Şimdi Ara

Pasaport Kayıtlı Telefon Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
65.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar direk konuya atlayacak olursam sahibinden.com'da pasaport kayıtlı one x buldum 1 yıl firma garantisi mevcut(bilmiyorum ne kadar doğru) . Alırsam elden almayı düşünüyorum yani mağazasına gidip orda inceleyerek. Telefonun imei kodunu öğrenerek teyit etsem nasıl olur sizce? Sorun çıkarır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32gb-1-yil-garanti-kayit-vergisi-odenmis-12-taksit-90882938/detay?source=promotion_topl

• BTK dan İmeiyi kontrol ettiğinde "onay bekliyor" veya evrakları kontrol ediliyor, yazısını göreceksin. kayıt yapıldığından (sanal olsun gerçek olsun) 3 ila 6 ay arası onaylanma süresi var. Yani alırken imei kontrolü pek birşeye yaramıyor...
  • yani alınırmı bu telefon adam vergisini falan yatırdım diyor.
  • alınır. ben yurtdışından iki defa telefon getirttim. ikisi de pasaport kaydı yapıldıktan sonra 2-3 gün için de açıldı. adam pasaport kaydını yaptırdım 100 tl vergisini ödedim diyorsa al kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim66 -- 31 Ağustos 2012; 16:41:57 >
  • alınabilir
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-teknotek-mobil-den-kapali-kutu-kayitli-simfree-htc-one-x-beyaz-103640227/detay

Dükkan kampüse yakın gidip direk elden almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi? Kayıt konusunda sorun yaşar mıyım, güncellemelerde sorun oluyormuş diye duydum. Bir de garanti konusu var tabi. Yardımcı olursanız sevinirim. Ödeyebileceğim miktar 1500e kadar çıkabilir aslında ama o fiyata malesef one x bulamadım, mecbur bu şekilde alıyorum. (Bu da taksitle 1300e geliyor) Uzun zamandır araştırıyorum, birçok yerden birçok şey okudum kafam iyice karıştı

• kayıt konusunda sorun yaşar mısın bilmem ama güncellemelerle ilgili sorun yaşayacağını hangi aptal söylemişse inanma, millet neresinden uydurur böyle salakça şeyleri anlamam.
    satıcıya güveniyorsan al ben de bu şekil aldım 3 ay olacak kullanıyorum hala bi problem yok çıkmaması umuduyla telefonu kullanmaya devam ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemeden dolayı kaydın düşmesiyle ilgili bir şeydi. Endişem garanti aslında 2 yıl garanti için 500 lira fazla vermektense böyle alırım daha iyi ama 1 yıl garanti de yalan cıkarsa kötü olur. Sizinkinin garantisi 1 yıl kvk mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş güncelleme telefonun işletim sistemini günceller imei numarasıyla ya da operatörle ilgili bişey değil ki. Şimdi BTK, android 4.1e geçerse kaydını düşürün diye birşey demez heralde? Alakası yok yani.
    Garanti olayı söyleymiş bi kere yurtdışından aldığına dair faturan olacakmış öylece gönderecekmişsin servise yoksa kabul etmezlermiş ayrıca htc iki yıl garanti sunuyor alanlar htc'yi arayıp imei numarasıyla iki yıl uluslararası garantiyi teyit ediyorlar ama iş servise düşünce servis fatura istiyor yurtdışından faturalı bulabilir misin bilmem.
  • Faturası varmış. Telefonu oradan alıp HTC'yi arayarak 2 yıl garantiden yararlanabilirim yani öyle mi? En mantıklısı bu şekilde almak o zaman yanlış anlamadıysam.
  • ya bende uzun zamandır merak ediyorum bu soruyu garanti için 500 lira fazla veriyor ve root atınca garnti kapsamı dışında bırakıyoruz büyük çelişki.
    bu şekilde alırsak ileride kapanır mı korkusu da 500 lira fazla germeye itiyor buda çelişki gelecek yorumları okumaya devam edeceğim
  • Düşme olacağını pek sanmıyorum aslında. Turizm şirketlerinden vs. satın alınan pasaportlara kaydediyorlarmış telefonları 2 gün önce uğradığım bir dükkandan öğrendim kadarıyla. burada da bahsetmiş garanti durumundan >>http://forum.donanimhaber.com/m_60631182/tm.htm En mantıklısı yurt dışından ithal kayıtlı telefonu faturalı şekilde almak ve htc'yi aramak gibi geldi :)
  • htcyi aramana gerek yok millet sadece bu iş doğru mu diye arıyor faturası da varsa imei orjinal ise kutu ve telefon uyuşuyorsa garantiden yararlanabiliyorsun tabi ben denemedim hiç işim düşmedi araştırmalarım sonucu bu bilgilere ulaştım bu şekilde tamir edenler olmuş yalnız ürün değişimi ya da iade seçenekleri yokmuş bunu da bilmek lazım.

@kulak_kiri
    ben aldığım zaman 2000 TL idi 800 TL fazladan vermektense insan bozulma ya da kapanma durumlarını sineye çekebilir, telafisi olmayan durumlar değil tabi bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 3 Kasım 2012; 17:01:20 >
  • Bende aldım Yağız Telekom'dan fakat 3 ay sonra patladı sonra tekrar yaptırdı şu an 4ayinda daha bişey olmadı fakat sana tavsiyem btk yaptırdığı kayıt evragini iste yani işini sağlama al yoksa inan can sıkıcı bir durum, garanti konusuna gelince herkes 2yil diyor ama ben HTC ile görüştüm 1yil söylendi bana, faturaya gerek olmadığını söyledi IMEI nosu yeterliymis, mantıklı zaten uluslar arası garanti varsa faturaya ne gerek var. IMEI den her şey belli oluyor zaten.

• beyler peki benim anlamadıgım bir konu var şimdi adamdan aldım telefonu pasaport kayıtlı bu kayıt vergisi her senemi ödeniyor yoksa bir kereye mahsus mu?
  • Merhaba arkadaşlar, ingiltereden galaxy s4 aldım telefon 5-10 gün içersinde gelecek. ben çakma imei attırmak yerine, kardeşimi suriye ye giriş-çıkış yaptırıp imei kaydını öyle yaptırmayı düşünüyorum. bu şekilde yaparsak imei kaydı sağlam olurmu ? güncellemelerde sorun yaşarmıyız? bu şekilde olursa garantisi olur mu ?
  • Merhaba arkadaslar. Bende pasaport kayitli htc one m9 aldim 2 gun once. Suan hicbir sorun yok. Pasa pasa kullaniyorum. En azindan 750 tl cebimde. Bosuna yurtici alipda o kadar fark vermeyin. Bisey olursa buradan haber ederim. Ha bu arada ben cihazi mecidiyekoydeki bogazici bilisimden aldim.

• hayırlı olsun hacı m9'un bende almayı düşünüyorum nasıl memnunmusun telefondan birde kaça aldın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.