Şimdi Ara

Partner i olanlar buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
12.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde 1.9 diesel var en son 160 yaptık bassak biraz daha yapardı aslında..
  • arkadaş 210 u devirirken hararet 80 lerde geziyor fatoşhopun da bu kadarı olmaz ve ya lift olması büyük ihtimal

partnerin aynısı olan 71 hp berlingo maslaktan e-6 ya girince g.o.p. virajına kadarki hafif yokuşta sidik zoru ile 170 bastım daha fazlası için sağlam bir yokuş olması lazım ve önden biraz fazlaca kayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 22 Kasım 2006; 23:14:52 >
  • evet overloads 195 lik fotoyu bekliyoruz
  • yukarıdaki resim fake
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

yukarıdaki resim fake

hehe
  • bu hızı yapması imkansız. yukarıda 195'i gören varmış. ben pek ihtimal vermiyom
  • bilmiyorum biz arkadaşların partner 2.0 hdi ile 4.viteste 160 5.viteste 170 yaptık (düz yol da ) yol bitti yol olsa daha gidecek gibiydi
    araba kalkışta çok seri 110 luk hariç bütün connectleri harcar
  • honda city ile kalktık adama farkı koyduk kalkışta çok seri 2.0 hdi
  • 2.0 gerçekten seri. 195 yazılmış yukarıda basarmı dedim kendime. pek aklıma yatmadı
  • yani benimde pek yatmadı foto koyarsa göreceğiz ama foto yok foto pls
  • arkadaşlar bu aralar ticari araba alıcaz en son doblo partner ve berlingo arasında kaldık
    partnerla ilgili bilgisi olanlar bu arabanın motoru ,yakıtı
    parça fiyatları ve dayanıklılığı hakkında bilgi verebilirlermi
    (2003le 2005 arası partner düşünüyorum)
  • hocam merhabalar partnerin 210 kadran vurması doğrudur çünkü ben şahit oldum yani yapan benim elbistan göksün arası düzlüktür ve opel astra 1.6 16v ile yarışırken yaptım daha sonrasında k.maraşa acilen gitmem gerekirdi onda vurdum ama yukarıdaki fotografda lifte kaldırılma var çünkü 210 kadran yaptığında araba 4800d/dak'yı geçiyor bundan dolayı yapamaz ama partner 2,0 kulananlan o arabanın kalitesini ve atikliğini bilir yeni modelleri nasıl bilmiyorum bendeki ithaldi ilk çıktığında almıştım araç sizin dediğiniz gibi 195 yaparmı bakın değil 210 rahatlıkla yapan bir araç en ufağından arabanın motoru önceden 406 modelerinde kulanıldı saygılarımla
  • bilmiyorum bizim arkadaşlar var daha dün akşam düz yolda 170 yaptı araba ama ötesini bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: YEKTA

hocam merhabalar partnerin 210 kadran vurması doğrudur çünkü ben şahit oldum yani yapan benim elbistan göksün arası düzlüktür ve opel astra 1.6 16v ile yarışırken yaptım daha sonrasında k.maraşa acilen gitmem gerekirdi onda vurdum ama yukarıdaki fotografda lifte kaldırılma var çünkü 210 kadran yaptığında araba 4800d/dak'yı geçiyor bundan dolayı yapamaz ama partner 2,0 kulananlan o arabanın kalitesini ve atikliğini bilir yeni modelleri nasıl bilmiyorum bendeki ithaldi ilk çıktığında almıştım araç sizin dediğiniz gibi 195 yaparmı bakın değil 210 rahatlıkla yapan bir araç en ufağından arabanın motoru önceden 406 modelerinde kulanıldı saygılarımla

yanlış anlama ama foto veya video koyarsan seviniriz

• ben 1.3 multijet ile 190 ı gördüm JTD ile kadranı indirdim 2.0 hdi yapmaz diye birşey yok ancak yukarıda 2 resim var. üstteki doğru ki eleman doğru düzgün çekememiş bile. aşağıdaki ise 3 ihtimalli ve 3 ü de kolpa. 1. si fatoş, 2. si hararet 75-80 derece arası geziyor, 3. sü 210 ile giderken o kadar net bir fotoğraf çekecek babayiğit tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

yanlış anlama ama foto veya video koyarsan seviniriz

hocam haklısın koymadığım için ama arabanın ne resmini çektim o zman neden başka bişey şuandada onu sattım yerine 307 sw aldım şuan resim koymak dahi istesem olamaz yani bilindik olan dizel araç ve kamyonet tarzı olan bu araçlar hız yapmıyor olarak bilinir ama günümüzdeki dizeller tam tersi ben k.maraşın elbistan ilçesindeyim aracım şuanda hatayda eylül ayında sattım birde partner yüksek araba ondan dolayı yol tutuşu yok hız yapınca yerinde durmaz derler hız yaptıkça araç yere yatıyor eğerki çevrenizde partner 2,0 hdi olan varsa binin ve nasıl bir araç olduğunu göründerim ama eğer bendeki aracın sırf resmini diyorsanız bırakayım ama o zman çektiğim bir hız fotosu yok çünkü kapışma esnasında ne fotoyu çekeyim diye düşünüyorsunuz nede başka bişey saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

ben 1.3 multijet ile 190 ı gördüm JTD ile kadranı indirdim 2.0 hdi yapmaz diye birşey yok ancak yukarıda 2 resim var. üstteki doğru ki eleman doğru düzgün çekememiş bile. aşağıdaki ise 3 ihtimalli ve 3 ü de kolpa. 1. si fatoş, 2. si hararet 75-80 derece arası geziyor, 3. sü 210 ile giderken o kadar net bir fotoğraf çekecek babayiğit tanımıyorum

190 ı düz yoldamı yaptın
  • hayır hafif rampa tabii ki. maslaktan- g.o.p. virajına kadarki yolda. 175 civarı rahat ulaşıyor ancak bundan sonrası bu motor için zor tabi. motor 2500 kmde daha ileride biraz daha açılabilir diye tahmin ediyorum
  • bende 2004 1.6 xt var 195 oldu daha fazlası yok bursa otobanında oda.

quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

en kısa sürede 195 bekliyoruz

• bu arada 195 yaparken deviri düşünün.kırmızıya yaslandı. ve bu 210 yapan arkadaş nerde hiç sesi çıkmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.