Şimdi Ara

!Pasific 75 LvL Hybrid Char!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maddi sıkıntımdan dolayı 2. charımı satmak zorundayım.. Char 75 LvL Hybrid dir.. Aşşağıya bi iki ss koyuyorum Char ile ilgili..Ciddi Düşünenler Teklifleri ile beraber

muratty_01@hotmail.com Adresine yazabilirler.msn + mail olarak kullanıyorum.

Chardaki para miktarını siz teklif edebilirsiniz hangi itemler olsun vs gibilerinden..Ancak fiyatıda ona gore Bana bildirmenizi rica Ediyorum ..

Ssler ;

Not = Once Charı Aliyim Sonra Parayi Veririm Tarzı bişey Düşünmüyorum..O tarz bi teklif gelmeyiniz bile.Bundan Once 2 Char daha sattım .. Yani bu konuda tecrübeliyim.. Manisada İkamet ediyorum.. Ancak Ptt veya kredi kartına havale tarzı şekilde yapabiliriz..

Teklifler için ;

msn/mail = muratty_01@hotmail.com ..

Not 2 = LvL 80 Glavie+Blade Charımda mevcut onu yakında siteye koyucagım şu an için setini ve silahını yapıyorum..Dileyenler onun içinde Teklif sunabilirler .. Gold ve item olarak charların bi sorunu yok yeterki fiyatta anlaşalım ;)

• Güzelmiş aslında
  • düşünmenızı tawsıye ederım maddi durumdan dolayı acıl satılmak ıstenmektedır
    serverımızın gusel charları arasındadır

fiyat olarakta konuştum ßymuratla gerçekten satmaya ıhtıyacı war bu yuzdende el yakacak kadar tuzlu bı mıktar dusunmuo

gönül rahatlıgıyla alacak we oynayacaktır charın yenı sahıbı
  • Yorumlar için saoun Hurricane & ßyBora =)

Inanın Bu char için çok sağlam şeyler düşünüyordum..Alan kişi an fazla 3 hafta charla uğraşıp serverin en sağlam hybridlerinden biri yapabilir 80 LvL yapıp..şu an için Spearda Swordda kullanıyor.. Nuker ağırlıklı ancak şu an için.Alan kişininde Kabiliyetine Bağlı Chara Yon verdirmesi . Serverda Kotu Namı yoktur ustelik iyi nam salmış bi char ;) Item konusunda çok şanslı...

Boranında dediği gibi el yakacak bi fiyat veya uçuk rakamlar düşünmüyorum.

;)
  • haklıyım tabı

bu arada bı gunde sro bolumune ne kadar topıc acılıomus onu anladım 2. sayfaya duşecek konu deıl

up
  • ufakdan bi up
  • açıkçası hala 57-65 arası chesti olamsı we skillerin o kadar kötü olması dolyısıyla alıcak arkadaşa baya iş düşüor :)
    ama umarım satılır gerçekten ihtiyacın olduğuna göre bnde tüm uniona haber wereceğim.
  • Chest 65 LvL hocam oda bluesi güzel die ellemedim Diğer parçalardada blueler var.. Alan arkadaşa charı dilediği miktar parayı koyucam işte para var esasında chara set düzmeside kolay ama blueler güzel 77 olup son degreyi bluelamak kaldı..

Skillere gelirsek Fire full maxda lighttada bi kaç skill max kaldı nukeler max sadece combat skilli kasması kalıcak.Zaten düşündüğüm miktarda aham şaham değil bu nedenle ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

haklıyım tabı

bu arada bı gunde sro bolumune ne kadar topıc acılıomus onu anladım 2. sayfaya duşecek konu deıl

up

Ohoo bu bişe deil benim açtığım konu 10dk kayboldu her saniye başı gereksiz topic açıyolar. Up
  • en altlara inmiş konu ilginç =) Chara Aham Şaham Bi Para istemiyorum arkadaşlar ..bunu belirtmek istiyorum..

bu arada 80 lvl olan chara dün bi +7 daha basmış bulunmaktayım hadi hayırlısı setide full bluelama aşamasındayım sağlamda parası var ;)
  • Hybird ler Fazla Rağbet Görmüyor Ama İnş Satarsın ne Diym
  • Doğru soyluyorsun Flex ancak ne diyim cidden sıkışık olmasam sağlam char satmam 2 char=2 kat sunşansı demek nihayetinde biliyosun =) 5:1 yada 2:1 tarzı gidilmedi bu charla hep ballanceye gore ayarlandı hybridlik durumu..

Bir Tanede Göz nurum Glaverim var onunda bu akşam seti blueları bitmiş olucak sanırım onuda koyucam siteye.. Krt borcu telekomun yaptıgı güzellik derken borçlandım epeyi bi..Hoş şu an %91 de exi akşama 76 oluyor =) 250 ytL istiyorum cidden cuzzi bi mebla 76 char için..

Neyse iLgilenen arkadaşlar varsa msn/mail i tekrarlıyorum ;

muratty_01@hotmail.com
  • Yaw kaç tane char yaptın öle buldun sm yi
  • Bu char hybrid mi hic gülesim yoktu bari full int deseydin car hybrid 75 lvl de 6794 canı var bn full intim 74 lvl de 8374 hp var sasırdım sadece burda alacaklara söliim carı biraz saglam yapta sat
  • fiyatı açıklamıssın walla şimdi ilgi çekebilir işte

250 YTL >>76 LVL HYBRİD CHAR

bazı topıclerde 69- charları bu fıyata gıttıgınız gordum cok komık bı rakam
    hazır 2 char 2x sunsa benmı alsam ne

@risk
    abımızınde dedıgı gıbı para sorun olmayacak ıstıyene dıledıgı kadar para koyup charı oyle werecekmış
    we bu lvl de ıtemlerını blue yapmanın sebebı nı kawrayamadım

ama keşke kassaydı 80 lvl dekı halinide gormenız açısından ama malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 5 Temmuz 2007; 19:37:52 >
  • Way sonunda sende satmaya çıktın hayırlı satıslar bora sen kaldın bi tek
    Mem0 da sattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Way sonunda sende satmaya çıktın hayırlı satıslar bora sen kaldın bi tek
    Mem0 da sattı

char nasıl yapılırmış gostermem gereken 1-2 kişi war onlarada gosterıp yenı serwer a gecerım
  • ben charı satamadım hala :)

ayrıca yorumlarını okudumda baya güldüm...

murat olm charla ilgili ilk ss de charın üstünde 7 degree chest var mhuhuUHSAHUHUSAUHHUSAHUASHUUHASHU
  • memo bi hayra aç şu agzınıda sus xD

bro set yapması kolay ya bluelarından acıdım 77. lvl i bekledim.. Set isteyene set düzer veririz para ise para np acil satmam lazım tek sorun orda..inan bende çok isterdim bunun 80 lvldeki halini . ah kuzum benim :p
  • iyide abicim sen bu chari bu haliyle 250'ye satiyorsun, üzerine adam senden 300m golds isterse bu fiyat çıkıcak 350-400 YTL hatta daha fazla.Adam o vereceği paraya bluelar ile hiç uğra$madan dengi 1 char satin alabilir.Artık blue basmanın riskide arttı.Alacak ki$i çok $anslı olması gerekki harcadiği para chari tamamlamaya yetsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.