< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 31 Ocak 2025; 22:24:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Madamecoco uygulamasindan alisveris yapan oldu mu cashback geldi mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Şubat 2025; 0:31:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
0.15 gibi baktım yoktu ikisi de şimdi görebiliyorum iyi bari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gelmesi lazım |
Uygulamayı dün indirdim hocam,1000 bimpara yükledim 300 geldi market +ilk alışveriş %50 kampanyalarından. Eşime de yaptım 600 lira almış olduk. Markette her ay yenileniyor yazıyor,bugün de yapacağım inş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bim para market olarak mı gördü %20 değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimlik doğrulamayı NFC olan yan telefonla halledeyim dedim ama onda LineageOS Adroid 12 olduğu için mi çalışmıyor bende bu program? Nays, Papara vs. uygulamaları yükleyebiliyorken, Parolapara için "Bu uygulama telefonunuzda çalışmaz" bildirimi alıyorum. Aynı durumda olan var mı? |
Bimpara filede geciyormu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün alışveriş yaptım geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 1 Şubat 2025; 20:19:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |