Şimdi Ara

## Party Bug Hakkında ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu party bug olayı ne zaman nasıl düzeltilecek bilgisi olan varmı arkadaslar?

Bütün görev vb duruyor ^^

• walla ya ne zaman bitçek bu bug 45 lw mage full plateyle duruyo
  • 2 hafta önce ticket attım görev yapamıyoruz 1 aydır düzeltemediniz ne biçim iş diye ilgilenicez diyip geçiştirdiler hala yok.Düzeltemeyecekler anlaşılan
  • Artık bunun bir bug olmadığını düşünmeye başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢

Artık bunun bir bug olmadığını düşünmeye başladım.
    +1
  • Zaten konun sitede yayinlanmadimi bundan sonra gorevler solo yapilabilecek diye ? yalnismi hatirliyorum ?
  • şimdiye kadar çözülmesi gerekirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Zaten konun sitede yayinlanmadimi bundan sonra gorevler solo yapilabilecek diye ? yalnismi hatirliyorum ?

böyle bişey olamaz int prestler 250 adet ew 250 adet tb tc vs vs quest canavarları nasıl kescek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

quote:

Zaten konun sitede yayinlanmadimi bundan sonra gorevler solo yapilabilecek diye ? yalnismi hatirliyorum ?

böyle bişey olamaz int prestler 250 adet ew 250 adet tb tc vs vs quest canavarları nasıl kescek ?

yani 70 lvl veya 80 lvl item gorevleri de tek kisi yapılma imkanı 0
  • OYUNUN İCENE İÇİNE ETTİLER

• gerçekten oyunun içine ettiler 80 lvl görevi imkansız gibi oldu ve diğer görevler içinde atacker olman şart tabi ne kadar atacker olsanda son vuruşu nekadar denk getirbileceğiz orası var :D gelelim int priestlere bu k2network int priestlerin kasmasını istemiyo galiba :D
  • Ticket attım, online gm bulunuz ve sorunu ona iletiniz, biz yardımcı olamıycaz diyorlar
  • Yanlış post

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 30 Kasım 2008; 15:04:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananela

gerçekten oyunun içine ettiler 80 lvl görevi imkansız gibi oldu ve diğer görevler içinde atacker olman şart tabi ne kadar atacker olsanda son vuruşu nekadar denk getirbileceğiz orası var :D gelelim int priestlere bu k2network int priestlerin kasmasını istemiyo galiba :D

80 Görevi Nasıl Bişi Ya
  • Arkadaşlar bu bir bug degil k2 bunu bilerek yaptı belki çok şikayet gelirse düzeltebilirler bug oldugunu düşünmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananela

gerçekten oyunun içine ettiler 80 lvl görevi imkansız gibi oldu ve diğer görevler içinde atacker olman şart tabi ne kadar atacker olsanda son vuruşu nekadar denk getirbileceğiz orası var :D gelelim int priestlere bu k2network int priestlerin kasmasını istemiyo galiba :D

walla bnde suphelenmeye basladım adamlardan
    1 haftadr gorewsı kasmaya calısıyorum ınan cıldırdım yha ne garezı war k2nın ınt prilerle xD
  • bug fln degil kendin pişir kendin ye diyorlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

quote:

yani 70 lvl veya 80 lvl item gorevleri de tek kisi yapılma imkanı 0

Bilemiycem .
  • KENDIN YE KENDIR PISIR DIYOSUNDA KARDE BEN PREISTIM VEDE INT CIYIM 250 TANE DOOM NASIL KESMEMI BEKLIYOSUN
  • Bende bunun bug olduğunu düşünüyordum fakat olmadığını ispatlayan şöyle birşey var. K2 hayvanları tek başımıza kesmemizi istiyorlar ki 250 olan Haunga Hornet görevleri 50ye düşürülmüş. Bunun gibi daha birçok görev var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.