< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
-
Restoran komple kalkmış hocam sizin mesajı yanlış anladılar heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamadan kalktı ama devam ediyor kampanya yukarıda yazdım yoksa kampanya bitmiş olsa 2 hesaptan 249 TL cashback alamam değil mi? Tabii anlık yatmıyor kampanya uygulamada gözükmedigi için mail/mh yolu ile yatıyorquote:
Orijinalden alıntı: AzstekRestoran komple kalkmış hocam sizin mesajı yanlış anladılar heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu 300 e 150 bitmiş galiba hiçbir albenisi kalmadı buranın
Sipay %25
Arkadaşlar restoran kampanyasının 1000/250 olması için destekten yazdım aradılar yetkili birimlerimize aktarıyorum dedi. Bence ne kadar çok talep olursa dikkate alırlar diye düşünüyorum. İsteyen yazabilir destekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyoldan alışveriş yaptım giyim cashback gelmedi. Siparişi iptal ettim, iadesi yatar yatmaz sileceğim uygulamayı.
edit: trendyol elektronik olmuş vurmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 9 Aralık 2024; 13:10:46 > -
Trendyol e-ticaret olduğu için giyim nasıl gelsin. Amazondan süt aldınız market iadesi mi bekliyorsunuz.
-
Önceden trendyoldan banka kampanyalarında hep giyim sektörü olarak yararlanıyorduk, değişti mi bu?
-
1K lık kozmetik alışverişi yapar yapmaz 200₺ cashback geldi.
Kasiyer yanlışlıkla 100₺ fazla çekmiş hemen karta iade yaptı. 100₺ iade 1 hafta sonra yattı ama parolapara verdiği “200₺ cashback” in tamamını benden geri aldı.
Parolaparayı aradığım da azar işittim resmen kadın bana sen açıklamayı okumadın mı ? Kısmi iade olsa bile cashback tamamı geri alınır vs. birşeyler söyledi kapattı
kısaca SOĞUDUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 9 Aralık 2024; 13:52:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Whatsapp üzerinden migros kod alımı market sayar mı ?
-
Saymaz. Restoran olarak geçiyor MCC kodu.quote:
Orijinalden alıntı: gaming54Whatsapp üzerinden migros kod alımı market sayar mı ?
Bütün bankalarda ve ön ödemeli lerce süreç böyle işliyor. Bu konuda yapacak bir şey yok. Tamamını iade edip yeniden almanız lazımdı.quote:
Orijinalden alıntı: troublemakerboy
1K lık kozmetik alışverişi yapar yapmaz 200₺ cashback geldi.
Kasiyer yanlışlıkla 100₺ fazla çekmiş hemen karta iade yaptı. 100₺ iade 1 hafta sonra yattı ama parolapara verdiği “200₺ cashback” in tamamını benden geri aldı.
Parolaparayı aradığım da azar işittim resmen kadın bana sen açıklamayı okumadın mı ? Kısmi iade olsa bile cashback tamamı geri alınır vs. birşeyler söyledi kapattı
kısaca SOĞUDUM
Trendyol'u Garanti elektronik olarak görüyordu mesela :) Bankanın tanımına bakar. Ön ödemeliden geçince param posundan geçer. İade isterseniz trendyol için papel'e bakın.quote:
Orijinalden alıntı: CordaroneÖnceden trendyoldan banka kampanyalarında hep giyim sektörü olarak yararlanıyorduk, değişti mi bu?
Whatsapp üzerinden iyzico ile migros kod alacağım. Hangisi daha avantajlı olur.
Tami bunu e ticaret sayar mı?
Parolapara restoran görünmüyor şu an. Alıp iade alan var mı ki?
Edit: Düzenleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 9 Aralık 2024; 18:53:16 >
2 hafta oldu karta başvuralı daha haber yok, bunu nasıl takip ediyoruz? hiç bir takip ekranı vs. yok
-
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip PTT kargo ile tekrar gönderilmesini isteyin. Size hiçbir bilgilendirme yapılmadıysa büyük ihtimalle AGT'ye verilmiştir. AGT ile whatsapp'tan yazışarak takip numarası alabilirsiniz ama onlar uzun süredir sorun çıkarıyorlar.
-
1 buçuk aydır Agt kartı getirmedi. Dün yenisi PTT kargo ya verildi.
gratis i kozmetikten sayar mı
deneyen var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X