerinde ışık gücüne sahip, bende ikisinden de var verimleri çok iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Merhaba, Power led ampul' de var onlara bakınız.

https://urun.n11.com/led-ampul/power-led-ampul-3x1w-P187735530?gclid=Cj0KCQiAzMDTBRDDARIsABX4AWzJxTgn8-XeHnKGdQ2vVgnssQE_S-9g4wob_JdQpQMTuwnFw6n26p8aAoFkEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Hocam değişik geldi ama cok yakmaz dimi aydınlatması coktur.

• Kardeşim bu ürün 3w ve tahminen 250 lümen bir ışık gücüne sahiptir kesinlikle yetersiz gelecektir bunlardan çokça çöpe attım ömürleri çok kısa ayrıca aydınlatma açıları dar, spot şeklinde çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam bana şöyle linkli atarmısınız size zahmet olmazsa çünkü evde ben almıştım ışığı az geliyo 3 tane yanmasına rağmen ben cok ışığı seviyom halojen lamba takıcam cok yakmasa.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bunu power led örneği olarak verdim. Düşük güçlü ve lümenli bir lamba bu zaten fazla aydınlatmaz. Avizene kaç ampul takılabiliyor ? Odan kaç m kare ? Ona göre ampul tercih etmek gerekiyor yoksa bunu önerirdim .https://www.bauhaus.com.tr/asz-neptun-36w-led-ampul-armatur
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Fazla parlaklık istiyorsan haliyle faturada biraz kabarır tabi o ne kadar artar onu hesaplamak gerekiyor.
  • 1200 lumen civarida ikea ve philipsin led ampulleri var.Google da arayip lumen degerine dikkat ederek alabilirsin.

• Halı sahalarda kullanılan 800w halojen lamba işinizi görür evin içinde güneş gözlügü ile gezinirsiniz o derece güçlü.ışığı var.

• Ecolite'ın ürettiği ampullere bakabilirsiniz. Ben tüm eve aldım. Çok memnunum.

• Sanırım gözünüzde tavuk karası sorunu var. Alacalı ışılta nesneleri görmekte zorlanıluyor. Tıpta tedavisi yok fosfor eksikliğinden , genetik olduğu söyleniyor. Tanesi 1.50 tl satılan pawur ledler işinizi görür akım sınırlaması ile çalıştırmak gerekiyor. Bc 547 ile uygun seni taklılarak çalıştırılmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.