Şimdi Ara

Party le daha fazla exp nasıl yane?!!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya seni update le birlikte party sistemi değişecek ve daha çok exp alınmıycakmıydı?
    e iyide bunu nasıl yapcaz ki? biz 8li party denedim daha az exp geliyo....walla bu gidişle en iyisi yine 4lu party (exp disbt)

BİLEN VARSA ANLATSIN BİZDE ONA TŞK. EDELİM DİMİ

• adamlar oraya general canavarları koymus onları kesmeniz icin 8 li pt e girin diyo adam gozumun onunde 90 lvl (korede )penon warrior giant general a 35k-35k-35k böle 9-10 kere vurdu anca yattı dusunun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 24 Temmuz 2007; 23:36:22 >
  • nasıl yani şimdi daha fazla exp almak için 8li partye mi gircez? ztn butun normal canavarlarda general yazıyo ki ..yeni gelenler ve zor ölenler party generalleri.ayrıca ben 8li partye girdim ama 2 kişiydik.hatta dier arkadaş benim yanımdaydı.bu şekilde bile bana esikisinden daha az exp geliodu.artık oyun knightdaki gibi exp paylaşımlı ama bence daha baya bi çalışmaları lazım party sisdtemi uzerinde.....off ulan off bea joymax ömrümü yein bea
  • yani 8 li partideyken party canavarı kesecen

ondan daha fazla exp geliyo

fakat tek başına buna kesmek zor çok uğraştırıyo

8 li partiler parti canavarları için iyi diye düşünüyorum
  • parti canavarından ote
    partiye giren kişilerin bir arada olması lasım 100mtlik alanda
    herkes topluca etraftaki yaratıkları keserse cok guzel exp sp geliyor
    ama bazı partilere bakıyorum alan basını gitmiş başka yere gelmez tabi o şekilde

8 li parti kurulacak ve herkes yakın olacak super exp geliyor

4 lu partideki gibi biri dağda biri bağda olmayacak
  • Hiç kimse bir şey bilmeden cvp vermeye çalışmış bence
    Açıklıoyrum
    Bu sistem de beraber kasma sistemidir yani şu
    ya biriyle beraber keseisiniz yada biir seni kasar
    seni biri senin kesitğin canavarlarda kassa sana gene aynı gelir tabi senin Lv sni kasan adamın Lv ve canavarın Lv ini oranlaman gerek
    8 li partyde solo kasarsan hiç birşey olmaz hatta daha az ex ghelşir
    ama 2 kişi kasarsanız sana heme kendi kesitğinden aynı gelir hemide yanındakiin kestiklerinden
    şu oranlama örn. veriyorum
    mesela ben kendimden bir örn.
    ben 66 Lv arkadaşım 67 diğer kastığımız 49 Lv biz Sharkamlarda kasayıoruz ben ve 67 arkadaşıma aynı ex geliyor yalnız kesitiğimiz kadar ve bende pre var o pre olduğ u için 2 katı (bu arada 8 li pt Ticket açılıyor)
    ve 49 luk arkadaşımada 4-5 geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.