Şimdi Ara

Pasif gelir fikri olan var mı? Yada memur olmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yaş 23 aileden ev var araba var yazlık var arsa var ama düzenli cebime girecek bir para yok.

2 yıllık bir üni mezunuyum ve şuan lisans öğrencisiyim memur olma potansiyelim var hatta istersem kesin olurum ama ne biliyim git gel git gel hayat geçmez gibi pasif gelir nasıl oluştururum?

sermayem olsa araziler var güneş paneli tarlası veya rüzgar gülü düşünüyordum ama ciddi sermaye gerek.

pasif gelir fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:45:18 >
  • musetea kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi sermaye gerek bina yapacak parayla güneş paneli tarlasıda yaparsın.

• Temettü hisse olabilir ne kadar gelir beklediğine bağlı

• Üstteki kişinin dediği gibi ev yapıp kiraya verebilirsin, veya mining yapabilirsin, o da pasif gelir sayılır.

• Pasif gelir olarak

Mobil Oyun ve uygulama geliştirme

şuan revaçta.

• Yazılım öğren.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yat sahibi olan var mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memurluk + pasif gelir. Ben de şu an üni 1. sınıf olmama rağmen memur olmaya çalışıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pasif gelir dediğin şey zaten yaptığın günlük işin yanında kazandığın bonus gibi bir şey. Bana sorarsan önce bir memur ol aylık bir gelirin olsun.

Ondan sonra binamı dikeceksin panel mi yapacaksın gözünü karartıp girersin. Maaşın kadar birde ekstra gelirin olur en kötü yaptığın iş tutmazsa bile

kenarda maaşın duruyor olur.

• Bana yüklü miktarda para ver, aylık 3-5 bin olarak geri veririm sana. Mis gibi pasif gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasif gelir kazanmak için öncelikle beceri kazanman gerekir ?

Var mı bir becerin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 31 Mayıs 2021; 19:15:13 >
  • öncelikle aktif bir işe girip pasif gelir yaratacak sermaye edinimi yapmalısın. yani memur ol aldığın maaşı mümkün mertebe az harca ve paranı yabancı hisse senedi veya yabancı hisse senedi fonlarına yatır. neden borsa istanbul hissesi demedim çünkü bu ülkede akp gibi borsaya sürekli olumsuz etkiler yapan bir iktidar var.

bist bugün %1 arttı diyelim dolar da %1 artmışsa esasen sen o gün hiç bir şey kazanmamış oluyorsun.

• Coin al

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

mesela bu hisse senetleri aylık olarak bana para kazandırır mı?

• Bimden su al sat

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

mesela bu hisse senetleri aylık olarak bana para kazandırır mı?

Yabancı borsalar ve dolar artarsa evet. düşerse tam tersi para da kaybettirir.

• Hocam PancakeSwap'da CAKE stake edin, bana günlük düzenli olarak 50 dolar geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Hocam PancakeSwap'da CAKE stake edin, bana günlük düzenli olarak 50 dolar geliyor

pankek yediğimiz pankek mi onun bile coinini mi yapmışlar antin kuntin işler

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

pankek yediğimiz pankek mi onun bile coinini mi yapmışlar antin kuntin işler

Alıntıları Göster

boş işlerle uğraşıyor millet

• Pasif gelir için öncelikle aktifinde gelirinin olması gerekir. Kaldı ki memurluğu kolay bir şey gibi yazmışsın. Muhtemelen ikisi de olmayacak benden demesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.