Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Yapıldıktan Kaç Gün Sonra Telefon Kullanıma Açılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
5
Favori
180.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonum dün itibari ile geldi ve hemen pasaport kaydı yaptırdım vadafone da... Adam bana 48 saat içinde btk tarafından onaylanır dedi. Şimdihttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php bakıyorum yolcu beraberinde getirilen tel. yazıyor. Buradanhttp://www.mcks.gov.tr/tr/bireyselsorgu.php bilgileri girip baktığımda da btk tarafından henüz onaylanmadığı yazıyor. Acaba şimdi sim kartı taksam problem olur mu? Kapanma gibi... Geldiğinden beri sim kartı takmadım .. Net bilgisi olan varsa cevaplarsa memnun olurum.

• Bir soruda sorayım. Pasaport almanyada yaşayan yakınıma ait. O 15 gün sonra gidecek . Sonradan bir problem olur mu?
  • arkadaşlar tr'ye gelmeden yurt dışındayken bu kaydı yaptıramaz mıyız? gelir gelmez kapanmasın telefonum :((
  • Cihazı bugün kayıt yaptırdım umarım yarın açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Cihazı bugün kayıt yaptırdım umarım yarın açılır

Direk kullanabilirsiniz zaten 30 gün hakkınız var.
  • Arkadaşlar konuyu açtığım tarihten bu mesajı yazdığım şu ana dek tel. bir problem yok.

Tel. geldikten sonra kaydı yaptırıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sorularınızı BTK nın sitesindeki tel. ile Btk yı arayıp da sorabilirsiniz. Bir sorun olursa.

Ben bir iki kere arayıp sorularımı sordum gayet ilgili bir şekilde cevapladılar.
  • Merhaba Arkadaşlar Yurtdışından Sony Experia getirttim, geldiğinde vodafone hattı taktım. sonra pazasaporta işlettim 1 gün oldu İmei kaydında yolcu beraberinde gelen telefon yazıyor. Ama Avea ve Turkcel hatları çalıştırmıyor. Kilit kırdırdım gene olmadı acaba İmei kaydı tamamen onaylanmadı mı? Oyüzden mi oldu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar,

Kayıtsız telefon Türkiye'de içine sim kart takıp açıldıktan kaç gün sonra kapanır?

Kayıt yaptıracağım pasaport 2 hafta sonra geleceği için soruyorum.

Bu konuda kesin bir tarih var mı açtıktan sonra 30 gün kullanabilirsiniz falan gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncuonline

Merhaba Arkadaşlar Yurtdışından Sony Experia getirttim, geldiğinde vodafone hattı taktım. sonra pazasaporta işlettim 1 gün oldu İmei kaydında yolcu beraberinde gelen telefon yazıyor. Ama Avea ve Turkcel hatları çalıştırmıyor. Kilit kırdırdım gene olmadı acaba İmei kaydı tamamen onaylanmadı mı? Oyüzden mi oldu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Benim bildigim yabancı ülke pasaportları kaydında o şekilde oluyor onun dışında olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Merhaba arkadaşlar,

Kayıtsız telefon Türkiye'de içine sim kart takıp açıldıktan kaç gün sonra kapanır?

Kayıt yaptıracağım pasaport 2 hafta sonra geleceği için soruyorum.

Bu konuda kesin bir tarih var mı açtıktan sonra 30 gün kullanabilirsiniz falan gibi?

30 deniyor benimki 25 gün de flm kapandı sanırım ama kapanması bi sıkıntı yaratmıyo işlem aynı.
  • bende bugün 4s kayıt ettirdim.
    sistemde yolcu beraberinde getirilen cihaz yazıyor. ancak daha açılmadı. tahmini 2-3 günde açılması lazım sanıyorum.
  • 1 gün sonra açıldı cihaz. Bilgi vermek istedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Ağustos 2024; 19:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

1 gün sonra açıldı cihaz. Bilgi vermek istedim...

verdiğin o bilgi şu anda çok işe yaradı hocam bu forum 1 tane ya başka foruma gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

1 gün sonra açıldı cihaz. Bilgi vermek istedim...

verdiğin o bilgi şu anda çok işe yaradı hocam bu forum 1 tane ya başka foruma gerek yok.

ne güzel. sevindim.

bende bu forum üzerinde forum tanımıyorum ülke sınırları içinde.

• slm arkadaşlar arkadaşım amerikadan ı phone 4 16gb getirmiş ben alcam ve pasaport kaydını yapcam merak ettiğim konu ise kayıt olduktan sonra hattımı takıp hemen kullanabiliyomuyum yoksa her hangi bir işlem daha gerekiyomu?

msj atarsanız çok sevinirim saygılar...
  • Pasaport kaydı tamamlanana kadar sim kart takmayıp kullanmak hiçbir sıkıntıı yaratmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz-bngl

Pasaport kaydı tamamlanana kadar sim kart takmayıp kullanmak hiçbir sıkıntıı yaratmaz değil mi?

yaratmaz
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Ağustos 2024; 19:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnz-bngl

Pasaport kaydı tamamlanana kadar sim kart takmayıp kullanmak hiçbir sıkıntıı yaratmaz değil mi?

yaratmaz

internete girince de cakiliyor diye duymustum.

wifi üzerinden gireceksiniz tabi. gsm üzerinden değil. gsm üzerinden girerseniz yine kapanır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.