Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: hak78

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Arkadaşlar aracı aldığımızdan beri yağ koymadık 3000 km geçti. Castrol yağı alıp koyucaz ama hangisinden alıp ne kadar koymalıyız bilgilendirebilirmisiniz ?

Castrol 5-30 edge koymalısınız, bulamazsanız ve yağ çok azaldıysa castrol 10-40 ile de tamamlayabilirisiniz.

Peki ne kadar koymalıyım nasıl anlıcam bunu.

yağın eksik olup olmadığını ilk önce kontrol edin..yağ çubuğunun tırtıklı yüzeyinin ortasına geliyorsa normaldir..

bir de 2 bakım arası 1 lt eksiltmesi normaldir ded servis...

benimde yağ eksiltme durumum olmuştu..şuarada yazmıştım..

http://www.passatturkiye.com/threads/879-Hangi-ya%C4%9F-kullan%C4%B1lmal%C4%B1?highlight=hangi+ya%F0

• arkadaşlar havalar ısındı benim aracın direksiyonunu çevirirken bir ses gelmeye başladı plastik gıcırtısı gibi bir şey böyle bir durum başına gelen varmı birde şöför kapıso resmen gıcırdayarak açılıyor artık ve dehşet bir ses çıkarıyor kapı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar havalar ısındı benim aracın direksiyonunu çevirirken bir ses gelmeye başladı plastik gıcırtısı gibi bir şey böyle bir durum başına gelen varmı birde şöför kapıso resmen gıcırdayarak açılıyor artık ve dehşet bir ses çıkarıyor kapı :(

Kapıların menteşelerini çok az bir miktar yağlayın. Ses geçecektir. (Özellikle kapının kademe kademe açılmasını sağlayan yay gibi aparatın olduğu kısım.)
  • Merhabalar..

Aracıma basitte bir şey yaptırmak isteyince fikrinizi alma ihtiyacı hissetttim.

Malum güneşli havalar geldi, Cam filmi çektirmek istiyorum,
    1 numara çektireyim diyorum, ama hangi film daha kullanışlıdır bilemiyorum..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi akşamlar.
  • men,pls come here

men shoes
  • arkadaşlar araçlarınızı sabah soğuk motor olarak çalıştırınca devir ilk çalışmada kaçta duruyor yazabilirmisiniz 1000 in üzerindemi yoksa normal rolanti devri olan 800 de felanmı oluyor (ilk marşın hemen sonrası) bende 1200 de felan biraz çalışıp 1- 2 dk sonra 800 olan normal yerine iniyor sizdede böylemi yoksa direk 800 demi çalışıyor?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat_o -- 30 Haziran 2011; 10:43:13 >
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat_o -- 30 Haziran 2011; 10:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssipek

Merhabalar..

Aracıma basitte bir şey yaptırmak isteyince fikrinizi alma ihtiyacı hissetttim.

Malum güneşli havalar geldi, Cam filmi çektirmek istiyorum,
    1 numara çektireyim diyorum, ama hangi film daha kullanışlıdır bilemiyorum..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi akşamlar.

1 numara en açıkolanıdır polis açısından hiç sorun olmaz. 2 numara orta olanı ki benimki 2 numara allaha şükür hiç sıkıntı çıkmadı. 3 numara ise en koyu olanı emniyette tanıdığın yoksa işin zor :) tavsiyem 2 numara yaptırmandır
  • Arkadaşlar 2011 passatıma 47.000 veren var sizce satmalımıyım yaklaşık 4000 liralık extra var.

edit: satarsak o paraya doğru düzgün araba yok

1. tercih e60 kasa 520i olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 30 Haziran 2011; 19:27:19 >
  • Bizde satıyoruz passatımızı 2011 model b6 kasa trendline daha 5000 Km de. Kazasız boyasız refleks gümüş renginde. Acaba şuan ne kadara satabiliriz. Aslında satmak hiç içmizden gelmiyo ama annem ehliyet alıcak çok büyük rahat kullanamıyo. O yüzden yeni kasa opel astra 1.4 140 hp almak istiyoruz. Şuan en az ve en çok kaça satabiliriz aracımızı şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Arkadaşlar 2011 passatıma 47.000 veren var sizce satmalımıyım yaklaşık 4000 liralık extra var.

edit: satarsak o paraya doğru düzgün araba yok

1. tercih e60 kasa 520i olacak

valla 47.000 e aynı konforu km de aynı cimri yakıtı bulabilecekmisniz. sizin arabanız lpg li üstelik..
  • benimde artık resim paylaşmam gerektiğini düşündüm umarım beğenirsiniz arkadaşlar.

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI
  • quote:

arkadaşlar araçlarınızı sabah soğuk motor olarak çalıştırınca devir ilk çalışmada kaçta duruyor yazabilirmisiniz 1000 in üzerindemi yoksa normal rolanti devri olan 800 de felanmı oluyor (ilk marşın hemen sonrası) bende 1200 de felan biraz çalışıp 1- 2 dk sonra 800 olan normal yerine iniyor sizdede böylemi yoksa direk 800 demi çalışıyor?

arkadaşlar sorumla ilgili sizin araçlarda durum nedir?
  • Sayın pulpa arabanın rolantisinin bu şekilde ynaması çok dogal ben bitlisteyim burada kuş mevsimleri çok sert geçer -30 gibi derecelerde rolanti 2000 devire kadar çok rahat çıkıyor sonra 750 dd ye kadar düşer bu durumun olmaması anormaldir :) ok yani herşey yolunda
    quote:

quote:

arkadaşlar araçlarınızı sabah soğuk motor olarak çalıştırınca devir ilk çalışmada kaçta duruyor yazabilirmisiniz 1000 in üzerindemi yoksa normal rolanti devri olan 800 de felanmı oluyor (ilk marşın hemen sonrası) bende 1200 de felan biraz çalışıp 1- 2 dk sonra 800 olan normal yerine iniyor sizdede böylemi yoksa direk 800 demi çalışıyor?

arkadaşlar sorumla ilgili sizin araçlarda durum nedir?

• merhaba ardaşlar 1 yıl önce siz ve taner gödenin yorumlarıyla aldığım passatımı şu anda 5 binde ev alacağımdan dolayı satışa çıkardım yanlız memleketi gitmeden satmam çocuklarımla son bir kez zevkini çıkartim uzun yolda geldiğimde 7 bin olur zaten hemen hemen hepsi uzun yolda kullanıldı istanbulda trafiğe dahi çıkmıyorum parkda ise sorun oluyor bir kez sürtme oldu canım sıkıldı neyse rüyalarıma giren aracımı garantisin bitimine 8 ay kala satıcam bakımı 4 binde tamaşda yapıldı isteyenler istanbulda herhangi istedikleri yetkili servisde bakdırabilirler sahibinden koyup uğraşmam aklınızda kalsın bayramdan sonra arayabilirsiniz 05352016596 ist şişli bu arada 44000tl istiyorum pazarlık yapmam sıfır kokusu duruyor hala sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simoli79 -- 5 Temmuz 2011; 14:47:53 >
  • taner abi pm ile anlattığın herşeyi uygulayacağım çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 16 Temmuz 2011; 21:59:40 >
  • Konu Cam Filmi:

Arkadaşlar gri arabama en açık ton olan 1 numaralı çizilmez amerikan film çektirdim, görüntü olarak da oldukça güzel oldu,

4000km. yaptım ve beni rahatsız eden güneşten korunmuş oldum..

Son derece tavsiye ediyorum..

Yaptırdığım yere tavsiye ile gittim , yer biraz sapa ama temiz ve uygun yaptırdım...
    Bana 120 TL. ye yaptı , yaptırmak isteyen olursa diye iletişim bilgilerini vereyim..

Full oto aksesuar - Sahibinin adı Serkan..
    Arif Yaldız Cd. 121/A Mamak/ANKARA
    GSM: 0532 658 47 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssipek -- 17 Temmuz 2011; 11:37:13 >
  • hangi camlara çekildi .filmin markası nedir. nekadar süre tuttu.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.