Şimdi Ara

Paslı demir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
24
Favori
19.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boId

vurun beyler daha ölmemiş

• Adam canlandi ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaligi velveleye vermisler

• https://store.donanimhaber.com/14/b4/be/14B4BEDB14E13C914D6F48CFDB8C057A.png

Cok duygulanmistim halbuki

• Ulan var ya bildiğin şu konuda bütün duyguları ard arda yaşadım. En sonunda derin bir oh çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_slck

Yaşıyorum arkadaşlar vay be aradan kaç sene geçti okul iş stres bi yandan kız mevzuları olunca dh den ve netten koptum tamamen ama bilinki ben iyiyim

Herkes yazmis ooo cevap yazdi adam yasiyormus diye. Belli ki fakesin. Sifreyi unutmusta ara vermiste sonra burayi gorecek gelip uye olacak durduk yerde bak sen. Acaba kimsin, bu arada profilresmi koyaydin bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DH|MarjinaL

Arkadaşlar bugün elimi paslı demir kesti, paslı demir değil direk pas yığını. Saat 12 gibi kesti öğle tatilinde doktora felan gitmedim bende kolonya felan, pis kanı akıtmaya çalıştım. Şimdide içime bi kurt düştü. Evde tekim annem babam geç gelicek babam bişey olmaz diyor annem git orda iğne yaparlar diyor, üşeniyorumda giyin kalk git 9. sınıftayım geçen yıl aşılar olmştk onlara bakıyım dedim bu yılın aşı çizelgesini buldum
    www.ism.gov.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.ism.gov.tr/subeler/bulasici/okul_asi_bilgi_notu.htm
    bu yılda 8. sınıfa tetanoz var, arkadaşlarda olduk diyor geçen yıl tetanoz. Ne yapsam işi bilen, tecrübesi olan varmı?

Sana şöyle bir iyilik ve tavsiye vereyim. Elimi yarı küflü dikenli tel çizdi. Bak dikkatini çekerim elime girmedi sadece küçük bi çizik attı kanadı orası da. Her ihtimale karşı doktora gittim, doktor daha yaraya ayrıntılı bakmadan direk aşı verdi. Tetenoz işinin küçüğü büyüğü olmaz hatta bir hafta önce aşının 2. dozunu yedim. Yani iki doz oluyorsun bir ay aralıkla. Aşı kartını da veriyorlar zaten. Hiç ihmal etme aman diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopanda

quote:

Arkadaşlar bugün elimi paslı demir kesti, paslı demir değil direk pas yığını. Saat 12 gibi kesti öğle tatilinde doktora felan gitmedim bende kolonya felan, pis kanı akıtmaya çalıştım. Şimdide içime bi kurt düştü. Evde tekim annem babam geç gelicek babam bişey olmaz diyor annem git orda iğne yaparlar diyor, üşeniyorumda giyin kalk git 9. sınıftayım geçen yıl aşılar olmştk onlara bakıyım dedim bu yılın aşı çizelgesini buldum
    www.ism.gov.tr
    bu yılda 8. sınıfa tetanoz var, arkadaşlarda olduk diyor geçen yıl tetanoz. Ne yapsam işi bilen, tecrübesi olan varmı?

Sana şöyle bir iyilik ve tavsiye vereyim. Elimi yarı küflü dikenli tel çizdi. Bak dikkatini çekerim elime girmedi sadece küçük bi çizik attı kanadı orası da. Her ihtimale karşı doktora gittim, doktor daha yaraya ayrıntılı bakmadan direk aşı verdi. Tetenoz işinin küçüğü büyüğü olmaz hatta bir hafta önce aşının 2. dozunu yedim. Yani iki doz oluyorsun bir ay aralıkla. Aşı kartını da veriyorlar zaten. Hiç ihmal etme aman diyim

• tüh lan helva yicektik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopanda

quote:

www.ism.gov.tr

Hahahahaahhahaah öteki Dünya'ya mesajlar :)

• forumdan biri fake üyelik alıp milleti keklemeye çalışıyor,sizde oltaya geliyosunuz.
  • Adam fake üyelik almş ya bu kadar saf olmayın
  • Bizim zamanımız da 8. Sınıfta tetanoz vardı koruma süresi de 5 yıl ama seni bilmem

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan hala dalmga gaciyonuz adamla bari bu konuda sacmalamayin bu adamda fake belli

• Vay be mekanı cennet olsun ne diyelim

• Arkadaşlar ölmedim diyorum ısrarla beni öldürmüş gibi gösteriyosunuz

• Ne zaman gideceğimiz belirsiz. Önemli olan cenabet gitmemek beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMindYo -- 23 Eylül 2014; 7:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Tetanos olma riskin var hocam git bir doktora sağlık ihmale gelmez

Tetanoz paslı demirde olmaz hocam Tıp öğrencisiyim. yanlış biliniyor halk arasında

Nasıl olur? Merak ettim bak.

• Gitmiş çocuk .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.