Şimdi Ara

Pascalın yerine METER !!! [SON DAKİKA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam katılırım öyle bir şey varsa.Bu vücutla popülerliğim artardı kaybettiğim ölçüleri zaten yarışma bitince çok hızlı geri kazanırdım hem iş olanakları artardı paralar akardı.
  • Her gece zencilerle mangal başı yapıyor. Otellerinde uyuyorlar. Gündüzleri çekim için adaya iniyorlar. Sizde inanıyonuz.
  • acunun yarışmalarından çıkanlar zaten ünlü olyuor hepsi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutluİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bence kavga da planlanan bir şeydi. Hatta ödül yarışmasında verilen kahvaltı da. Ödül kahvaltı olmasaydı kavga eden taraflardan biri nasıl adadan uzakta olacaktı da diğeri gelip adaya veda edecekti?

Ayrıca bu Meter denilen adamın kuş kadar aklı varsa, o vücutla o kadar süre aç kalma gibi bir cahillik yapmaz.

sen onların orda aç kaldıklarınımı sanıyorsun

+9999
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Acaba kavga da onceden planlanan birsey miydi?

Bende öyle düşünüyorum , normalde Pazar günleri Eleme yarışı yaparlardı ama ödül oyunu yaptılar. Neden acaba??
  • sadece ziyaret amacıyla tanerin yanına gidiyormus kendi profilinden duyurdu.Yarışmaya katılmayacakmış vücut biter,gider diyor.
  • kavga çıktığı zaman tanlışlıkla çekim yerini gösterdiler sandavç falan maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacu

kavga çıktığı zaman tanlışlıkla çekim yerini gösterdiler sandavç falan maşallah

sende iyi salladın ha.
  • Peki G4L ece erkenin programına katılmasını acun niye engelledi ?
  • Pascal'ın yerine birinin gelmesine gerek yok ki bireysel herkes şu an sonuçta.
  • o vücutla katılamaz surviavora. yemek en önemli ihtiyacı o kaslarla.
  • gelmesini isterim 2 gıprıslı güzel lakin adamlara haksızlık olacak kaç gündür o adada açlar (gerçi partidir şudur budur götürüyorlar ama ) yanlarına aynı şartlarda yaşamamış biri gelecek
  • quote:

Pascal N. Yerine yarışmaya dahil olacagım haberleri asılsızdır, öyle bir şey söz konusu olsa bile ben girmem, vücut biter gider, yeni bir yarışmacı bu saat den sonra adaya dahil olmucaktır, bu hafta eleme yapılmaycak. ( Yarın Survivor Adası Dominik'e gidiyorum ) Taner ile Yüzleşmek için Taner'e Selamlarınızı İleteceğim.

http://www.facebook.com/2M.COM.TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacu

Peki G4L ece erkenin programına katılmasını acun niye engelledi ?

ece erkenin programına katılmasını engelledi diye birşey duymadım sadece beyaz showa çıkmasını istememiş çünkü beyaz showda dominike bağlanıp yayın yapacakları için meterle tanerin adada buluşturmasını istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Pascal'ın yerine birinin gelmesine gerek yok ki bireysel herkes şu an sonuçta.

İmzanızda bazı hatalar var,lütfen düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 10 Mayıs 2011; 20:04:42 >
  • ooo yeah 2x olucak xd
  • bu herif de kendine pay çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Ebru Destan yarışmalarda daha yorgun olacak artık.

• quote:

http://www.facebook.com/2M.COM.TR'dan alıntıdır.
    "Pascal N. Yerine yarışmaya dahil olacagım haberleri asılsızdır, öyle bir şey söz konusu olsa bile ben girmem, vücut biter gider, yeni bir yarışmacı bu saat den sonra adaya dahil olmucaktır, bu hafta eleme yapılmaycak. ( Yarın Survivor Adası Dominik'e gidiyorum ) Taner ile Yüzleşmek için Taner'e Selamlarınızı İleteceğim."

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.