Şimdi Ara

Pasaport kaydının sildirilmesi ÖNEMLİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon getirdim pasaport kaydı ettirmem gerekiyor fakat daha onceden 2 hafta once kayıt ettırdıgım bi telefon var acaba onu silip yeni getirdiğim telefonu kayıt ettırme ımkanım var mı ?

Not: 2 yılda 1 tane getirme hakkım oldugunu bılıyorum fakat oncekini sildirme imkanımız varmış sanırım yenisini kaydettirebilir miyim ?

• cevap alabilmeniz için aynı konuyu en az 5 defa açmanız gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

cevap alabilmeniz için aynı konuyu en az 5 defa açmanız gerekiyor :)

cidden önemli olmasa açmazdım sizde haklısınız ama bu konu yarına kadar bi aydınlığa kavuşmalı bu bahsettiğim kişi ben değilim arkadaşım ve yarın yurtdışına gidicek cok acil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyy

Arkadaşlar yurtdışından telefon getirdim pasaport kaydı ettirmem gerekiyor fakat daha onceden 2 hafta once kayıt ettırdıgım bi telefon var acaba onu silip yeni getirdiğim telefonu kayıt ettırme ımkanım var mı ?

Not: 2 yılda 1 tane getirme hakkım oldugunu bılıyorum fakat oncekini sildirme imkanımız varmış sanırım yenisini kaydettirebilir miyim ?

kayıt ettirdiğiniz telefon ne olacak alanda patlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Arkadaşlar yurtdışından telefon getirdim pasaport kaydı ettirmem gerekiyor fakat daha onceden 2 hafta once kayıt ettırdıgım bi telefon var acaba onu silip yeni getirdiğim telefonu kayıt ettırme ımkanım var mı ?

HEr 2 telefonda bende dostum sıkıntı yok :D Fakat yeni getirdiğimi yapmam lazım eskisinide başka bir pasaportun ustune yapıcam daha sonra :)
  • quote:

quote:

quote:

HEr 2 telefonda bende dostum sıkıntı yok :D Fakat yeni getirdiğimi yapmam lazım eskisinide başka bir pasaportun ustune yapıcam daha sonra :)

evt kayıt sildirebilirsiniz...

mcks yı arayıp bir sorun isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 4 Ocak 2012; 0:06:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evt kayıt sildirebilirsiniz...

mcks yı arayıp bir sorun isterseniz.

Mcks bu islere bakan bi devlet birimi sanirim telefon numarasi var mi sizde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Pasaport kaydının sildirilmesi ÖNEMLİ !!
  • Benimde aklımda bir başka soru var, acaba sattığım telefon benim pasaport kaydı ile başkasına satıldığında o telefonla bir suç işlenirse beni bağlar mı acaba? Yoksa o telefona takılı olan sim kart mı önemlidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Benimde aklımda bir başka soru var, acaba sattığım telefon benim pasaport kaydı ile başkasına satıldığında o telefonla bir suç işlenirse beni bağlar mı acaba? Yoksa o telefona takılı olan sim kart mı önemlidir?

sim kartı kim takmışsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

cevap alabilmeniz için aynı konuyu en az 5 defa açmanız gerekiyor :)

+ bilmem kaç trilyon

son zamanlarda forumdan beklenen yardımı alamıyorum geçen gün telefonumda bir sıkıntı oldu konu açtım hiç bir yardım alamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Benimde aklımda bir başka soru var, acaba sattığım telefon benim pasaport kaydı ile başkasına satıldığında o telefonla bir suç işlenirse beni bağlar mı acaba? Yoksa o telefona takılı olan sim kart mı önemlidir?

sim kartı kim takmışsa...

Teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.