İlk harcamaya %50 iade kampanyası market kampanyası ile birlikte geçerli olur mu? yoksa sadece biri mi sayılıyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 29 Ocak 2025; 0:18:6 > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
Gecerli olur kampanyalar birlesir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkurler. detaylar kısmında da yazıyormus aslında okumustum ama gozumden kacmıs :)
bu arada yine detaylar kısmında şöyle yazıyor "kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir"
şimdi ben mesela ilk harcamamı market olmayan bir yerde yapsam yararlanamayacak mıyım sonradan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 29 Ocak 2025; 0:26:18 > -
Ilk harcama cashbacki alirsin sadece daha sonra market alisverisi yaparsan market cashbak alirsin.
Ilk harcamani market yaparsan eger 500 lira harcadiginda 200 u geri yatar. Ya da ilk harcamada migros digital kod alirsan 500 liralik 225 lira geri yatar
A101 mobil uygulamasından alışveriş yapsam market harcaması olarak sayar mı acaba?
-
ben buraya kayit oldum ama qr odemesi yok buranin ne anlami kaliyor kart mi beklicez 2025 yilinda…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki kart PTT ile 3-4 güne geliyor. Sanal kart oluşturup restoran giyim gibi kampanyaları kullanabilirsiniz ay bitmeden
Akaryakıt icin karekodla odiyeyim dedim uygulamada yok sanırım yada ben bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet QR yok, akaryakıt kampanyası sadece fiziki kartla şimdilik.
-
600 TL lik dijital alışveriş kodu nasıl alıyorsunuz. WhatsApp hattından 250 ve 500 seçeneği var
Hesaplar arası karekod ile para transferi işlemlerinde alan taraftan ücret kesiliyor.
Yeni değil bu parayı alan taraftan direkt %1 alıyorquote:
Orijinalden alıntı: WT1243
Hesaplar arası karekod ile para transferi işlemlerinde alan taraftan ücret kesiliyor.
500 + 100
500+100 nasıl oluyor tek alışverişe cashback vermiyor mu
1 tane 500 + 1 tane 100 tek alisveriste alabiliyorsunuz.
Nasıl yapılıyor? 500 1 adet isteyince direk link veriyor 500lük. 600 veya 500 ve 100 yazınca kabul etmiyor.
Öyle alınmıyor 500 al geç veya 6*100 alabilirsin. Ama aylık 10 kod yükleme limiti var sanırım birden fazla hesaptan alırsan sorun olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Market alışverişinde A101 ve Şok karta yüklemeye cashback veriyor mu?
3d doğrulama sms i gelmiyor cok ilginç
Düzelmedi mi hala?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X