Şimdi Ara

Paşa Tavuk Döner %100 BUT Döner (35 şubesi var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yalova gibi saçma sapan bi yerde olduğuna göre bursa kocaeli sakarya gibi marmarada istanbula yakın yerlerde bulunur
  • geçen gün deneme fırsatım oldu, ayıptır söylemesi 2 tane kaşarlı dürüm hüplettim. tavuk eti hakikaten alışık olduğumuzdan farklı, fakat dürümdeki döner miktarı bana az gibi geldi, kaşarlı istedik fakat içinde kaşar bulamadım nedense:) sanıyorum kaşarlı ile kaşarsız aynı fiyat olduğu için pek kaşar koymamışlar içine. ama genel olarak güzeldi, kupkuru tatsız lezzetsiz değil..
  • Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    dostum dürümde lezzeti tam alamıyorsun,

MUTLAKA porsiyon olsun.
  • ACIKTIIIIIM :) BEYLİKDÜZÜ YAKINLARINDA VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

http://www.ipdpasadoner.com/TR/219/subelerimiz.aspx

Tskk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla yok @By_Gizemli16
  • potcu kullanıcısına yanıt
    Dostum, ilk mesaja şubeleri fotoğraf olarak ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Dostum, ilk mesaja şubeleri fotoğraf olarak ekledim.

Tesekkurler hocam :)

• Bir ogameci klasiği daha Tavsiyene uydum benim gibi et dönerci adam ı bile tavuk dönerci yaptın hocam 15 Gün önce bu konudan ötürü denemek amaçlı ilk defa gittim paşa dönere normalde et döner den şaşmam. tavuk döneri pek sevmem ama bu döner harikaydı diyebilirim. özellikle gidecekler kesinlikle porsiyon olarak yemelerini tavsiye ederim. bol koyuyorlar eti ve de lavaş sımsıcak geliyor. her hafta bir defa uğruyorum denk geldikçe.

• Afiyet şeker olsun dostum.

Beğendiğine çok sevindim.
  • en iyi yapan mecidiyeköy şubesidir deneyin farkına varacaksınız bağcılarda ve şişlidekinde yedim resmen çok kötü geldi m.köye göre
  • Esenler şubesi ağzımızın içinde,açılalıda tahminimce 2 yıldan fazla olmuştur önünden gelip geçiyorum bir kere olsun girmedim ogameci ustad tavsiyene uyuyorum ve en yakın zamanda gidip porsiyonu patlatıyorum

Bu arada Esenler havaalanı mahallesinde meşhur bir et dönercisi var Kenan usta diye..Yani bu taraflara yolun hiç düşermi bilmiyorum ama düşerse mutlaka git bi yarım ekmeğini ye derim.Pek bi bakımsız bir mekandır ama adam etin hakkını çok iyi veriyor.Zaten az bi temiz ortam yaratsa parayı gözünden vurucak ama sorduğumuzda '' ben böyle başladım böyle bitiririm,yüksek kazançlarda gözüm yok '' diyor ama akşam 5-6 arasına kadar devasa et döneri bitiriyor..zaten kazanacagını kazanıyor yani

• yağı bol döner.
  • porsiyon ölümüne küçülmüş, istanbula her gittiğimde mutlaka yerim, yağlı yağlı çok lezzetli oluyordu ancak dediğim gibi, bozmuşlar işi.
  • Hiç denemedim.

Editlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepede ki sube gece-gunduz kapali ramazandan dolayi kapaliymislar cok sacma degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Maltepede ki sube gece-gunduz kapali ramazandan dolayi kapaliymislar cok sacma degil mi?

Ramazanda yemek satışları ciddi oranda düşer onun için dükkanları kapalı tutarlar genelde.
  • şirinevler şubesinde bir kez yedim, bir daha da uğramadım, sanki kırpıntı et koymuşlar tabağa...

seri servis yapacağız diye elektrikli bıçakla alelacele kesiyorlar gibi geldi bana, tek deneyimim olumsuzdu ama bir deneme daha yaparım belki ramazandan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

şirinevler şubesinde bir kez yedim, bir daha da uğramadım, sanki kırpıntı et koymuşlar tabağa...

seri servis yapacağız diye elektrikli bıçakla alelacele kesiyorlar gibi geldi bana, tek deneyimim olumsuzdu ama bir deneme daha yaparım belki ramazandan sonra...

but eti bıçakla kesilmez dostum yapısı gereği

ilk başta bende senin gibi düşünmüştüm

butlar küçük olduğu için kırpıntı gibi duruyor mecburen

diğer bildiğimiz tatsız tuzsuz etler tavuğun göğüs etinden oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.