< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (34. sayfa)
-
-
Konuda defalarca yazıldı. TRKAREKOD uyumu yok adamların.
Henüz bu işi çözemediler. Aslında herkes kendi mesajını yazıp çıkmak yerine konuyu biraz takip etse hiç kimse boşuna uğraşmamış olacak.
-
Dayı madem yok neden qr ödeme kısmı açılıyor neden trkarekod uyumu yoktur diye bir uyarı vermiyor. Bunun kadar basit bir şey için bile uğraşmamışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kaç dk önceki migros işlemime cashback anında yüklendi.
-
Artık her aya döndü kampanyalar iyi güzel merak ettiğim hem sanal kart hem fiziki karttan ayrı ayrı market restoran akaryakıt vs iadesi alınabilir mi yoksa müşteri bazında mı tek mi deneyen vardır illaki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dayından cevap:
"Ara kendin sor hacı."
-
Bir müşteri sadece bir kez faydalanabilir her kampanyadan.
-
-
Restoran kampanyası uçmuş arkadaşlar kampanya devam ediyor dedi mh ama uygulamada yok alışveriş yapmayın anlık iade gelmiyor kayıt açtırdım şimdi
Ayni cevabı tıkla gelsin icin aldım iade vermediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıkla gelsin gelmez mcc kodu 6540 restoran değil iade veremeyiz dediquote:
Orijinalden alıntı: gül_ymAyni cevabı tıkla gelsin icin aldım iade vermediler
Olan boş yere ödediğim 600 tl oldu paycel ile qr ödeme yapabilirdim tecrübe etmis oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende geçen 500 TL yükledim yatmayinca aradım mh bu şekilde bilgi verdi gerçi şu anda restoran kampanyası da yok Migros yemek alışverişine bile gelmedi kayıt açtırdımquote:
Orijinalden alıntı: gül_ymOlan boş yere ödediğim 600 tl oldu paycel ile qr ödeme yapabilirdim tecrübe etmis oldum.
Bütün kampanyaların şartlarında yazıyor
" Alışverişin yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör kodu (MCC) bilgisinin doğru olması gerekmektedir."
Maalesef, fiş gönderince iade yatıran bir ön ödemeli firma görmedim ben.
-
Faturaya göre inşaat firmasından yemek yemişsiniz
Parolapara müşteri hizmetleri gerçekten epey hızlı restoran kampanyası gözükmedigi ve iade gelmediği için (Migros olarak 2 pos var dediler biri market diğeri de restoran bazı müşterilere market kampanyası yerine restoran diğerlerine de tam tersi geliyormuş haberimiz var dedi) kendimden arayarak annemden de mail yolu ile kayıt açtırdım şimdi iadeler sorunsuz geldi şu anlık tami ile birlikte (geçen aya göre az düşse bile) ön ödemelide rakipsizler
@gül_ym
@1gel
Abi o kadar detaylı nerden bileceğiz ki, garsonlar bile bilmez mcc kodunu. Bir tek posu kuran poscu veya bankacı bilir. Mağdur etmeleri saçma. Böyle durumlarda maliyeye şikayet ediyorum pos farklı sektör farklı diye ama çok yavaş işliyor şikayetler. İncelensin ama Sonuç çıkar mı bilmem
Onunla mı uğraşacağız gerçekten 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X