Bildirim
Party Hard Türkçe Yama[Resmi Çeviri] [TAMAMLANDI] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aslında bunun sebebi, crack sürümü olarak 'beta' versiyonu kullanmaları. Çünkü beta versiyonda türkçe ile beraber 2-3 dil paketi daha yok. Png olarak eklenen şeyler benim hatırladığıma göre sadece posterler filandı. Diğer tüm hikaye ve yazılara, basit bir text dosyasından erişiliyordu.quote:
Orijinalden alıntı: barikat_diss
Galiba kırılmış sürümünü yayınlayan kişiler bilerek Türkçe Dili çıkartıpta paylaşıyorlar. Steam'den satın alamam. :D
Kendim çevirmek istemiştim ama metin olarak değilde png olarak eklenmiş hepsi. PC çöp olduğundan normalden 4-5 kat fazla uğraştıracak diye yapmadım.
Alıntıları Göster
İkinci oyunu çıktı, onunda dil dosyalarına kolayca erişiliyordur tahminimce. Ben çevirmem çünkü ikinci oyunu pek sevmedim, daha doğrusu birinci oyun bana yetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 9 Eylül 2018; 12:16:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
nasıl indiricem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X