galiba hiçkimse yazdığımı okumamış... birinci resmi kendim çektiğimi ikinci resmi bulduğumu (intrnetten) söylüyorum ve mümkün olabilir mi acaba diye soruyorum. Bende buna inanmadığım için soruyorum zaten. ve tahmnler bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: overloads
arkadaşlar benimki 2.0 HDİ 195 yaptım ama bağazorladım devir 4000 çizgisinin üzerinde idi gerçi yalnız olduğumdan cep telefonu ile 175 te çektim bu resmi ama altaki resmi buldum mümkün mü sizce ? basn arkadaşlaren fazla kaç yaptınız en kısa zamanda 195 tekrar çekicem ama burada olduğumdan anca çevre yolunda yapıyorum oraya ne zaman giderim bilmem fotolar gönderirseniz iyi olur birde devir göstergesini görelim
subuti35
partneri babamkullandığı içn çekemiyorum ama benim şirket arabasıyla çektiğimfotoyugönderiyorm. Hyundai Accent 2004..
quote:
Orjinalden alıntı: subuti35
evet overloads 195 lik fotoyu bekliyoruz
resim :)
Külliyen Yalan Şahsen Bendede 1.6HDİ 90HPLİK VAR ARAŞTIRMALARIM SONUCU EN FAZLA 115 PS OLACAGINI ÖĞRENDİM
2.0 için bana 150 olabilir demişti forumdaki arkadaş
arkdaşlar niye unuttuk bu formu ya ne bu sessizlik
arkadaşlar ben 1.6HDİ 90HP"yle 190"ı Görüyorum,Geçen Hala Oğlundada 1.6 HDİ 75HP"lİK Partner Origin Vardı İşte Sonuç 75hp böyle gidiyosaaa 90 hp nasıl gideri ?
bizim 2.0hdi da 190 gördü onuda bir kere uzun yolda yaptık başka uzun yola çıkmadığımız için başka ölçüm yapamadık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme