Cannibal Corpse - Time To Kill Is Now Cannibal Corpse - Maniacal Crossfire - Nightwolf
paso ks movie olmus bu minor ogren hp potla nereye kadar
dur ızlıyom
Pek beğenmedim bence PK movie de VS ler olmalı sen sadece Ks yapıyorsun.... Seni ardreamde hiç görmedim sanırım Geceleri onlinesın karşılaşırsak bi vs yapalım ayrıca minor öğren Hp potla ayakta duramassın!
quote:
Orjinalden alıntı: NS4K
Pek beğenmedim bence PK movie de VS ler olmalı sen sadece Ks yapıyorsun.... Seni ardreamde hiç görmedim sanırım Geceleri onlinesın karşılaşırsak bi vs yapalım ayrıca minor öğren Hp potla ayakta duramassın!
yani
hıc begenmedım hıc te guzel olmamıs sarkılarda oyle we ardream de senın gıbılerıne uyuz olurum hep baskalarıyla gezer ks yaparsınız karsıdan 2 kısı gordunuzmu town atarsınız sızın doganız bu ha 1 de kovalarken 2kısı kalıonuz sonra ork donunce yıne town atarsınız sız bolesınız
Arkadaşlar bir durun nefes alın.. Ne bu şiddet ya. Oyunun hıncını benden çıkarmayı lütfen :)
Ben bu videoyu aslında deneme için çektim. Önceden Fraps kullanırdım. Game Cam'e geçiş biraz zor oldu. Onun için bu videoyu 3 saat gibi bir zamanda çekmek zorunda kaldım.. Pot konusunda haklısınız.. Zaten minöre geçmiş bulunmaktayım (soul paraları yakıo ama :) ) En sondaki arkadaşımın yorumu beni üzdü açıkçası.. Bir insanı tanımadan böyle sözler söylemek yanlış.. Benimle hiç vs yaptınmı? yada öyle bir durumu izledinmi? Cevap "Hayır"sa bu yorumu yapmaya hakkın yok canım benim ;) Oyuna geceleri giriyorum malum premium :) isteyenle seve seve vs yaparım.. Zaten ben bu video'yu vs için çekmedim. Müzik hakkında konuşursak, ben gayet memnunum. Metalci olmak suç değil, bir erdemdir. Anlayana tabiki ;)
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Beğenmeseniz bile yorum yazmanız yeterli benim için teşekkür ederim ;)