Şimdi Ara

PASAPORT KAYDI ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından aldığım cep telefonumun pasaport kaydını yaptırmam gerekiyor. Daha önce yaptırmıştım ancak telefonun kayıttan düşürüldüğüne dair mesaj aldım. Bu nedenle güvenilir bir pasaporta ihtiyacım var. Ancak önce öğrenmek istediğim bir kaç sorum olacak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle daha önce kaydı yaptırdığım yere gidip tekrar kayıt işlemi yaptırmak istesem bir kaç ay sonra aynı şey tekrar başıma gelecek. Telefon ikinci kez kayıttan düşürülürse tekrar başka pasaporta aynı şekilde kayıt ettirip telefonu kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Bunun bir sınırı var mı yoksa sürekli bu şekilde pasaport bulup ömür boyu 3-5 ayda bir kaydı yenileyerek kullanabiliyor muyuz?

Telefonu şu anda başka pasaporta kayıt ettireceğim zaman kayıt silme işleminin yapılması gerekiyor mu? Yoksa bana mesaj geldikten sonra telefon kayıttan düşmüş oluyor ve kayıt silme işlemi gerekmiyor mu? Ayrıca yine başka bir pasaporta kayıt işlemini yaptıktan sonra kendim yurtdışına giriş çıkış yapsam ve tekrar kendi pasaportuma kayıt etmek istesem yapabiliyor muyum? Yani eski kayıtı evraklarını bir şekilde bulup sildirip kendi pasaportuma kayıt ettirebiliyor muyum?

Bir diğer sorum, benim şu anda kendime ait bir pasaportum yok. Bazı yerlerde yeni pasaport aldığım zaman üzerine telefon kayıt ettirebileceğimi söylediler. Böyle bir şey mümkün mü? Yani pasaport çıkartsam yurtdışına giriş çıkış yapmadan telefonu üzerine kayıt ettirebiliyor muyum?

Son olarak bana pasaport kaydı konusunda yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. Pasaport kaydını yapmaya pasaport hakkını satan arkadaşla beraber gitmek istiyorum. Kendim Ankara'da oturuyorum. Ankara'da bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa bana pm den de ulaşabilir.

• daha önce kayıtı nerde yaptırdın?
  • Daha önce bu işi yapan bir dükkanda yaptırmıştım.
  • Yok mu yardım edebilecek bir hayırsever ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.