Şimdi Ara

Parola Istemiyorum Artik !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı sıfırladım tamamen. Ve lanet olası microsoft bana email sordu. Hesabım yoktu kayıt oldum şifremi yazdım bilgisayar açıldı. Fakat benim email hesabımın parolasını bilgisayar parolası olarak koymuş ve kaldıramıyorum !

Denediğim yöntemler

1) Aramaya "netplwiz" yazıp "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için ad ve parola girmelidir" tikini kaldırdım .

2)Uyku moduna girince parola sormayı kapattım.

3) Kullancı ayarlarından parola kaldırılmıyor. Seçenek yok.

4) İnş batarsın microsoft. Saçma sapan şeyler yapıp zaten kendinden soğuttun kaç tane email hesabım gitti yok güvenlik yok şu. Kim napsın benim email hesabımı olan yine bana oldu kaç yıldır kullandığım email hesaplarımı kullanamıyorum üstüne bilgisayarıma şifre koydu. Ramaza ayında olmasak..

Neyse lütfen çözüm söyleyin hepsini tek tek denicem

• Merhaba
    Resimdeki ayarı dener misiniz?

Düzenleme: Bilgisayar ayarları bölümünden girmelisiniz (Başlangıç'tan aratabilirsiniz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 22 Haziran 2015; 2:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Merhaba
    Resimdeki ayarı dener misiniz?

Düzenleme: Bilgisayar ayarları bölümünden girmelisiniz (Başlangıç'tan aratabilirsiniz).

Tamam duzeldi bilgisayarda ne kadsr parola kelimesi varda hepsini bulup kapattim düzeldi konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yaptınız? (Yapamayanlar için faydalı olurdu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Nasıl yaptınız? (Yapamayanlar için faydalı olurdu)

Bilmiyorum gercekten yaptigim tek sey kurcaladim bilgisayari parola varsa kapattim falan gercekten bilmiyorum hangisi ise yaradi.

Ama kullanici degistirmeyi buldum. Ayarlar > bilgisayar ayarlarini degistir > kullanicilar dan yerel hesaba bastim orada parola yazmadim microsoft hesabindan cikti boylece belkide oyle olmustur emin değilim
    Yani kullanici derken microsoft hesabıyla girmiştim bilgisayar açılırken email ve adım yazıyodu ayrıca bilgisayar şifreside email şifremdi. Yerel hesaba geç deyince microsof hesabı kapandi hesap adi ASUS yaptim şifrede sormuyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Heredot:. -- 22 Haziran 2015; 17:03:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.