Şimdi Ara

Pasaport kontrolü son kontrolden geçiş kabusu .Tecrübesi olanlar varsa buyursun .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ay sonu finlandiyaya gidiyorum tatil amaçlı başta vizeyi sorun ediyordum ama çok rahat vize verdiler sorun yaşamadım .Şimdi şu son pasaport kontrol olayı canımı sıkıyor çünkü kilit nokta orası bi düşünün oraya kadar gittin sonra almıyorlar ağlarım lan Çok iyi ingilizcem yok en alt seviye diyebiliriz tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.:))

• Yok öyle birşey. Takma kafana. Vize aldıktan sonra oradan geri çevrilme ihtimalin çok çok düşük. Neredeyse yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Yok öyle birşey. Takma kafana. Vize aldıktan sonra oradan geri çevrilme ihtimalin çok çok düşük. Neredeyse yok gibi.

Umarım öyledir bizim toplumumuz biraz abartır bilirsin farklı forumlarda okudum o yüzden biraz tereddüt ettim. Teşekkür ederim .
  • quote:

Yok öyle birşey. Takma kafana. Vize aldıktan sonra oradan geri çevrilme ihtimalin çok çok düşük. Neredeyse yok gibi.

Beşiktaşlı kardeşime katılıyorum hiçbir sorun yok, korkmayın. Heyecanlı olmanız çok normal, maalesef bizde çok fazla yalan bilgi dolanıyor ve insanlar korkuyor.

Şu videoyu paylaşmak isterim

http://www.izlesene.com/video/cem-yilmaz-fundamentals-pasaport-kontrolu/6839689

• quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Beşiktaşlı kardeşime katılıyorum hiçbir sorun yok, korkmayın. Heyecanlı olmanız çok normal, maalesef bizde çok fazla yalan bilgi dolanıyor ve insanlar korkuyor.

Şu videoyu paylaşmak isterim

Alıntıları Göster

Turrrrist Çok sağol dostum bir kez daha izleyip güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hLLiyTR -- 2 Mart 2014; 16:51:20 >

• kkk77 kullanıcısına yanıt
    hahahahahahah
  • quote:

O kadar emin olma dostum.3 kez geri çevrildiğim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

quote:

O kadar emin olma dostum.3 kez geri çevrildiğim oldu.
    daha önce pasaportta giriş çıkış filan varsa bir şey sormazlar tahminen..
    dönüş biletini yanında bulundur sorabilirler. gösterirsin.

internetten biraz basit ingilizce kalıpları ezberleyebilirsin..
    ne yapmaya geldin
    kaç gün kalacaksın
    nerede kalacaksn
    yanında ne kadar para var ? göster
    dönüşün ne zaman gibi

sorular.
  • Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sırbistan, Rusya gibi ülkeler dışında öyle birşey duymamıştım.
  • quote:

Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sırbistan, Rusya gibi ülkeler dışında öyle birşey duymamıştım.

Makedonya ve Kosova'dan.Dönüş biletinin fotokopisini mutlaka yanında taşı derim,sormazlarsa bile taşı sen ki genelde soruyorlar.
    Üstüne üstün uzun sürede bekletiyorlar,pasaportuma çizgide attılar pasaportumu değiştirmek zorunda kaldım.Bir sonraki uçaklada hop geri.Birde o uçağa yetişememek var bir sonraki uçak Allah bilir ne zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daiya -- 4 Mart 2014; 11:56:07 >
  • quote:

quote:

Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sırbistan, Rusya gibi ülkeler dışında öyle birşey duymamıştım.

Makedonya ve Kosova'dan.Dönüş biletinin fotokopisini mutlaka yanında taşı derim,sormazlarsa bile taşı sen ki genelde soruyorlar.
    Üstüne üstün uzun sürede bekletiyorlar,pasaportuma çizgide attılar pasaportumu değiştirmek zorunda kaldım.Bir sonraki uçaklada hop geri.Birde o uçağa yetişememek var bir sonraki uçak Allah bilir ne zaman.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: swellingbot4

quote:

Orijinalden alinti: Sebastianbjk

Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sirbistan, Rusya gibi ülkeler disinda öyle birsey duymamistim.

Makedonya ve Kosova'dan.Dönüs biletinin fotokopisini mutlaka yaninda tasi derim,sormazlarsa bile tasi sen ki genelde soruyorlar.
    Üstüne üstün uzun sürede bekletiyorlar,pasaportuma çizgide attilar pasaportumu degistirmek zorunda kaldim.Bir sonraki uçaklada hop geri.Birde o uçaga yetisememek var bir sonraki uçak Allah bilir ne zaman.

Yok ben biryere gitmiyorum. :) Konuyu açan arkada? dikkat etsin artyk. Synyrdan geri çevrilme olaylary vize istemeyen ülkelerde olabilir ama Finlandiya'ya gidece?i için ona göre demi?tim ben synyrdan çevrilmezsin diye. Vize istemeyen ülkelerde sorumluluk tamamen havaalany polisinde oldu?undan çevirebiliyorlar. Ama vize alynan ülkelerde pek olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: swellingbot4

quote:

Orijinalden alinti: Sebastianbjk

Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sirbistan, Rusya gibi ülkeler disinda öyle birsey duymamistim.

Makedonya ve Kosova'dan.Dönüs biletinin fotokopisini mutlaka yaninda tasi derim,sormazlarsa bile tasi sen ki genelde soruyorlar.
    Üstüne üstün uzun sürede bekletiyorlar,pasaportuma çizgide attilar pasaportumu degistirmek zorunda kaldim.Bir sonraki uçaklada hop geri.Birde o uçaga yetisememek var bir sonraki uçak Allah bilir ne zaman.

Yok ben biryere gitmiyorum. :) Konuyu açan arkada? dikkat etsin artyk. Synyrdan geri çevrilme olaylary vize istemeyen ülkelerde olabilir ama Finlandiya'ya gidece?i için ona göre demi?tim ben synyrdan çevrilmezsin diye. Vize istemeyen ülkelerde sorumluluk tamamen havaalany polisinde oldu?undan çevirebiliyorlar. Ama vize alynan ülkelerde pek olmuyor.

Alıntıları Göster
    Ha karıştırdım o zaman pardon,o zaman Allah gidecek arkadaşımızın yardımcısı olsun.

• quote:

Ha karıştırdım o zaman pardon,o zaman Allah gidecek arkadaşımızın yardımcısı olsun.

Alıntıları Göster
    Hiç birşey olmuyor merak etme...
  • Cogunlukla yuz kontrolden kaliyorsunuz. Sevimli, duzenli, hos giyimli biriysen sorun yaratmazlar
  • quote:

quote:

Biraz geç oldu ama aynen tek sıkıntı dönüş bileti oldu.sordu var dedim belge istedi yok dedim sonra boooooommm Neyseki dönüş biletimin olduğuna bir şekilde inandı sıkıntı yaşamadım Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Cogunlukla yuz kontrolden kaliyorsunuz. Sevimli, duzenli, hos giyimli biriysen sorun yaratmazlar

Aynen önemliymiş başarılı Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

daha önce pasaportta giriş çıkış filan varsa bir şey sormazlar tahminen..
    dönüş biletini yanında bulundur sorabilirler. gösterirsin.

internetten biraz basit ingilizce kalıpları ezberleyebilirsin..
    ne yapmaya geldin
    kaç gün kalacaksın
    nerede kalacaksn
    yanında ne kadar para var ? göster
    dönüşün ne zaman gibi

sorular.

• Geçen yaz Prag' a gittiğim de yanımda oturan 2 Doğu' lu arkadaş o sorunu yaşamıştı. Kendilerini iş/işçi için geldikleri sanıldı. Ben izah etmiştim durumu. Sizde yanınıza İngilizce' si iyi olan bir Türk kişi bulun ve arkadaş olmaya çalışın. Tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Geçen yaz Prag' a gittiğim de yanımda oturan 2 Doğu' lu arkadaş o sorunu yaşamıştı. Kendilerini iş/işçi için geldikleri sanıldı. Ben izah etmiştim durumu. Sizde yanınıza İngilizce' si iyi olan bir Türk kişi bulun ve arkadaş olmaya çalışın. Tavsiyemdir
    4 Sene önce almanyada oturum iznim varken Pasaportumun süresi geçmiş üstelik 5 sene olmuş yani.Neyse frankfurt /main pasaport kontrolünde Adam sınırdışı edicekti azdaha hemen konsolosluğu aradım Fax max çekip hemen hallettiler pasaportunuzun süresi tamamise vizenizde varsa sabıkanda yoksa hiçbirşey yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Geçen yaz Prag' a gittiğim de yanımda oturan 2 Doğu' lu arkadaş o sorunu yaşamıştı. Kendilerini iş/işçi için geldikleri sanıldı. Ben izah etmiştim durumu. Sizde yanınıza İngilizce' si iyi olan bir Türk kişi bulun ve arkadaş olmaya çalışın. Tavsiyemdir

Gittim geldim sıkıntı olmadı teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.