Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Bugün doğuş otoda ilk bakım yapıldı 381 tl ödedik

El freni bazen otamatik olarak çekmiyordu bu sorun hala bulunamadı

el freni auto hold açık deilse otomatik çekmiyor bu durumu kontrol ettinizmi ?auto hold açıkkenmi kapalıykenmi bu durum oluyor?

birde gaz takılmanızla ilgili durumu kontrol ettirebildinizmi bu konuyu servise ilettinizmi?

araçlarımızı aynı gün almıştık maşallah iyi gezmissiniz beni araç daha 5500 km de....

Evet auto hold kapalı olduğunda çekmediğini biliyorum. Artık bir daha yaparsa aracı almaya gelecekler veya video çekerim çünkü servise girince hiçbir hata bulamıyorlar :(

Gaz uzun zamandır takılma yapmıyor zaten bilgisayarda hiçbir hata çıkmamış

Babam işi gereği arabayı çok kullanıyor bu gidişle senede 35 bin göreceğiz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 8 Nisan 2011; 22:55:45 >

• Burak bey,

Gerçekten bulduğunuz ilana inanamadım...Adam 59 000 TL fiyatına yazmış.... Bu ilanı yazan arkadaşa ne söyleyebiliriz ki:)

Arkadaşlar,, Fren ve debriyaj balataları garanti kapsamına giriyor mu? 2 yıl önce bunlar aşınırsa garanti kapsamında bunlar değiştirilmeli midir ?

Bu arada yoğun şehir içi tarafiğiyle bir ayda 2000 km yaptı.... Eskiden yılda 10 000 km'yapıyordum.... Şehiriçi yakıt tüketimi 2000 km'de 7,9 oldu.... Araç şu anda 17 000 km'de 15 000'den sonra sanki yakıt tüketimi daha azaldı gibi... İlginç...
  • Arkadaşlar,

15 gün sonra Passatımı alalı tam 1 yıl olacak.Cumartesi günü Avek Otomotivde 30.000 Km bakımına girdi.Ekstra motor koruma ve sileceklerle birlikte 570 TL ödeme yaptım.

1 yılın izlenimi ise tek bir cümle ile ; son derece doğru bir karar vermişim.

Her ne kadar Yeni Passat hoşuma gitmiş olsa da Trendline donanımını karşılaştırdığımda,bizim kasa da olup yeni trendline de olmayan;

1- Tam Otomatik klima
    2- Hız Sabitleyici
    3- Elektrikli sürücü koltuğu
    4- Lastik basınç göstergesi

gibi özellikler sebebiyle kesinlikle doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.Ortalama 8 litre falan yaktı 1 yıl boyunca.

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGORUNMEZ

Arkadaşlar,

15 gün sonra Passatımı alalı tam 1 yıl olacak.Cumartesi günü Avek Otomotivde 30.000 Km bakımına girdi.Ekstra motor koruma ve sileceklerle birlikte 570 TL ödeme yaptım.

1 yılın izlenimi ise tek bir cümle ile ; son derece doğru bir karar vermişim.

Her ne kadar Yeni Passat hoşuma gitmiş olsa da Trendline donanımını karşılaştırdığımda,bizim kasa da olup yeni trendline de olmayan;

1- Tam Otomatik klima
    2- Hız Sabitleyici
    3- Elektrikli sürücü koltuğu
    4- Lastik basınç göstergesi

gibi özellikler sebebiyle kesinlikle doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.Ortalama 8 litre falan yaktı 1 yıl boyunca.

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

TÜM BU SÖYLEDİKLERİNİZE İLAVE OLARAK 2010 BAZI DÖNEM MODELLERİNDE ORJİNAL ÖN ARKA PARK SENSÖR ÖZELLİĞİNİ DE EKLEYELİM... İYİ Kİ ZAMANINDA ALMIŞIZ...
    TÜM BUNLARA İLAVETEN 41-42 BİN LİRAYA ALDIĞIMIZ ARACIN BİRAZ DAHA SERİ VE 100 KM'DE YARIM LİTRE CİVARI DAHA AZ YAKAN MOTORUNUN 55 000 TL'DEN SATILDIĞINI DA UNUTMAYALIM... AKLIMI SEVEYİM....

• kaskom, 15 güne 1. yılını dolduracak. ikinci yıl full kasko lpg li araç için kaç lira isterler? ilk yıl 860 lira vermiştim. şuana kadar kaza felan srunum olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osoban48
    kaskom, 15 güne 1. yılını dolduracak. ikinci yıl full kasko lpg li araç için kaç lira isterler? ilk yıl 860 lira vermiştim. şuana kadar kaza felan srunum olmadı...

Lpgli olmasinin ekstra bir kulfeti yok diye biliyorum ilk yil icin %20covari indiriminiz olur,

Arkadaslar 102hp passat ozellikle de 2009 model sonrasi olunca tadindan yenmiyor,cevremde bir cok arkadas arBa aldi mesela 41000tl ye easytronic opelastra hb benzibli sifir olmasindan baska bir artisi yok, 5sene sonra. Soyle kapali garaj arabasi 102hp bulsam dusuk kmde yine gider alirim
  • Arkadaşlar,lpg li vw araçlarını vw servisleri kabul etmiyor diye duydum aslı var mı.Bir ay önce bir öğretmen lpgli polosu ile servise alınmadı.Böyle bir uygulamayı başka yaşayan var mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubab

Arkadaşlar,lpg li vw araçlarını vw servisleri kabul etmiyor diye duydum aslı var mı.Bir ay önce bir öğretmen lpgli polosu ile servise alınmadı.Böyle bir uygulamayı başka yaşayan var mı .

Ankara - Etimesgut Doğuş alıyor
  • arkadaşlar aracıma linkteki perdeden aldım yaz geliyor eski aracım olan meganede perde işine alışıktık bu araçtada çözümü böyle buldum ..ürün perde olarak görevini iyi yapıyor içerisi kesinlikle görünmüyor ve montajı kolay çocuklu arkadaşlara tavsiye ederim...

http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-volkswagen-passat-ym-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2776&categoryId=20037104#
  • quote:

arkadaşlar aracıma linkteki perdeden aldım yaz geliyor eski aracım olan meganede perde işine alışıktık bu araçtada çözümü böyle buldum ..ürün perde olarak görevini iyi yapıyor içerisi kesinlikle görünmüyor ve montajı kolay çocuklu arkadaşlara tavsiye ederim...

http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-volkswagen-passat-ym-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2776&categoryId=20037104#

Abi güzel bir cam filmi şart güneşten koruyucu özelliği var rahatsız etmiyor
     PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

• Arka cam perdesi yerine sadece arka cama 2 numara film çektirmek bence en uygun, en sağlam ve en pratik çözüm!

quote:

Orijinalden alıntı: Burak®
    quote:

arkadaşlar aracıma linkteki perdeden aldım yaz geliyor eski aracım olan meganede perde işine alışıktık bu araçtada çözümü böyle buldum ..ürün perde olarak görevini iyi yapıyor içerisi kesinlikle görünmüyor ve montajı kolay çocuklu arkadaşlara tavsiye ederim...

Abi güzel bir cam filmi şart güneşten koruyucu özelliği var rahatsız etmiyor

• ben bu film işinde polisle ıvırla muayeneyle uğraşamam onun için perde seçtim biz film yaptırırız gelir polis bizi bulur ceza yapmak için...
  • quote:

ben bu film işinde polisle ıvırla muayeneyle uğraşamam onun için perde seçtim biz film yaptırırız gelir polis bizi bulur ceza yapmak için...

Sevgili B6 kasa 1.6 MPI kullanıcıları,
    Aracı LPG li olan ve bunu ruhsatına işleten bir arkadaş aracın ruhsatında yazan ağırlık değerini paylaşırsa çok memnun olacağım. Golf IV ile B6 Kasa Passat 1.6 MPI kıyaslaması yapacağımızdan bu bilgiye ihtiyaç duymaktayız. Şimdiden teşekkürler....
  • Selam arkadaşlar ev alacağımdan dolayı arabamı satıyorum 2010 model tredline gümüş gri cc klimalı (yeni tip) 5174 km de sonradan park sensörü ve karter muhafaza takılldı içinde sigara içilmedi yapılan km nin %80 şehirler arası yolda yapıldı tel numaram 505 616 22 66
  • selam arkadaşlar eger pazarlıgımız bozulmaz ise arabamı 45000 tl ye sattım yarın arabayı alacaklar çok üzgünüm bir ara kendimi aglamaktan alamadım ama ben 1 yıl arabaya binmem ama yine gider passat alırım bu arabadaki rahatlık ve zerafet beni kendine hayran bıraktı evin ödemesi için gitti güzelim arabam
  • Ercan bey,

Hayırlı ve uğurlu olsun. Zarar ettirmeyen otomobil VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 MPI 102 HP TRENDLINE Sedan 5 İleri Manüel Vites aracınızı ne kadar severek aldığınızı ve ne kadar da üzülerek sattığınızın farkındayım. Hatta aracı Adana AYKAN Araç Parkında resimlerini çekmiş ve buraya eklemiştim, son PASSAT'lar diye. Kısmet her zaman daha iyisini elde etmek için. Umarım bundan sonra da güzel bir otomobiliniz olur.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde
  • kaskom, 735 lira tuttu. ful kasko. trafik sigortası dahil....
  • Araç Kaskosu bulunduğunuz şehire ve sigortacının araç değerini ne kadar gösterdiğine göre değişiyor.Sigortacıların yaptığı çok çetrefilli işler var.
    Dikkat etmek ve güvenilir sigortacı bulmak çok önemli.
    Bende sigorta ve kaskomu yeni yaptırdığım için fiyatları paylaşayım.
    Araç değeri:45000 + Aksesuarlar:3250 = 48250 Aracım Konya plaka + %50 hasarsızlık indirimi = 487 TL (5 taksitli faiyatı) Aksigorta Kaskodan
    Araç sigortası: Konya plaka + 1.yıl %10 indirimi = 125 TL Aksigorta
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.