Şimdi Ara

Pasaport kaydı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pasaport kaydı yaptırılmadığı için kapanan bir cihaz daha sonra kayıt yaptırıldığı takdirde açılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeLLaD

arkadaşlar merhaba,
    pasaport kaydı yaptırılmadığı için kapanan bir cihaz daha sonra kayıt yaptırıldığı takdirde açılır mı?

Açılır ne zaman kayıt yaptırırsanız 3 gün içinde tekrar açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepee2010

quote:

Orijinalden alıntı: JeLLaD

arkadaşlar merhaba,

Açılır ne zaman kayıt yaptırırsanız 3 gün içinde tekrar açılır.

teşekkürler...
  • kıbrıs'a cıkmıs birinin pasaportuna telefon kaydı yaptırılabiliyor mu? yani kıbrıs'a giden yurtdısına cıkmıs sayılıyor mu bilen var mı?
  • Olayın üzerinden çok zaman geçmiş ama aynı durumu şu anda bende yaşıyorum. İstanbul'daki bir akrabam benim için telefon kaydı yapacak. Telefonu ona göndermeme gerek var mı? Yoksa sadece imei'den halledebilir mi? L.E.A. durum sizde nasıl sonuçlandı?
  • Arkadaslar benimde sorum olacak, simdi cihaz iphone 4. Cihazi kaydettirmeden once kullanabilir miyiz cihazi kaydedene kadar (yani 2-3 gunluk sure zarfinda). Ayrica bugun iki vodafone subesine sordum, ikiside cihaz gormek istediler, cihaz daha aktif degil mikro simi falan yok o yuzden kontrol ettirmedim, cihaz acilir mi direk sarjsiz falan, aletin aktivasyonu yok diye vermedim cihazi. kaydi turkcell de vodafone da yaptirmak birsey farkettirir mi? Cunku vodafone kullanicisiyim.ayrica istanbulda direk imeiden yapan resmi bayi varsa pm atarsaniz cok sevinirim arkadaslar.
  • bilen kimse yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaaRA

Arkadaşlar pasaport kaydı için pasaport sahibinin yanımızda olması gerekli mi telefon dışında ??

1 yıllık hort olacak ama bu sorunun net cevabını bulamadım hala?
    ben akrabalardan pasaport buldum ama sahibini kayıt yapmaya götürmem imkansız
    pasaport sahibinin gelmesi şart mı şartsa sebebi imza mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FethiyeliTR

quote:

Arkadaşlar pasaport kaydı için pasaport sahibinin yanımızda olması gerekli mi telefon dışında ??

Pasaport sahibinin gitmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FethiyeliTR

quote:

Hocam nası bunun cevabını bulamazsın ya...

3-4 defa ben sordum cihaz gelmeden. Geldikten sonrada en az 3-5 defa soranlara cevap verdim.

Benim mesajlarım bile yeter sana cevap vermeye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.