Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vip Üye , Vip Üye , slickman Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
146
Favori
91.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saymıyor malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Paranın geri hesabınıza gönderilebilmesi için paralopara uygulamasında banka hesapları kısmından kendisine ait bir iban eklemeniz gerekekiyor.Aynısı başıma gelmişti.Banka hesap bilgisi ekli olmadığı için 1-2 gün beklemek zorunda kalmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KabileReisi

Naystan para yolladim parolaparanin isbankasi hesabına. Yarim saati geçti hala yatmadı bakiye. Normal mi
    İyi de neden böyle bir şey yaptınız? Naystan banka hesabına para gönderirken bile karşı bankada "Türkiye İş Bankası tarafından hesabınıza şu kadar para geldi" diyor yani siz naystan para gönderseniz bile kendi ibaninizdan değil iş bankasının ibanindan kendi hesabınıza gidiyor ön ödemeliden ön ödemeliye para göndermek her zaman riskli bir durum naystan banka hesabınıza atıp oradan parolapara hesabına göndermek varken üstelik Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Şubat 2025; 22:30:7 >

• Adamlar İbana transfer olayını başlattıktan sonra bir çok defa naystan para gönderdim. Hiç sorun yaşamadım. Ama artık %1 komisyon almaya başladılar. Hesaptan eft ye döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başar123 -- 16 Şubat 2025; 22:40:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Eft/fast ücreti...

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Bende ekliydi zaten ama hala gelen giden yok bekleyelim bakalım 1,2 gun

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KabileReisi

Eft/fast ücreti...
    Almayan çok banka var artık fiba, odea, on (burgan), Cepteteb, Alternatif Bank, Getir Finans, Hadi (Tom Bank), NKolay, Gspara, Kuveyt Türk liste uzar gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Şubat 2025; 23:36:0 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Hocam nkolayda eft havalede bi sınır var mı aylık 5-10 gibi yoksa sınırsız eft havale ücretsiz mi

• borbayrak B kullanıcısına yanıt
    sınırsız

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam elimizin altındaki uygulamayı bilmiyormuşuz çok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: borbayrak

Hocam nkolayda eft havalede bi sınır var mı aylık 5-10 gibi yoksa sınırsız eft havale ücretsiz mi
    Hayır yok

• N11 alışverişine cashback veren kart var mı bildiğiniz?

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

Kayıt esnasında yazdığınız adresle nvi kodundaki adres aynımıydı bende 10 gündür üye olamıyorum bundan olabileceğini düşünüyorum

• zaptiye05 kullanıcısına yanıt

aynıydı hocam. birçok kez iletişime de geçtim zaten internette de araştırma yaparsanız farkedersiniz kendilerinin de bu konuda net cevapları yok. Teknik ekibe ilettik diyorlar o kadar.

• borbayrak B kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama için aşağıdaki durumu yaşadım.
    geçen ay gün içinde 5 transfer yaptım. 6. transferde işlem gerçekleştiremedim.
    MH yi aradım. Uygulama için transfer limitim dolmuş. İnternet şube üzerinden yapabileceğimi söyledi ve öyle de yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık akaryakıt kampanyası bitti mi?Yoksa seyahat harcamaları kampanyasına dahil mi alımlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Aylık akaryakıt kampanyası bitti mi?Yoksa seyahat harcamaları kampanyasına dahil mi alımlar?

19unda ben aldigimda gorunmuyordu. 20sinde tekrar gorunmeye basladi. Henuz daha cashback gelmedi. Bakalim verecek mi 750 TL akaryakit almistim. Vermezse kayit icin aricam.

• VooPoo kullanıcısına yanıt
    Direkt arayın beklemeyin

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Gece aradim. 1 saat icinde cashbacki yatirdilar. Teşekkür ederim dostum.

• VooPoo kullanıcısına yanıt
    Helaaal

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.