Bildirim
Parmağımı kesmiştim, Hissetmiyorum? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Graf:
Arkadaşlar, geçen cuma metrenin kenarıyla yanlışlıkla parmağımı kestim baya da kan aktı. Okulda hemen müdahale ettiler(tentürdiyor+yarabandı) kesilen yerdeki acı gitti bende bişey olmaz diye bekledim bugun bantı çıkardım yaranın olduğu yer acayip kesilmiş ve bembeyaz dokunuyorum hissedemiyorum bastırınca anca yara acıyor, korkuyorum şimdi kalıcımı olur acaba yarın öğle arasında hemen bi sağlık ocağına gidip danışıcam olmadı eczaneye uğrarım. Kan gitmediğiden dolayı böyle birşey olmuş olabilirmi? Sinirlerim bozuldu resmen.
kardeş konuyla alakasız ama yapmak zorundayım kusura bakma,
tentürdiyor mu? ne tentürdiyor u -
Dizim yarılmıştı dikiş alındıktan sonra kaç sene hissetmedim olmaz bişey -
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Death666
Bende camla baş parmağımın tam eklem yerini kesmiştim.İç tarafından.2 hafta hissetmedim.Sonra düzeldi.Abartılacak bir şey yok bence.
dün yarık haldeki kesik bugun tamamaen kapanmış incecik bir çizgi
Hücrelerin çok hızlı bölünüyor... Super human olabilirsin...
Bileğinin üst bölümünden kemik çıkmasın da.
-
en fazla parmağını keserler bişey olmaz diğer insanlardan farkın olur 9 parmak dolaşırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: | Göktuğ |
Tentürdiyotun sanılanın aksine daha çok zararlı olduğunu biliyor muydunuz ?
Ben Söyliyecektim -
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoFHell_
quote:
Ben Söyliyecektim
zaten sevmezdim kendilerini -
quote:
Orijinalden alıntı: Ephésus
quote:
quote:
Ben Söyliyecektim
zaten sevmezdim kendilerini
-
quote:
Orijinalden alıntı: decc4l
quote:
Arkadaşlar, geçen cuma metrenin kenarıyla yanlışlıkla parmağımı kestim baya da kan aktı. Okulda hemen müdahale ettiler(tentürdiyor+yarabandı) kesilen yerdeki acı gitti bende bişey olmaz diye bekledim bugun bantı çıkardım yaranın olduğu yer acayip kesilmiş ve bembeyaz dokunuyorum hissedemiyorum bastırınca anca yara acıyor, korkuyorum şimdi kalıcımı olur acaba yarın öğle arasında hemen bi sağlık ocağına gidip danışıcam olmadı eczaneye uğrarım. Kan gitmediğiden dolayı böyle birşey olmuş olabilirmi? Sinirlerim bozuldu resmen.
kardeş konuyla alakasız ama yapmak zorundayım kusura bakma,
tentürdiyor mu? ne tentürdiyor u
tentür ne diyor
-
quote:
quote:
Ben Söyliyecektim
Niye zararlı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
quote:
quote:
Ben Söyliyecektim
Niye zararlı?
Evet zararlı o yüzden doktorlar hastanelerde, sağlık ocaklarında kullanıyolar değil mi?
Siz zekisiniz onlar salak zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: Okuyom Ben Yeaa
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
quote:
quote:
Ben Söyliyecektim
Niye zararlı?
Evet zararlı o yüzden doktorlar hastanelerde, sağlık ocaklarında kullanıyolar değil mi?
Siz zekisiniz onlar salak zaten
Yanlış uygulandığında, yani yararın çevresine değilde direkt yaranın üzerine basıldığında canlı hücreleri öldürüyor onu biliyorum; ama arkadaşların bunu söyleyeceğini hiç sanmıyorum.
-
Şunu yazamadan edemicem (konu sahibi üzerine alınmasın) Gerçekten hepiniz soytarı gereksiz ve rezil insanlarsınız. Ciddi konuyu bile geyiğe çevirdiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Selim Can Şentürk
Şunu yazamadan edemicem (konu sahibi üzerine alınmasın) Gerçekten hepiniz soytarı gereksiz ve rezil insanlarsınız. Ciddi konuyu bile geyiğe çevirdiniz.
Bunlar böyle karded herseyş geyiğe çevirir aynı şey benimde badıma geldi son durum ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş forum adabı diye bir şey vardır yardıma ihtiyacı olan duygusal olarak çökmüş birisiyle dalga geçilmez bunu ancak ufak çocuklar yapar -
Derin kesik yaraları iyileştiğinde, beyaz yara izinde hissizlik olması normaldir. Sorun tam iyileşmiş kesiğin üstünde ise sorun olduğunu sanmıyorum.
Tentürdiyot konusuda; Açık yaraya sürülmez zararlıdır. Açık yaranın etrafına sürülür yada ameliyat öncesi kesilecek yere ve çevresine sürülür. Ama açık yaraya, yaranın içine sürülmez. -
Sinirler dikilmeden parmağınızı hissesemezsiniz.el ve mikrocerrahi hastanesine gidin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X