Şimdi Ara

Part time is

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadaşlar merhabalar iyi akşamlar herkese
    Üniversite hazırlık sınıfı öğrencisiyim ve istanbul da okuyorum okuldan artan boş zamanlarımı çalışarak değerlendirmek istiyorum hem oyalanmak hem de ekstra bir gelir elde edebilmek amaçlı
    Sormak istediğim nereleri önerirsiniz çalışmak için ve tecrübesi olan varsa bu konu hakkında paylaşabilirse sevinirim şartlarıyla birlikte şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• defacto ya falan bak üniversiteliler çalışıyor hep bende orada çalıştım hazırlık okurken çok güzel zamanlarım oldu ya..özledim.
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle şöyle bir sorum olacak işe girdiğim takdirde ailemin sigortasından faydalanabiliyor muyum yoksa sigorta ücreti ödemek durumunda mı kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işyeri yapıyor sigortayı öyle hatırlıyorum yapmıyorsada yani sana borç oluşuyorsa da sıkıntı olmuyor ögrenci belgesini götürünce borcu sıfırlıyorlar direk..en azından 3 yıl önce öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 18 Şubat 2016; 18:45:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.