Arkadaslar Pasificte 92 Lv Cold Light Bich. FF char satıyorum.Charda iki dress vardır. Biri captain dressi diğeri seytan dressidir.Charın hıc kımseyle bı sorunu yoktur.Charı bırakma sebebine gelırsek bu sene universiteyı kazandım ve unıversıtede bu oyunu oynamayacagım.Yani oyunu artık bırakıyorum. Fiyatı ise pazarlıksız 200 Tl olarak düsündüm.Parayı PTTden yada Ziraat Bankasından verecgım hesap numarasına yatırarak gönderebilirler.Ciddi olup bana ulaşmak isteyenler icin onurkaya_90@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.Geri kalanlar Skiller İtemler vs. sslerde var.Bu arada yeni 10 dg suit don ve yüzük aldım öteki 9 dglerde bankada duruyo...
Up!!!:D
quote:
Orijinalden alıntı: _RAPortor_
Up!!!:D
quote:
Alıntıları Göster
Onur kardeşime her türlü kefilim . Alan arkadaşa her türlü güvence verebilirim . Char çok sağlamdır . Oynanmışlığım vardır charı . Konuyu uplayalım arkadaşlar . . .
quote:
Orijinalden alıntı: CallRock
Onur kardeşime her türlü kefilim . Alan arkadaşa her türlü güvence verebilirim . Char çok sağlamdır . Oynanmışlığım vardır charı . Konuyu uplayalım arkadaşlar . . .
Alıntıları Göster
Sagolasın kardeşım benim ...
quote:
Sagolasın kardeşım benim ...
Alıntıları Göster
hem merak hem bi up :) hngi üni ?
quote:
Orijinalden alıntı: FLoWsHy
hem merak hem bi up :) hngi üni ?
Alıntıları Göster
Onur söylemeden ben söyleyim Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü . . .
quote:
Onur söylemeden ben söyleyim Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü . . .
Alıntıları Göster
Hee Artık benim yerime Çağrı konuşsun ben satmıyorum charı Çağrı satıyo artık Bu arada UP!!!
quote:
Hee Artık benim yerime Çağrı konuşsun ben satmıyorum charı Çağrı satıyo artık Bu arada UP!!!
Alıntıları Göster
Up . Satışa son hız devam . . .
quote:
Up . Satışa son hız devam . . .
Alıntıları Göster
Hee walla satışa son hız devam satacam inş. okula gitmeden
quote:
Hee walla satışa son hız devam satacam inş. okula gitmeden