Şimdi Ara

Pasaport kontrolü son kontrolden geçiş kabusu .Tecrübesi olanlar varsa buyursun . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amip111

4 Sene önce almanyada oturum iznim varken Pasaportumun süresi geçmiş üstelik 5 sene olmuş yani.Neyse frankfurt /main pasaport kontrolünde Adam sınırdışı edicekti azdaha hemen konsolosluğu aradım Fax max çekip hemen hallettiler pasaportunuzun süresi tamamise vizenizde varsa sabıkanda yoksa hiçbirşey yapmazlar

• Abd olsa neysede finlandiya sorun cikacagini pek sanmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl İsviçre ye gitmiştim.Kontrole geldiğimde Kadın polis pasaportumdaki yunan vizesine uzunca baktı.Sanırım Yunanistan'a giriş-çıkış yapmadan direk isviçre ye geldiğimi sandı. Büyük bir heyacanla amirine koştu .Kendi aralarında bir şeyler konuştular.Bende sakin olup sabırla beklemeye başladım.Daha sonra kadın geri geldiğinde (suratı kırmızı olmuş bir şekilde) bana dönüş biletimi sordu onu da gösterdim.En sonunda kafasını sağa sola sallayıp sinirli bir surat ifadesi ile kaşeyi bastı.
  • hLLiyTR kullanıcısına yanıt
    Finlandiyadan sevgıler, beğendiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Finlandiyadan sevgıler, beğendiniz mi?

Türkiyeden sevgiler :) Beğendim gayet güzel orman ,deniz ,huzur, ferah , iyi insanlar ve daha bir çok şey ama hava az sıcak olsaydı daha iyi olurdu
  • hLLiyTR kullanıcısına yanıt
    25 derece demek, yaz demrk ;) kışın -35leri görünce normal tabi;)

• quote:

25 derece demek, yaz demrk ;) kışın -35leri görünce normal tabi;)

:)) Siz hangi bölgede yaşıyorsunuz ?
  • Ben ülkenin kuzeyinde Laponya(Lapland)da yaşıyorum, hayat bize daha zor...

• quote:

Ben ülkenin kuzeyinde Laponya(Lapland)da yaşıyorum, hayat bize daha zor...

Sıkıntı allah yardımcınız olsun
  • Hic bir sıkıntı olmaz hocam rahat ol pasaportu ver muhru basincada hafif gulumse tesekkur et sonra devam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata359

Hic bir sıkıntı olmaz hocam rahat ol pasaportu ver muhru basincada hafif gulumse tesekkur et sonra devam..

O kadar kolay olmadı, Polis biraz zorladı neden geldin, ne kadar kalacaksın, nerede kalacaksın falan, dönüş biletimi görmek istedi sorun yaşamadım ama yinede az da olsa strese girdim :)
  • hocam cumartesi günü almanyaya tek basima gidecegim 17 yasindayim ilk kez yurt disina cikicam nasıl davranabilirim?
  • Sen turist de yeter soru sorarsa da ingilizce bilmiyırum deyip geçin derim.

Edit:Hiç gitmedim yurtdışına CUmartesi Sabah uçağım var aynısından ben korkuyorum.

Birde 18 yaşından ufak ailesiz çıkınca ekstra bir muvafakatname korkusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 8 Ağustos 2014; 4:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Nereden ve hangi sebeple? Merak ettim. Sırbistan, Rusya gibi ülkeler dışında öyle birşey duymamıştım.

Makedonya ve Kosova'dan.Dönüş biletinin fotokopisini mutlaka yanında taşı derim,sormazlarsa bile taşı sen ki genelde soruyorlar.
    Üstüne üstün uzun sürede bekletiyorlar,pasaportuma çizgide attılar pasaportumu değiştirmek zorunda kaldım.Bir sonraki uçaklada hop geri.Birde o uçağa yetişememek var bir sonraki uçak Allah bilir ne zaman.

adamlar kendilerini fasülyeden nimet sanıyorlar

• almama ihtimalleri yok
  • yahuuu sıkıntı yok gidin şirinlik yapın biraz işlem okkkk
  • üstadlar konuyu hort yapıcaz ama

kardeşim yunanistana gidip aynı gün içinde almanyaya geçicek yunanistana indiginde kac gun kalıcan nerde kalıcan gibi sorular sorarlarsa ne dicek gerçegimi buraya geldim vize alıp ama aksama almanyaya geçicem mi ? yoksa yalandan booking rezervasyonu yapıp çıktıları alıp iptal edip yunanda atıyorum 4 gün kalıp dönücemmi desek ?
  • Daiya kullanıcısına yanıt
    MERAK ETTİM NE DİYE GERİ ÇEVİRDİLER ? BENİM GİRDİĞİM ÜLKELERDE (FRANSA İSPANYA İTALYA ) POLİS YÜZÜMÜZE BİLE BAKMADAN DAMGAYI VURDU GÖNDERDİ
  • italya da pasaport kontrolü varken sevimli bayanı gördüm uzaktan. o kuyruğa girdim. yüzümün alabileceği en sevimli tip ile yanına gittim. italyanca cao felan dedim. gülümsedim kadın da söyledi gülümsedi. sonra okey it's finished see you dedi bende grazie have a good day dedim güldüm prego dedi ve geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.