Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
128
Favori
70.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün aynısını yaşadım.odeyemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammedsn kullanıcısına yanıt

Konuda defalarca yazıldı. TRKAREKOD uyumu yok adamların.

Henüz bu işi çözemediler. Aslında herkes kendi mesajını yazıp çıkmak yerine konuyu biraz takip etse hiç kimse boşuna uğraşmamış olacak.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Dayı madem yok neden qr ödeme kısmı açılıyor neden trkarekod uyumu yoktur diye bir uyarı vermiyor. Bunun kadar basit bir şey için bile uğraşmamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç dk önceki migros işlemime cashback anında yüklendi.

• Artık her aya döndü kampanyalar iyi güzel merak ettiğim hem sanal kart hem fiziki karttan ayrı ayrı market restoran akaryakıt vs iadesi alınabilir mi yoksa müşteri bazında mı tek mi deneyen vardır illaki?

• Dayından cevap:

"Ara kendin sor hacı."

• Bir müşteri sadece bir kez faydalanabilir her kampanyadan.

• Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]
    Bu alışverişi restorant kampanyasına saymıyor. Kategori kodu diyor, vırt diyor zırt diyor.
    Hesap almaya gelen garsona restoran posu getirir misiniz diyoruz ona rağmen durum bu. Yüzde 20 alalım dedik, sıfır verdiler. Yok kayıt, yok cevap uğraş dur

• Restoran kampanyası uçmuş arkadaşlar kampanya devam ediyor dedi mh ama uygulamada yok alışveriş yapmayın anlık iade gelmiyor kayıt açtırdım şimdi

• m_bas134 M kullanıcısına yanıt

Ayni cevabı tıkla gelsin icin aldım iade vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Ayni cevabı tıkla gelsin icin aldım iade vermediler

Tıkla gelsin gelmez mcc kodu 6540 restoran değil iade veremeyiz dedi

• Can851 kullanıcısına yanıt

Olan boş yere ödediğim 600 tl oldu paycel ile qr ödeme yapabilirdim tecrübe etmis oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Olan boş yere ödediğim 600 tl oldu paycel ile qr ödeme yapabilirdim tecrübe etmis oldum.

Bende geçen 500 TL yükledim yatmayinca aradım mh bu şekilde bilgi verdi gerçi şu anda restoran kampanyası da yok Migros yemek alışverişine bile gelmedi kayıt açtırdım

Bütün kampanyaların şartlarında yazıyor

" Alışverişin yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör kodu (MCC) bilgisinin doğru olması gerekmektedir."

Maalesef, fiş gönderince iade yatıran bir ön ödemeli firma görmedim ben.

Faturaya göre inşaat firmasından yemek yemişsiniz

• Parolapara müşteri hizmetleri gerçekten epey hızlı restoran kampanyası gözükmedigi ve iade gelmediği için (Migros olarak 2 pos var dediler biri market diğeri de restoran bazı müşterilere market kampanyası yerine restoran diğerlerine de tam tersi geliyormuş haberimiz var dedi) kendimden arayarak annemden de mail yolu ile kayıt açtırdım şimdi iadeler sorunsuz geldi şu anlık tami ile birlikte (geçen aya göre az düşse bile) ön ödemelide rakipsizler

@gül_ym
    @1gel
    Abi o kadar detaylı nerden bileceğiz ki, garsonlar bile bilmez mcc kodunu. Bir tek posu kuran poscu veya bankacı bilir. Mağdur etmeleri saçma. Böyle durumlarda maliyeye şikayet ediyorum pos farklı sektör farklı diye ama çok yavaş işliyor şikayetler. İncelensin ama Sonuç çıkar mı bilmem

Onunla mı uğraşacağız gerçekten 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Tıkla Gelsin'de dümdüz kart numarasını girerek yaptığım alışveriş sonucu. Birden fazla mı POS var? Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: feedyourhead.

Tıkla Gelsin'de dümdüz kart numarasını girerek yaptığım alışveriş sonucu. Birden fazla mı POS var?
    Bende farklı gözüküyor dediğiniz gibi olabilir Çinli ben aradığımda bana mcc kodu 6540 gözüküyor o sebeple iade yapamayız demişti mh

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.