Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
128
Favori
70.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boynerden 2100 TL alışveriş yaptım. %20 - 750/ 150 TL cashbacki zorla aldım.
    1320 TL lik kısım iade oldu. İadeyi de zorla kayıt actirarak aldım.
    Sonuç iade yapıldı diye 150 TL cashbacki anında geri aldılar.
    Bu kadar fırsatçılıkla 3 aydan ileri gidemezsin. 780 TL lik bir alışverişim var sonuçta. Cashback geri aldın orantisal al en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon iPhone ama böyle bir ekran çıkıyor ve uygulamaya giremiyorum. Sizde yaşadınız mı böyle bir sorun? Silip tekrar yükledim yine aynı bu arada.

Edit:Kendiliğinden düzeldi.

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 8 Aralık 2024; 22:41:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Restoran komple kalkmış hocam sizin mesajı yanlış anladılar heralde Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Restoran komple kalkmış hocam sizin mesajı yanlış anladılar heralde  

Uygulamadan kalktı ama devam ediyor kampanya yukarıda yazdım yoksa kampanya bitmiş olsa 2 hesaptan 249 TL cashback alamam değil mi? Tabii anlık yatmıyor kampanya uygulamada gözükmedigi için mail/mh yolu ile yatıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 300 e 150 bitmiş galiba hiçbir albenisi kalmadı buranın

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Sipay %25

• Arkadaşlar restoran kampanyasının 1000/250 olması için destekten yazdım aradılar yetkili birimlerimize aktarıyorum dedi. Bence ne kadar çok talep olursa dikkate alırlar diye düşünüyorum. İsteyen yazabilir destekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyoldan alışveriş yaptım giyim cashback gelmedi. Siparişi iptal ettim, iadesi yatar yatmaz sileceğim uygulamayı.

edit: trendyol elektronik olmuş vurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 9 Aralık 2024; 13:10:46 >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

Trendyol e-ticaret olduğu için giyim nasıl gelsin. Amazondan süt aldınız market iadesi mi bekliyorsunuz.

• vincente kullanıcısına yanıt

Önceden trendyoldan banka kampanyalarında hep giyim sektörü olarak yararlanıyorduk, değişti mi bu?

• 1K lık kozmetik alışverişi yapar yapmaz 200₺ cashback geldi.

Kasiyer yanlışlıkla 100₺ fazla çekmiş hemen karta iade yaptı. 100₺ iade 1 hafta sonra yattı ama parolapara verdiği “200₺ cashback” in tamamını benden geri aldı.

Parolaparayı aradığım da azar işittim resmen kadın bana sen açıklamayı okumadın mı ? Kısmi iade olsa bile cashback tamamı geri alınır vs. birşeyler söyledi kapattı

kısaca SOĞUDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 9 Aralık 2024; 13:52:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp üzerinden migros kod alımı market sayar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

Whatsapp üzerinden migros kod alımı market sayar mı ?

Saymaz. Restoran olarak geçiyor MCC kodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: troublemakerboy

1K lık kozmetik alışverişi yapar yapmaz 200₺ cashback geldi.

Kasiyer yanlışlıkla 100₺ fazla çekmiş hemen karta iade yaptı. 100₺ iade 1 hafta sonra yattı ama parolapara verdiği “200₺ cashback” in tamamını benden geri aldı.

Parolaparayı aradığım da azar işittim resmen kadın bana sen açıklamayı okumadın mı ? Kısmi iade olsa bile cashback tamamı geri alınır vs. birşeyler söyledi kapattı

kısaca SOĞUDUM
    Bütün bankalarda ve ön ödemeli lerce süreç böyle işliyor. Bu konuda yapacak bir şey yok. Tamamını iade edip yeniden almanız lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

Önceden trendyoldan banka kampanyalarında hep giyim sektörü olarak yararlanıyorduk, değişti mi bu?

Trendyol'u Garanti elektronik olarak görüyordu mesela :) Bankanın tanımına bakar. Ön ödemeliden geçince param posundan geçer. İade isterseniz trendyol için papel'e bakın.

• Whatsapp üzerinden iyzico ile migros kod alacağım. Hangisi daha avantajlı olur.
    Tami bunu e ticaret sayar mı?
    Parolapara restoran görünmüyor şu an. Alıp iade alan var mı ki?

Edit: Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 9 Aralık 2024; 18:53:16 >
  • 2 hafta oldu karta başvuralı daha haber yok, bunu nasıl takip ediyoruz? hiç bir takip ekranı vs. yok

• eranyumm kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip PTT kargo ile tekrar gönderilmesini isteyin. Size hiçbir bilgilendirme yapılmadıysa büyük ihtimalle AGT'ye verilmiştir. AGT ile whatsapp'tan yazışarak takip numarası alabilirsiniz ama onlar uzun süredir sorun çıkarıyorlar.

• 1 buçuk aydır Agt kartı getirmedi. Dün yenisi PTT kargo ya verildi.

• gratis i kozmetikten sayar mı

deneyen var mı

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.