az evvel biyomondan 2 tane egg düşürdüm ve yaktım yani yanma şansı var
Biliyodum(k) Bilmeyen vardır belki ve parlayan yumurtam düşürdün ve biyomonlar nerde?
görev vardı ya 1 yumurta 4 chip veriolardı ordada zaten %100 ihtimalle yumurta yanıodu ordanda anlaşılabilinirdi ama yinede saol
hep yanmıo yapanlar da var
quote:
Orijinalden alıntı: TakaishiTakeru
görev vardı ya 1 yumurta 4 chip veriolardı ordada zaten %100 ihtimalle yumurta yanıodu ordanda anlaşılabilinirdi ama yinede saol
Bence konu ismini düzelt o ne öyle:
Parlayan egg
arkadaşlar bakın bence şöle...
1chip kullanırsan %20 şans gibi bişi 2 chipli kullanırsan %40 3 chipli kullanırsan %&0 4 chipli kullanırsan %80 ve 5 chipli kullanırsan 100% digi oluo. bende hata olmuştu chip görvin yapmıştım ve bendne tekar chip görevini yapmamı itemişti tekra yapmıştım 8 hip vardı gittim koydum yumurtayı 5 kere bastım 5 chip gitti o yandaki şey full doldu sora bastım ve biyomon geldi...
benim dediğim olay olabilir yani 1 chip ile bile yapılabilir ama %20 gibi şans var o yüzden yumurtalar yanı hani 4 chip yaptın nieyandı %80 gibi olma şansı varsa %20 gibide olmama şansı vardır belki..
Ya İşini Garanti Yapcaksın 10Chip Kullancaksın xD Bukadar Basit
8,9 ve 10 ideal
Yılmaz kanka msn engeleni aç özledim hal hatır soruyum silersin
çok bilionuz ama 4 tane biyomon yumurtası yaktım tum chipler 10 du ama onla alakası yok yumurta yanabilio çok bilmişlik yapmayın yok 10 taneymiş de o sadece eğer yanmassa 6-10 arası chip ile çatlıyo tmm mi
shaq33 sen çokmu biliyon ? Çok bilmişlik yapmayın diyosunda sen çok bilmişilik yapıyosun sen o 40 chipi nerden buldun söle bi ?
quote:
Orijinalden alıntı: JicxMan
shaq33 sen çokmu biliyon ? Çok bilmişlik yapmayın diyosunda sen çok bilmişilik yapıyosun sen o 40 chipi nerden buldun söle bi ?
Söylemek zorundamı,adam senden iyi bilecek tabi büyüklerine karşı saygılı ol çocuk.
1.konuşur 2. konuşur 3.ye ......
söylemek zorundasın diye bişi demedim söyler söyler söylemezse napıyım ve ben çocuksam sende çocuksun
Çocukmu LAn O Çocuk Benim Korumum Altın Nolcak Yani Bak Forumda Adam Akıllı Herkezi KArdeşim Bildim.Ama Herkez Birbirini Küçük Görüyor.Adam Akıllı Oynunu Oyna Salih Alakan Yokkende Birini SAvunmaya Geçme. @shaq33:Sen nediyorsun? Çok Biliyorsun Tamam KArdeşim.İnşallah Bizede Öğretirsin Şu Oyunu. Abi
ya tamam benim yüzümden kavga çıkmasın
chipler daha once de huseyin tarafından soylendiği gibi birdramon egglerinde çok bilmiyom ama sadece araştırıyom ve bilgileri bir bütün yapıyorum ayrıca eğer bi hava veya artistik yaptıysam özür diliyom binlerce defa amaç sadece bilgilendirmek
Kubilay kimsinki ahkam kesiyorsun asıl sen akıllı ol gözden kaçmışsın şanslı say kendini bir sorunun varsa msn e gel.Sen savunma görmemişsin seni bir savunurum 7 dikişten aşağısı kurtarmaz.
Jixcman@
Sen çocuksan bendemi çocuğum alakayı kuramadım sen çocuksun tüm insanlık çocuk o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio
Çocukmu LAn O Çocuk Benim Korumum Altın Nolcak Yani Bak Forumda Adam Akıllı Herkezi KArdeşim Bildim.Ama Herkez Birbirini Küçük Görüyor.Adam Akıllı Oynunu Oyna Salih Alakan Yokkende Birini SAvunmaya Geçme. @shaq33:Sen nediyorsun? Çok Biliyorsun Tamam KArdeşim.İnşallah Bizede Öğretirsin Şu Oyunu. Abi
Kes sesini velet.Yanlış bilgi verip milletin oyununun içine ediyorsunuz,sonra bir söz söyleyincede direk arkadan senin gibi lavuklar çıkıyor.biliyorsa düzgünce yazsın,bilmiyorsa Mavi Ekran.