< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (56. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İsterseniz belli bir süre bekleyin sonrasında arayıp kayıt açın gelmezse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Estağfurullah ne demek iyi günler
arkadaşlar burada kampanya yenileniyor mu? Ben daha önce kozmetik kampanyasını kullanmıştım. Tekrar kullansam cashback gelir mi deneyimleyen var mı? Teşekkürler şimdiden
Her ay yenileniyor
Dun kart talebi olusturdum bugun gonderilmis ve neyseki sacma sapan kurye seyleriyle degil kafasina ne zaman eserse o zaman getirenlerden. sipay diye karti talep ettikten sonra neredeyse oyle karti soylenilen zamani unutacak kadar gec geldi. Neyse bu sandigimdan erken gonderildi. Bunun yerine qr odeme olsa daha iyi olurdu tabi dertsiz tasasiz halolurdu.
qr odeme diye sistemi calismayan karta yetki verilmedi yasak olmasi lazim. Parayi attim icine markete gittim qr odeme yok sacma sapan isler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başkasının hesabından direkt parolapara ibana gelen paradan bile %1 almaya başlamış çakallar, önceden almıyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Şubat 2025; 11:51:20 > -
Yemek sepeti mahalle restoran olarak geçer mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamın aleyküm. Dün kayıt oldum. Fakat Yüz Tanıma'ya başla diyorum bir türlü başlamıyor. Aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen var mı ? Şimdiden geri dönüş için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 8 Şubat 2025; 14:41:58 > -
evet dün atınca fakettim bende
-
Bilinmeyen bir hata oluştu diyorsa onun çözümü yok ben sayfalarca mailleştim çözemiyorlar. O hatayı alan numara ile kullanılamıyor maalesef.
-
Hocam başla dedikten sonra hiç tepki vermiyor. Hata da vermiyor. Bazen uygulamaya girerken de internetim ve wi-fi bağlı olmasına rağmen ağ bağlantısı hatası veriyor. Yenile diyince tekrar açıyor.
-
parolapara ve iyzico kampanyalarını nasıl komboluyoruz, migrostan alışveriş yaparken?
Biri detaylı bilgi verirse çok teşekkür ederim..
İyzico ile ödeme yaparken parolapara kartını kaydedip seçip ilerliyorsun hocam hepsi bu.
İyzico'yu pos cihazı gibi düşünün.
Ticari kullanıma giriyor ve %1 komisyon alınıyor diye ilk çıktığında yazdık. Size denk gelmemiş.
-
İlk çıktığında kişisel iban bile yoktu ki hocam, genel ibana musteri no açıklamasıyla atıyorduk. Geçen ay 2 kere göndermişim almamış mesala. En son 28 ocakta yapmışım, muhtemelen şubat'ta komisyon almaya başladılar.
Parolaparalilar arası gönderimde komisyon hep vardı belki onu diyorsundur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X