Şimdi Ara

parlayan egg (önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az evvel biyomondan 2 tane egg düşürdüm ve yaktım yani yanma şansı var

• Biliyodum(k) Bilmeyen vardır belki ve parlayan yumurtam düşürdün ve biyomonlar nerde?
  • görev vardı ya 1 yumurta 4 chip veriolardı ordada zaten %100 ihtimalle yumurta yanıodu ordanda anlaşılabilinirdi ama yinede saol
  • hep yanmıo yapanlar da var
    quote:

Orijinalden alıntı: TakaishiTakeru

görev vardı ya 1 yumurta 4 chip veriolardı ordada zaten %100 ihtimalle yumurta yanıodu ordanda anlaşılabilinirdi ama yinede saol

• Bence konu ismini düzelt o ne öyle:

Parlayan egg
  • arkadaşlar bakın bence şöle...

1chip kullanırsan %20 şans gibi bişi 2 chipli kullanırsan %40 3 chipli kullanırsan %&0 4 chipli kullanırsan %80 ve 5 chipli kullanırsan 100% digi oluo. bende hata olmuştu chip görvin yapmıştım ve bendne tekar chip görevini yapmamı itemişti tekra yapmıştım 8 hip vardı gittim koydum yumurtayı 5 kere bastım 5 chip gitti o yandaki şey full doldu sora bastım ve biyomon geldi...

benim dediğim olay olabilir yani 1 chip ile bile yapılabilir ama %20 gibi şans var o yüzden yumurtalar yanı hani 4 chip yaptın nieyandı %80 gibi olma şansı varsa %20 gibide olmama şansı vardır belki..

yani bende buradaki sistem bu bence...

ama kesin demiorum bleki...
  • ben biyomonu çıkartmak için 10 chip kullandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya İşini Garanti Yapcaksın 10Chip Kullancaksın xD Bukadar Basit
  • 8,9 ve 10 ideal

Yılmaz kanka msn engeleni aç özledim hal hatır soruyum silersin
  • çok bilionuz ama 4 tane biyomon yumurtası yaktım tum chipler 10 du ama onla alakası yok
    yumurta yanabilio çok bilmişlik yapmayın yok 10 taneymiş de
    o sadece eğer yanmassa 6-10 arası chip ile çatlıyo tmm mi
  • shaq33 sen çokmu biliyon ? Çok bilmişlik yapmayın diyosunda sen çok bilmişilik yapıyosun sen o 40 chipi nerden buldun söle bi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

shaq33 sen çokmu biliyon ? Çok bilmişlik yapmayın diyosunda sen çok bilmişilik yapıyosun sen o 40 chipi nerden buldun söle bi ?

Söylemek zorundamı,adam senden iyi bilecek tabi büyüklerine karşı saygılı ol çocuk.
  • 1.konuşur 2. konuşur 3.ye ......

söylemek zorundasın diye bişi demedim söyler söyler söylemezse napıyım ve ben çocuksam sende çocuksun
  • Çocukmu LAn O Çocuk Benim Korumum Altın Nolcak Yani Bak Forumda Adam Akıllı Herkezi KArdeşim Bildim.Ama Herkez Birbirini Küçük Görüyor.Adam Akıllı Oynunu Oyna Salih Alakan Yokkende Birini SAvunmaya Geçme.
    @shaq33:Sen nediyorsun? Çok Biliyorsun Tamam KArdeşim.İnşallah Bizede Öğretirsin Şu Oyunu. Abi
  • ya tamam benim yüzümden kavga çıkmasın
  • chipler daha once de huseyin tarafından soylendiği gibi birdramon egglerinde
    çok bilmiyom ama sadece araştırıyom ve bilgileri bir bütün yapıyorum
    ayrıca eğer bi hava veya artistik yaptıysam özür diliyom binlerce defa amaç sadece bilgilendirmek
  • Kubilay kimsinki ahkam kesiyorsun asıl sen akıllı ol gözden kaçmışsın şanslı say kendini bir sorunun varsa msn e gel.Sen savunma görmemişsin seni bir savunurum 7 dikişten aşağısı kurtarmaz.

Jixcman@

Sen çocuksan bendemi çocuğum alakayı kuramadım sen çocuksun tüm insanlık çocuk o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

Çocukmu LAn O Çocuk Benim Korumum Altın Nolcak Yani Bak Forumda Adam Akıllı Herkezi KArdeşim Bildim.Ama Herkez Birbirini Küçük Görüyor.Adam Akıllı Oynunu Oyna Salih Alakan Yokkende Birini SAvunmaya Geçme.
    @shaq33:Sen nediyorsun? Çok Biliyorsun Tamam KArdeşim.İnşallah Bizede Öğretirsin Şu Oyunu. Abi

Kes sesini velet.Yanlış bilgi verip milletin oyununun içine ediyorsunuz,sonra bir söz söyleyincede direk arkadan senin gibi lavuklar çıkıyor.biliyorsa düzgünce yazsın,bilmiyorsa Mavi Ekran.

• @burnaldinho : ''lavuk'' lafını normalde lazlar yada trabzonlular kullanıyor.Sende kesin karadenizlisin galiba

Bencede konu başlığını değiştir ya tam ingilizce yap yada tam Türkçe..
  • Digimon Konularının %90ında kavga,laf sokma vb. var.Yeter ağalar kavga etmeye mi geldiniz bilgi paylaşmaya mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.