Şimdi Ara

!Pasific 75 LvL Hybrid Char! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sdsng

iyide abicim sen bu chari bu haliyle 250'ye satiyorsun, üzerine adam senden 300m golds isterse bu fiyat çıkıcak 350-400 YTL hatta daha fazla.Adam o vereceği paraya bluelar ile hiç uğra$madan dengi 1 char satin alabilir.Artık blue basmanın riskide arttı.Alacak ki$i çok $anslı olması gerekki harcadiği para chari tamamlamaya yetsin.

haklısında charı zaten 0 gold la wermeyı dusunmuoruz
  • Ne kadar verebiliceksin ki? verebiliceğin para ya 1 aylık pot parasi yada 1 kac item parasi.Onu adam bu haliyle 3-4 trade yapsa çıkarır zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

Ne kadar verebiliceksin ki? verebiliceğin para ya 1 aylık pot parasi yada 1 kac item parasi.Onu adam bu haliyle 3-4 trade yapsa çıkarır zaten..

Dark imzan çok güzelmiş hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: RiskYourLife

Bu char hybrid mi hic gülesim yoktu bari full int deseydin car hybrid 75 lvl de 6794 canı var bn full intim 74 lvl de 8374 hp var sasırdım sadece burda alacaklara söliim carı biraz saglam yapta sat

300 miL isteyecekse tabiiki koyarım ancak fiyatıda ona gore belirlicek..Abartının bu kdr ı diyorum sadece.Ha diyosanız bende para çuvalla tabiikide alternatif 80 lvl Glavie + Blade Char çift build full farmed sosunlu adamlara taş çıkarıyor.sağlıgınız yarıya indimi çekersiniz blade + kalkanı yatır batırla fullersiniz .

Nihayetinde abartılacak bişey yok.ben full kendi degresinde set istiyorum derse alması kolay esasında..char zaten şanslı gün aşırı item düşürüyor..çogu zaman diğer charımı bu besledi diyebilirim..

250 ytL yüksek lvl isteyen adam için ideal 67-68 lvlleri bu fiyata aldıgınızı düşünürsek ..

Bence sadece muhalefet olunmak için muhalefet olmamak lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Temmuz 2007; 4:44:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RiskYourLife

Bu char hybrid mi hic gülesim yoktu bari full int deseydin car hybrid 75 lvl de 6794 canı var bn full intim 74 lvl de 8374 hp var sasırdım sadece burda alacaklara söliim carı biraz saglam yapta sat

daha bu chara 5 lvl str verilecek ve inan bana seti vs düzdüğü zaman 11 k ya çıkıyor hpsi .. ama 67+13 şeklinde vermedim sanırım 3 int daha fazla olucak ancak ballancesi yüksek olucak 100 hp aşşağı olur..

ben lvl 76 iken 16k hpm vardı glavier ile ve 80 lvlde 21 k ya çıkıyordu hpsi..Sanırım guluncek bişey yok ..full blue set 1200 hp de chest head legs dersen .. =)hesap şaşmıyor..

Anlamadıgım şu ben bu chara full set bassam full blue üstüne 100 mil para koysam full farmed yapsam 250 ytL ye satarmıyım..mantıklı düşünmek şart..3 hafta uğraşıcaksınız char ile 250 ytL kara geçiceksiniz bu kdr basit esasında..

bana şu dakika dersen sana 500 ytL yolliyim char full farmed olsun ustune çek setini 3 hafta sonra sana aynen teslim yapıcagım çarı..

Mantıklı dusunelim hem tadı güzel olsun hem ezilmemiş olsun hem elle seçeyim tezgahın en güzel yerinden hemde ucuzdan ver abi...

olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Temmuz 2007; 4:43:17 >

• Kızdırmayın white ' i ...nası çemkiriyo hehehehe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.