Şimdi Ara

Pascalın yerine METER !!! [SON DAKİKA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Survivor'a Pascal'ın yerine kim gidiyor?

Sürpriz gelişmeyi HT MAGAZİN yazarı Oben Budak yazdı...

SURVIVOR’UN sadece ilk bölümünü izlemiş bile olsam, en çok konuşulan isim Taner’i tanıyorum elbette. Fakat bir fenomen olabileceğini düşünmemiştim. Perihan Mağden bile uzun süre sonra yazdığı ilk yazısından, iyi ya da kötü önemli değil, ondan bahsedince işin ciddiyetini idrak ettim. Bir de arkadaşı Meter var tabii! Şu an hatırlayamadığım bir partide tanıştığım ama her vücut çalışanı gibi 2 dakikada bir protein tozlarından bahsetmeye başlayınca topuklamıştım yanından. Meğer o gece yeni starımızla tanışmışım haberim yok.

Sonradan öğrendiğime göre o sıralar gelip İstanbul’da kaldığı evden dışarı adımını atmadan Facebook başında Taner’i ve kendini köpürtmekle uğraşmış. Bir yandan da pirinç lapası yemiş tabii, yarışmaya katılacağı için. Aradan birkaç hafta geçmiş ve bizim sıradan Meter, “Beyaz Show’a mı katılsam Hülya Avşar’a mı çıksam?” diye ortalıkta dolanmaya başlamış.

En son gelen bilgilere göre Acun, Meter’in programlara çıkmasını yasaklamış, çünkü Pascal’ın yerine adaya dahil olabilmek için bu hafta Dominik’e gitmesi bekleniyormuş. Merak edip kendi Twitter hesabını da kontrol ettim, “Çarşamba günü Dominik’teyim, Taner’le orada hesaplaşacağım” yazıyordu. Ününü atırmak için hikâyeler uyduruyorsa bunu bilemem tabii. Bundan sonra neler olacağını artık hepimiz biliyoruz. Birkaç ay da Meter’le oyalanıp sıradakine geçeceğiz...

Tanerin hep bahsettiği küs olan arkadaşı meter mevsimler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacu -- 10 Mayıs 2011; 12:19:35 >

• Survivor 1.meter olacaktır ;)
  • iste simdi reytingleri 2ye katlar acun
  • Kan çıkar
  • kaç pek bu?
  • adam kas makinası
  • Bu Meter Olayı nedir? Survivor'u izlemiyorum?
  • yok artık sanmıyorum acun'un böyle birşey yapacagını
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon
    yok artık sanmıyorum acun'un böyle birşey yapacagını

Ben beklerim. Reyting için yapmadığı iş yok. Acun'un en iyi tarafı seyirciye oynamak.
  • Izlenme oranı için 50 takla açan adamdan herşey beklenir.
  • Acaba kavga da onceden planlanan birsey miydi?
  • Güzel olmaz bence cılkı çıkar
  • Bence kavga da planlanan bir şeydi. Hatta ödül yarışmasında verilen kahvaltı da. Ödül kahvaltı olmasaydı kavga eden taraflardan biri nasıl adadan uzakta olacaktı da diğeri gelip adaya veda edecekti?

Ayrıca bu Meter denilen adamın kuş kadar aklı varsa, o vücutla o kadar süre aç kalma gibi bir cahillik yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 10 Mayıs 2011; 14:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bence kavga da planlanan bir şeydi. Hatta ödül yarışmasında verilen kahvaltı da. Ödül kahvaltı olmasaydı kavga eden taraflardan biri nasıl adadan uzakta olacaktı da diğeri gelip adaya veda edecekti?

Ayrıca bu Meter denilen adamın kuş kadar aklı varsa, o vücutla o kadar süre aç kalma gibi bir cahillik yapmaz.

+564646546654
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

Ben de bodyciyim o elemandan Daha kasliyim ;)

/>
  • quote:

Bence kavga da planlanan bir şeydi. Hatta ödül yarışmasında verilen kahvaltı da. Ödül kahvaltı olmasaydı kavga eden taraflardan biri nasıl adadan uzakta olacaktı da diğeri gelip adaya veda edecekti?

kim aç kalmış ?
  • meter bu yarışmada birinci olucak hepsi bi oyun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Acaba kavga da onceden planlanan birsey miydi?

Öyle
  • quote:

sen onların orda aç kaldıklarınımı sanıyorsun
  • Gol olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.