Tırnak ve eldeki pisliklerın ağız yoluyla alınması sonucu bağırsak paraziti oluşmuş. Doktora git mutlaka...
eskiden bende yerdim sonra kendiliğinden unutmuşum gitmiş şimdi başlığı okuyunca aklıma geldi aa yiyodum diye. mantıken bi çözüm olarak acı falan sür yiyince canın yansın.
quote:
Orijinalden alıntı: Zelas
Yemeyerek
Yanlışım yoksa eczanelerde satılan bir ilaç var. İlaç demiyelimde tadını beğenmiyeceğin bir sıvı. Parmaklarına sürüyorsun, tadı rahatsız edici olduğu için yiyemiyorsun Kimyasalları falan da vardır mümkün olduğunca doğalını ara.
İşe yarıyor mu, nedir ne değildir bilemiyorum sadece aklımda böyle bir şey kalmış.
Bende yiyordum 10gün öncesine kadar yemeyi bıraktımda bişeye benzediler
Tam parmağım ağzımda forumda dolaşırken bu konuyu gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: Noldu La
Tam parmağım ağzımda forumda dolaşırken bu konuyu gördüm
oralara acı oje sür. güzellik merkezlerinde renksiz acı oje olur sor onlardan al. tadı iğrençtir.
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
oralara acı oje sür. güzellik merkezlerinde renksiz acı oje olur sor onlardan al. tadı iğrençtir.
Alıntıları Göster
beni de başlattın.........
Normal et yiyerek
acı biber sür parmaklarına
quote:
Orijinalden alıntı: Atalay`
beni de başlattın.........
Alıntıları Göster
Tırnak değilde o etleri bende yerim.Sorunlu insan işi düzeltmeye bakmak lazım.
TeKNoYDN
kullanıcısına yanıt
zarar vermesin parmaklara?
Ayni ben biktim hakim olamiyorum herseyi denedim yok olmuyor
Yerken farkettiğinizde yüzünüze sağlam bir tokat atın,ama her elinizi ağzınıza götürüşünüzde,bunu yaptıktan sonra eliniz havaya bile kalkmayacak,şaka yapmıyorum ben böyle kurtulmuştum bu illetten,evet çekinmeyin vurun.
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Yerken farkettiğinizde yüzünüze sağlam bir tokat atın,ama her elinizi ağzınıza götürüşünüzde,bunu yaptıktan sonra eliniz havaya bile kalkmayacak,şaka yapmıyorum ben böyle kurtulmuştum bu illetten,evet çekinmeyin vurun.
denicem hocam zaten o solucanı gordukten sonra yemedim şuana kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental