Şimdi Ara

parlayan egg (önemli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaşla adam olunmadığını senin ustunde goruyoz 18 den buyuğum diyon ama sozlerin zeka yaşının anasınıfı seviyesinde olduğunu gosteriyor
  • Bana bak turat ne yılışık ne cıvık bi çocuksun sen yüzsüzlüğünde cabası git ne listesine ekliyeceksen ekle ezildikçe eziliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

Nerenden Anlıyorsun Blader Üstünemi Oturuyorsun Duyaçların xD ... Adamlığı Bana anlat Abi DicemDiyorum.

Anladım ama .Abi dicem başına nokta koyduğun için öyle gözüküyor

Shaq33 senle kavga etmicem forumda yenisin ve ben 18 yaşımdan büyüğüm demedim

(Shaq33 ile bi digimon world ds konusunda tartıştık diye geldi burdada çattı)

Salih abi anlamıyorum seni tamam benle muhattam olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 25 Temmuz 2009; 12:03:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

quote:

17 Yaşındayım Eylülün 12'sinde 18 Olucam Emin Ol.Ayrıca Adamlık Yaşla Başla Olmuyor Çocuklukda Öyle Ben Senin Gibi Veya Yandaşların Gibi Baba Parası Yiyen Adamlardan Değilim emin ol Baba PArası Yeseydim 7/24 Digimon Başında Olurdum.Adamlığı Öğren Gel Bana Anlat.Abi Dicem.

Tamam abi de

Bak seninlede kavga etmek istemiyorum işte.

İyi misin Murat?Teminden beri kavga ediyon zaten yeni mi anladın kavga etmek istemediğini.

• ben forumda yeni değilim 2006 dan beri forumu takip ediyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

quote:

Nerenden Anlıyorsun Blader Üstünemi Oturuyorsun Duyaçların xD ... Adamlığı Bana anlat Abi DicemDiyorum.

Anladım ama .Abi dicem başına nokta koyduğun için öyle gözüküyor

Shaq33 senle kavga etmicem forumda yenisin ve ben 18 yaşımdan büyüğüm demedim

(Shaq33 ile bi digimon world ds konusunda tartıştık diye geldi burdada çattı)

Salih abi anlamıyorum seni tamam benle muhattam olma

Yürü git sus o zaman 10 yaşındasın pek fazla üstüne gitmek istemiyorum yoksa kapının önüne koyardım seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq33

ben forumda yeni değilim 2006 dan beri forumu takip ediyom

Bende 2006'dan beri takip ediyorum hatırlıyorum ocağa yakın üye olmuştum (2007'de çünkü pokemon crater kapandı ve neden kapandı diye sorcaktım)

Ben onla etmek istemiyorum iyi birine benzior.(Gerçi Salih Abiyede öle demiştik)

Erden abi bi pm bak lütfen ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.