Party ve md yapmaya çalıştığımda oyundan atılıyorum konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?
ılk once bır clanda olman lazım clandayken create dıyıp kendın master secmen lazım sonra alıcagın kısını uzerıne ctrl+klık yapıp ordanda omokun altında bır sey varona tıklıcan ok dıcen artık aldıgın kısı senın masterın altında olucak sonra o creat dedıgın yerd traınınııg e tıklıcan baktın party low veya party mddle oldu tekrar tekrar party bonus olana akdar denıcen partyı en fazla 4 kısı ıle kurabılırsın bazı rıvayetlere gore bu 6 ama sanmama denendık olmuyo :D
ben her zaman yapıyorum ama eğer seni oyundan atıyorsa oyunu silip baştan bi yükle tavsiyem
md nasıl yapacam diyorsan önce aynı clandan bi arkadaşınla
sen mdden master ol ve ona ctrl sağ clickle soy ağacına ekle
geriye parti kurmak kaldı md den create dediğinde ona parti atar oda kabul etsin herhangi bir bonus gelecektir
önemli olan party bonusu elde etmek yani statlar +8 exp %10 drop rate %12 olanı
bunun için istediğin bonus gelene kadar sürekli arkadaşına parti atman lazım düzgün bir bonus gelmezse bozup tekrar tekrar atman gerek. partiyi mdden create diyerek atacaksın yani normal parti deil
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim yalnız bunlar değil benim sorunlarım. Ben bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum demedim. Md yapmadan zaten lvl kasılmaz. Oyunu kaldırıp kurmak çözüm olmuyor. Birisi oyun f de kurulu diye yapıyordur bendede yaptı c ye al demişti onuda yaptım o da sonuç vermedi. Ben bir clan lideriyim hali hazırda. Şu an 6 disciplem de var. Fakat benim sorunum bunu yaptığım anda dc olmak. Master and disciple nin verdiği çok çeşitli statlar var. Bunların en güzeli str-int-dex +8 droprate%12 exp%10. Bunu tutturabilmek için birkaç kere denemek gerekiyor. Bu denemeleri yaparken start training dediğim anda oyundan atıyor beni. Tekrar girdiğimde bu statları görüyorum training başlamış oluyor. Ama ben dc olmuş ve geri girmiş oluyorum. Bu arada dc olduğumda bug report gönderiyorum her seferinde ama ne fayda. Diğer arkadaşlarda olmuyor bu. Bunun düzelmesi için 0 bir harddiske sistem atıp sadece oyunu kurdum ama o da kar etmedi. Bu istediğimiz en iyi statları tutturabilmek için defalarca dc olmam gerekiyor. Oyun kurup kaldırmak hdd değiştirmek hatta yeni sistem kurmak bile fayda etmedi. Farklı bir görüşü olan varsa lutfen görüşünü paylaşsın. Teşekkürler
EĞER MDDE MASTER SENSEN BİRDE BİR BAŞKASI MASTER OLSUN VE O PARTY BONUS İÇİN SANA PARTİ ATSIN BİRDE BÖYLE DENE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme