ARKADASLAR Bİ SORUNUM VAR.PARTİDEKİ İTEM DAGILIM OLAYI BENİM KAFAMI KURCALAMAKTA 5 KİŞİLİK BİR PARTİDE NERDEYSE 6 SAAT BOYUNCA FULL BUFFLA SEAL STONE KASTIK NERDEYSE 2KKK DEGERİNDE SEAL STONE DUSTU AMA BANA DUSENİ İSE 90KK NERDEYSE 4 TURDA BİR BANA SEAL STONE GELİYODU ADAMLARI AKSAM AKSAM ZENGİN ETTİK BU OLAYIN Bİ YOLU YORDAMI VARMI NEDEN BANA DEİLDE DEVAMLI O ADAMLARA GİDİYOR BUNUN HİLESİ FALAN MI VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM (BU ARADA PARTİDEKİ HERKES DEİSİK CLANLARDAN YANİ BANA KARSI Bİ KASITLARI YOKTU)
lineaede 2-3 tip part isecenehi var ornehin bulan alır tarzı itemi kim alırsa ona gider veya esit sıra ile bide 3 ncu bi secenek var 2-3 kerede bi sıra sana geliyor rasgele bi dahılım onun tam nasıl olduhunu bilmiyorum sebebi budur sana parti attıklarında netur parti atıldıhını oku bence bide bu part isecenekelrine option a gir game kısmında en altta olucak party secenekleri orayıda bi incele ....
party randomdu ama bana nerdeyse 6 7 sefer hic item gelmedi adamlara red ss manyağı oldu.bende anca 2 tane alabildim.ayni adama nerdeyse 3 kere sıra geliyodu ama bana foss sansmı desem artık nedir.cunku itemi yerden ben alsam bile baskasına gidiyo ama olsun yinede hobby de 100kk ii para. bu arada hobby de oynayanları bekliyorum toi partisi için eger saglam 4 adam olursa parayı kaldırcamıza eminim
nick: deepfear eger pm atarsanız herturlu konuda yardım ederim ama para veya item istemeyin çünkü aynı şekilde benimde ihtiyacım var
benim bildiğim en son moba vurana düşer stone. ama sizin serverda farklı olabilir
Galiba sen finders keepers party e girmissin ve nasil olsa gelcek banada sira derken adamlar toplamis stone lari. Sanada senin yerden aldiklarin gelmis heralde.
YA GALİBA 5 FARKLI PARTY CEŞİDİ VAR HANGİSİNİN NE İSE YARADİGİNİ YAZARSANİZ SEVİNECEM
pek parti ile takılmam ama soyle diye biliyorum .....
finder keepers sanırım bulan alır oluyor
random --- bunda asgele bi ahılım var belli bi duzeni yok
random spoil ---- spoillenen itemler party e rasgele dahılıyor
by turn----- bu sıraile drop lar dahılıyor olması lazım
by turn spoil ---- spoil lenen item sırayla dahılıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme