Şimdi Ara

pasaport kayıtlı cihaz almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar note 3 ile s5 arasında kalmıştım sonra baktımki note 3 ün n9005 modeli daha cazip geliyor bende onu almaya karar verdim sahibinden.com da böyle bircok telefon var 1800 civarı ben telefonu alırsam

1.sim block yermi veya kapanırmı

2. güncellemede sıkıntı yaşarmıyım

bide imei sorgulaması yapacağım alırken imei sorgulamasında diyelimki telefon düşük bir modelin imei si var güncellemede sıkıntı çıkarırmı şimdiden saolun

Not: satmak isteyen varsa alabilirim yada tanıdığınız güvenilir bir satıcı varsa beni yönlendirirseniz sevinirim

• Yurt disi cihazi bende kullandim. Imei klonlu. Galaxy s3 kullaniyordum. Pasaport kayitsiz. Ama basima cok dert acti. Sana tavsiyem unutma 100 200 fazla ver ama kafan rahat olsun. Imei klonlu cihaz. Kapanabilir. Benimki kapandi baska imei attirdim. Bu bir risk. Guncelleme alamazsin manuel yapman gerekir. Farkli bir rom yuklediginde sebeke sorunu ile karsilasirsin. Garantin olmaz. Samsung yurt disindan getirilen cihazlar icin garanti desteği sunmuyor. Isterse parayla yaptir ama samsung yapmiyor. Çarşidaki caminin altindaki teknik servislere gidersin. Bu seni yorar. Ugrastirir. Kesin sonuc alamazsin . Cihazin imei klonlu ise hic bir yerden destek alamazsin. Tavsiyem turkiyeden sağlam bir markadan cep telefonu alman. Benim turkcell den galaxy s4 aldigim gibi. Ayrica pasaport kaydi olayini bilmiyorum. Guncelleme alir misin almaz misin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer pasaport kayıtlıysa imei attırma gibi bir olay olmuyor benim bildiğim direk kayıt ücreti ödeniyor 100 küsur herhalde. Imei sorgulamada pasaport kayıtlı yazıyor galiba.

Dediğim gibi hepsi duyduklarım bunların. Kendim hiç yurtdışından telefon getirip kaydettirme gibi bir şey yapmadığım için bilemiyorum.

Bilgisi olanlar yazar kesin birşey. Benim bildiğim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert2844 M kullanıcısına yanıt
    n9005 türkiyede olsa o farkı bende öder öyle bir riske girmezdim ama uyarın için saol
  • teşekkürler
  • garanti açısından sıkıntılı bi durum zaten apple dısında telefonların garantisi olmuyor, ondan da önemlisi pasaport kayıt hakkını satan insanların bikaç vakit sonra gidip kaydı sildirip pasaport hakkını baskalarına sattıklarını okudum bu daha da vahim bi durum. telefon direk elinizde patlayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

garanti açısından sıkıntılı bi durum zaten apple dısında telefonların garantisi olmuyor, ondan da önemlisi pasaport kayıt hakkını satan insanların bikaç vakit sonra gidip kaydı sildirip pasaport hakkını baskalarına sattıklarını okudum bu daha da vahim bi durum. telefon direk elinizde patlayabilir

garanti olayında çoğu telefon bayileri 1 yıl dükkan garantisi veriyor. garanti sorun değil ama güncelleme sim kilit olayı sıkıntı çıkarmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sim kilit olayının çıkacağını sanmıyorum. geride kaldı artık o sim kilitli cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2844

sim kilit olayının çıkacağını sanmıyorum. geride kaldı artık o sim kilitli cihazlar

güncellemede sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyucel

quote:

Orijinalden alıntı: mert2844

sim kilit olayının çıkacağını sanmıyorum. geride kaldı artık o sim kilitli cihazlar

güncellemede sorun olurmu

Güncellemeler imei numarası üzerinden dağıtılıyor. Eğer farklı bir cihazın imei numarasına alacak olduğun cihaza attırırsan güncelleme alamazsın. Odin cwm vs. ile kendin manuel olarak yaparsın. Ama dediğim gibi şebeke sorunuyla karşılaşırsın. İmei numaran silinebilir. Ben 2 kere imei attırmak zorunda kaldım rom yükleyecem diye. Pasaport kayıdı yaptırıldığı zaman güncelleme alıp almayacağını inan hiç bilmiyorum. Sanırım alırsın çünkü cihazın orjinal imei numarasını kaydettiriyosun sorun yaşayacağını zannetmiyorum. 120 tl oldu pasaport kayıdı. Bi arkadaşın dediği gibi pasaport kayıdı yaptırırsın yanlız aynı pasaportu başkasına satma ihtimalleri var öyle birşeyle karşılaşırsan cihaz şebekesi kapatılır. Bu kadar riski göze almak yerine biraz fazla ücret ver sana tavsiyem ilerde telefonu parçalarsın sinirden. Ben kendi adıma konuşuyorum s3 ün çerçeveyi değiştirmeyi düşünüyordum samsungu aradım adamlar destek sağlamadılar diyorum ki parasını vericem dedim her ne kadarsa ama adamın dediği şey yurt dışından getirilen cihazlar için türkiyede destek sunmuyoruz cihazı aldığınız ülkedeki samsung teknik servislerinden bu sorunu halledebilirsiniz dedi. Hiç bişey diyemedim ayrıca tercihin Galaxy s5 den yana olsun. snapdragon 801 ac var şuan dünyanın en iyi işlemcisi var telefonda.

• Ayrıca dikkatimi çekti bu haberi okumanı isterim
    http://www.andronova.net/2014/04/13/samsung-bogesel-sim-kilidi-galaxy-s5te-de-surduruyor/ İlk defa gördüm böyle bir olayı
  • çok saol cevabın için s5 düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.