Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taner Bey araç güzele benziyor ama passat hayranı olarak söylüyorum :) passat daha güzel.
    bu arada 1.6 MPI motor 2010 siyah tertemiz bir passat 15bin kmde 45 milyara pahalımı? iyimi?
  • Taner Bey araç güzele benziyor ama passat hayranı olarak söylüyorum :) passat daha güzel.
    bu arada
    passat sever arkadaşlara bir soru
    1.6 MPI motor 2010 siyah tertemiz bir passat 15bin kmde 45 milyara pahalımı? iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adf__

Taner Bey araç güzele benziyor ama passat hayranı olarak söylüyorum :) passat daha güzel.
    bu arada
    passat sever arkadaşlara bir soru
    1.6 MPI motor 2010 siyah tertemiz bir passat 15bin kmde 45 milyara pahalımı? iyimi?

+yazdıklarım çıkmıyor herhalde :(
  • arkadaşlar 2011 gümüş gri 7500 km de sıfır aldığım mpi passatım var araca 2a yetkili brc servisinde (mocan otogaz) brc lpg takıldı araç hatasız sizce aracımı kaça satabilirim sahibindende 48 -50 ler geziyor aracı kaça verebilirim bir yorumunuz varmı?
  • pulpa aynı araç bende var 8300km civarında mocan brcli satılırmı o guzel araba yaw
    d sınıfında cok ii bi kampanya olmadığı surece ben satmam ama avensıs ve
    latıtude de hoşumagitmiyor değil bence 46-47 den aşağı verilmez
  • Sahbinden.com da gördüm teleflex seti olan 48.500 satıldı yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar 2011 gümüş gri 7500 km de sıfır aldığım mpi passatım var araca 2a yetkili brc servisinde (mocan otogaz) brc lpg takıldı araç hatasız sizce aracımı kaça satabilirim sahibindende 48 -50 ler geziyor aracı kaça verebilirim bir yorumunuz varmı?

45 bin gibi satabilirsiniz daha üst fiyattan satılır mı bilmem
  • arkadaşlar artık bende passat kervanına katıldım. bugün 2010 Siyah 1.6 MPI Trendline aracımı aldım. yakın zamanda da lpg düşünüyorum. gelelim bu konuya sizce hangisi passata en uygun?
  • quote:

arkadaşlar artık bende passat kervanına katıldım. bugün 2010 Siyah 1.6 MPI Trendline aracımı aldım. yakın zamanda da lpg düşünüyorum. gelelim bu konuya sizce hangisi passata en uygun?

Bu araçta en çok tercih edilen BRC sanırım.
  • Benim arastirmalarimda o sekilde oldu ve suanda yetkili serviste brc sidtem takiliyor.
  • Sn. ADF aramıza hoşgeldin hayırlı olsun... 1.6 mpı aracınla mutlulukla kullan...

Detayları paylaşırsan sevinirim... Hangi model kaça aldın... kaç km'de....

BRC'nin hangi şubesinde taktırıyorsun...Ne kadara anlaştın.... Şimdiden cevapların için teşekkür ederiz...
  • quote:

Benim arastirmalarimda o sekilde oldu ve suanda yetkili serviste brc sidtem takiliyor.

Evet detayları bekliyoruz.
  • BRC bu motorlar için fiyat, kalite, servis, montaj ve yedek parça ile en uygun sistem. Doğrudan çevremde BRC takan 2 arkadaşım var, birisi 2 yıl olmak üzere, diğeri de 1 yılını kısa bir süre sonra tamamlayacak. Şenol beyin aracı 50.000 km'yi geçecek, maşallah en ufak bir sorun yok, araca plaka takılmadan BRC sıralı LPG sistemi takılmıştı.

1.6 MPI 102 HP TRENDLINE Sedan 5 Vites VOLKSWAGEN PASSAT alanlar, özellikle 2009-2010-2011 model olanını 38-40-42-44 bin TL'ye alanlar Türkiye şartlarına göre SATIN ALINABİLECEK EN İYİ D SINIFI ARACI SATIN ALDILAR, kaç defa haykırdım, en değerli motor "LPG'ye uygun olan motor" diye çünkü görünen manzaraya göre Türkiye'de benzin asla 4 TL'nin altına düşmeyecek. Benzin parasını sorun etmeyenler ile LPG'den çekinenler bu aracı sadece fiyatı ucuz olduğu için almış olmaları gerekir, aracını LPG'siz satanlar da alıcının hemen LPG taktırmaya gideceğini bildiklerinden eminim. Maddi imkanınız el veriyorsa bu aracı elinizde tutun. Altın gibi değerlenecek.

quote:

arkadaşlar artık bende passat kervanına katıldım. bugün 2010 Siyah 1.6 MPI Trendline aracımı aldım. yakın zamanda da lpg düşünüyorum. gelelim bu konuya sizce hangisi passata en uygun?

• Şu HOLDEN marka LPG amblemi 1.6 MPI'li PASSAT'lara bence çok yakışacak, bir de TSI/FSI motorlara sağlam bir LPG sistemi gelirse onlara da çok yakışacak.

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

BRC bu motorlar için fiyat, kalite, servis, montaj ve yedek parça ile en uygun sistem. Doğrudan çevremde BRC takan 2 arkadaşım var, birisi 2 yıl olmak üzere, diğeri de 1 yılını kısa bir süre sonra tamamlayacak. Şenol beyin aracı 50.000 km'yi geçecek, maşallah en ufak bir sorun yok, araca plaka takılmadan BRC sıralı LPG sistemi takılmıştı.

1.6 MPI 102 HP TRENDLINE Sedan 5 Vites VOLKSWAGEN PASSAT alanlar, özellikle 2009-2010-2011 model olanını 38-40-42-44 bin TL'ye alanlar Türkiye şartlarına göre SATIN ALINABİLECEK EN İYİ D SINIFI ARACI SATIN ALDILAR, kaç defa haykırdım, en değerli motor "LPG'ye uygun olan motor" diye çünkü görünen manzaraya göre Türkiye'de benzin asla 4 TL'nin altına düşmeyecek. Benzin parasını sorun etmeyenler ile LPG'den çekinenler bu aracı sadece fiyatı ucuz olduğu için almış olmaları gerekir, aracını LPG'siz satanlar da alıcının hemen LPG taktırmaya gideceğini bildiklerinden eminim. Maddi imkanınız el veriyorsa bu aracı elinizde tutun. Altın gibi değerlenecek.

quote:

taner bey araçlar altın gibi değerlenecek diyorsunuzda eğer tsı lara verimli sıvı lpg sistem(brc yakında sanırım getirecek) gelirse bu bizim araçların bittiği an olur diyorum ....

• Merhaba arkadaşlar cevap geç yazdım kusura bakmayın. araçla gezmeden fırsat bulamadım aracı alalı 6 gün oldu yaklaşık 3000 km yol yaptım. bunun 600 kmsini benzinli yaptım sonra lpg taktırdım. aldığımda araçta lpg yoktu. aracı adanadan aldım elazığda lpg taktım işlemlerini yaptım şuan antalyadayım :)
    araç çok temizdi kesinlikle pırıl pırıl. 45000tl anlaştık biliyorum biraz fazla oldu ama temiz olmasından dolayı verdim fazlasını. birde rengi siyah serviste xenon far+highline ön krom panjur+çizilmez amerikan cam filmi+ özel yapılmış çok güzel spor bir döşeme+ledli gündüz farları taktırmış önceki sahibi. bunlarıda göz önünde bulundurdum.
    önceki aracım hyundaiden inip passata binmek benim için gerçekten eşşiz bir olay oldu.
    araç hakkında ise alırken çok kararsızdım. hatta Taner Bey sağolsun çok yardımcı oldu ama genel itibariyle araca çekmez yokuşta bayılır falan diyorlardı bir an gözümü kararttım almanlar işini bilir çekmeseydi yapmazlardı dedim ve aracı aldım. tamam kabul ediyorum çok dik yokuşlarda yüksek devir kullanmayacaksanız hızlanmanız biraz zor ama girdiğiniz hızlada çıkıyorsunuz.
    çok meşhur bir yokuş vardı yolda 4 kmlik falan oraya tırmanırken cc ile 120ye sabitlemiştim. yokuş bittiğinde 112de falandı ki bence süper. yani bu araç çok performans aracı değil ama kesinlikle çekmeyen bir araçta değil.

başka sorusu olan arkadaşım varsa elimden geldiğince yanıtlayabilirim.

ben bir soru sormak istiyorum. araçta bluetooth var bu orjinalmi yoksa onudamı sonradan taktırmışlar acaba?
    birde ön arka park sensörü taktırmak istiyorum ama orjinal güzel birşey olsun istiyorum böyle bir tavsiyeniz varmı?
    vw servisi ikisinide aradım 300tl sadece sesli arka park sensörü dediler.

• bir konudan daha bahsetmek istiyorum araç alırken bütçem 50bin tlye kadardı sıfır araçlara baktım. honda civic sıfır ve full alınabiliyordu işte toyota corolla falan ama genelde hep c sınıfıydı. bende ikinci el olsun baz model olsun ama d sınıfı temiz olsun diye karar verdim ve şuanda çok memnunum bu kararımdan. çünkü en kaliteli c sınıfı araç bile yolda konfor sessizlik olarak en boş d sınıfına yaklaşamaz bence. yolda azıcık gaz pedalına yüklendim ve yol bilgisayarında 198 yazısını görünce biraz çekindim. ama alışkın olmadığımdan yoksa araçta o hıza dair bir belirti yoktu.
  • Bugün ufak bir kaza yaptım geri geri çıkarken yandaki polo ya yavaşça sürttüm onda hiçbir iz vs. yok ama passatta çökme oldu.Kaportacı düzeltilip boyanacak dedi , auto king de aynısını dedi .
  • geçmiş olsun...
  • İNŞALLAHHHH
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şu HOLDEN marka LPG amblemi 1.6 MPI'li PASSAT'lara bence çok yakışacak, bir de TSI/FSI motorlara sağlam bir LPG sistemi gelirse onlara da çok yakışacak.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.