Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda passat alınmaz.çok kısa bir süre sonra yeni kasası gelecek.ben bekiyorum sende beklersen yeni kasaya bineriz.:))
    quote:

Orijinalden alıntı: arslan7979

1,6 102 bg trendline için kapora vermeye gideceğim fakat merak ettiğim bir husus var ağustos 2010 da 2011 modeller gelecekmiş normal şartlarda eğer herhangi bir kur artışı olmazsa daha doğrusu sadece 2010 2011 oldu diye doğuş fiyat ayarlaması yaparmı onu merak ediyorum yani araç 2011 model olduğu için zamlanmayacaksa beklesem diyorum yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

• yeni kasada bu fiyatlara satılmayacağı kesin yeni kasayı bekleyecek olursak ciddi fark öderiz diye düşünüyorum zaten yeni kasa passatın da nasıl olacağının sinyallerini diğer modellerden az çok anlayabiliyoruz. golf, transporter .polo ve yeni jettanın önü nerdeyse aynı yani büyük ihtimalle passatın önüde onlara benzeyeek bence bu kasa daha güzel
  • tsi için belki beklenebilir ama 1.6 102 bg modeli yeni kasada aynı motor ve donanımla (gelirse tabii) 10 bin lira civarı zamlı olur heralde....
  • yaww ewskı kasa zaten ucuz olacak elbette ben basarım 10 papel bınerım yenı kasaya yaaa.varmı yenı gıbısı.napayım eskı kasayı.herkeste olan bı araba var herkeste olmayan ılk sende olacak kasa var.:))
  • beyler bugün 1.4tsi trendline dsg test sürüşü gerçekleştirdim. bu araç süper ama ona bütçem yetmez,
    keşke geçen sen aldığım astra yerine 1.6 102 bg trendline manuel passat alsaymışım diye yanıyorum. passat araç olarak süper 1.6 motorda onu rahat yürütür. 1 sene biner tüp takardım.38500tl idi. şuanda 41bine alınıyor ama. astrayı istediğim fiyata satamam
  • arkadaşlar

SRC arkadaşımız DİZEL - BENZİNLİ ARAÇ YAKIT TÜKETİM KARŞILAŞTIRMASI TABLOSU VERMİŞ (BİR SİTEDEN ALMIŞ) BENDE BİZİM ARACIMIZLA DİZEL ARACI KARŞILAŞTIRDIM...BİLİYORSUNUZ TOPLAM 40 MİLYAR FARK VAR ARAMIZDA...BU 40 MİLYARI (YILLIK BEN 12000 KM YAPIYORUM) 50 YILDA ÇIKARABİLİYORUZ.... KISACASI DOĞRU TERCİH YAPMIŞIZ.... HEPİMİZ ÇOK AKILLI BİR KARAR VERMİŞİZ....
  • merhabalar yeni üyeyim ve 2010 model park sensörsüz 1.6 102 passat kullanıyorum. bundan önceki aracımız 1.6 16v 105 bg 2005 model bora pasific idi. kalkışlar dışında bora ile kıyaslanamayacak derecede iyi
  • Mahir bey aramıza hoş geldiniz..... 1.6 kullanıcıları olarak yeni bir ZEKİ Passat kullanıcısını aramızda görmekten mutluyuz....
  • Arkadaşlar 2005 benzinli 102 lik trent pasat almayı düşünüyorum. Bazı yorumlarda kasanın ağır kaldığı geç devirlendiği söyleniyor. Bazıları ise gayet memnun. Ben bu aracı asfaltı kazıtarak kullanmayacağım. Alınca en az 10 sene temiz kullanmayı düşünüyorum. İlgilendiğim araba düşük km de ve 33.000 fiyat veriliyor. Bu fiyata bu araba alınır mı. Kronik arıza var mıdır. Eksileriye artılarıyla yazarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytunca
    arkadaşlar

SRC arkadaşımız DİZEL - BENZİNLİ ARAÇ YAKIT TÜKETİM KARŞILAŞTIRMASI TABLOSU VERMİŞ (BİR SİTEDEN ALMIŞ) BENDE BİZİM ARACIMIZLA DİZEL ARACI KARŞILAŞTIRDIM...BİLİYORSUNUZ TOPLAM 40 MİLYAR FARK VAR ARAMIZDA...BU 40 MİLYARI (YILLIK BEN 12000 KM YAPIYORUM) 50 YILDA ÇIKARABİLİYORUZ.... KISACASI DOĞRU TERCİH YAPMIŞIZ.... HEPİMİZ ÇOK AKILLI BİR KARAR VERMİŞİZ....

dizele fazladan verilen 40 milyari dizele vericegine benzinli alip bankaya koysa idi yillik %15 den 6 milyar yani aylik 500 ytl kar payi alirdi.
    o paraya 3 depo benzin alirdi ve komple belese gezerdi:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 18 Şubat 2010; 18:38:57 >
  • arkadaşlar.. sıfır trend passat alıp tüp alap, 1000 km kullanıp tüp taktırmayı düşünüyorum.... son kararım.... jetta dsg dizelden vazgeçtim.... görüşleriniz benim iin önemli... hafta sonu sipariş vereceğim. teşekkürler.....
  • Değerli KASKO

Tereddüt ettiğin ana bile yazık...Onu bırak benim sana yazdığım şu mesajı okuduktan sonra harekete geçmediğin her saniye kayıptır....1,6 MPI aracı bulursan hemen anında al..... haydi ne duruyorsun....

Diğer arkadaşımızda 33 000 TL'ye 2005 model alacağına bence 41 000 - 41 500 TL'ye sıfır 2010 model al derim kendi görüşüm......

Aradaki parayı faize yatırma fikri de gerçekten harika....Bu bizdende zeki olan arkadaşa KOCAMAN ALKIŞ..... UNUTMAYIN BİZ 1,6'CIYIZ.... AŞIRI HIZ YAPMAZ.... SAKİN GİDERİZ... 180'i GEÇMEYİZ.... MOTOR ARABAYI KALDIRIYOR MU KALDIRMIYOR MU DİYE SORANLARA DİYORUZ Kİ... KALDIRMIYOR KALDIRMIYOR.... SEN GİT AYNI PARAYA MEGANE AL :)
  • aytunca, teşekkür ederim. hafta sonu gideceğim. tüp taktırma işine ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA

Arkadaşlar 2005 benzinli 102 lik trent pasat almayı düşünüyorum. Bazı yorumlarda kasanın ağır kaldığı geç devirlendiği söyleniyor. Bazıları ise gayet memnun. Ben bu aracı asfaltı kazıtarak kullanmayacağım. Alınca en az 10 sene temiz kullanmayı düşünüyorum. İlgilendiğim araba düşük km de ve 33.000 fiyat veriliyor. Bu fiyata bu araba alınır mı. Kronik arıza var mıdır. Eksileriye artılarıyla yazarsanız sevinirim..

inşallah gönlünüze göre olur. Yalnız o fiyat bana baya bi fazla geldi eğer b5.5 kasa ise, bende aynı aracın 2004 modelini kullanıyorum.en fazla edeceği 28000 dir ne kadar temiz olursa olsun.Tamam güzel araba VW passat ama her şeyinde bi ederi var.O fiyata 1.8t olur oda donanımlısı.Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 19 Şubat 2010; 13:53:41 >

• Sevgili KASKO

Bence LPG taktırabilirsin ama 20 000 KM'yi yılda geçmiyorsan bir daha düşün..... Hiç bir alışveriş merkezinin otoparkına giremeyeceksin, her sene rutin kontrolleri var, netice itibariyle bagajında bir bomba taşıyacaksın, aracın performansı %15-20 düşecek. Ama yılda 20 000'in üzerinde yapıyorsan düşünebilirsin... Fakat ben sadece bir haftasonu kullanıcısı ve yılın 6 ayı haftasonları İstanbul Tekirdağ yazlık yolculuğu yaptığım için hiç LPG düşünmedim... Şehirdışında 120-130 km ortalamamla 6,5 ortalama yakım değerim var...Bu değerde gayet iyi... Haftasonları da İstanbul'da 7,8-8,8 arasında ortalamalar elde ediyorum...
  • ben sırf alışveriş merkezlerinin otoparklarına giremeyeceğim için trend passat alıp lpg takma fikrini elemiştim. ama şimdi hata yaptığımı anlıyorum sonuçta ömrümüz avm lerde geçmiyor.
    aslında şu kanunu değiştirseler ne iyi olacak. yada her avm nin açık otoparkıda olsa...
    ama yinede fikrimi gerçekleştireceğim. gerekirse dışarı park ederim yada sadece açık otoparkı olnalara giderim.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:50:12 >
  • Şenol beyin 2010 model 1.6 MPI 102 HP 8V SOHC 5 Vites Manüel Trendline Metalik Refleks Gümüş aracını yine kullandım, video de çekecektim ama araçta başkaları da vardı ve ses kaydına konuşmaların çıkmasını istemiyordum, bu nedenle başka bir zamana kaldı. Şenol beyin aracı BRC marka LPG'li, karter koruması da taktırdık, serviste de arka park sensörü (orjinal gibi değil ama fena da değil).

Ne zaman bir yere gitsek Şenol beyle anahtarı bana veriyor, kendi aracını bana kullandırmayı çok seviyor, ben de tabi 2010 model sıfır kokan bir aracı seve seve kullanıyorum. Kendi aracımdaki direksiyon eski model ve başparmak kısmı düz, 2010 modelde CC direksiyon olduğundan başparmak hizasında bir yuva var, alışkanlık meselesi olduğudan parmak ucuma dikişler denk geliyor.

2 Yılda VOLKSWAGEN mühendisleri aracı sessiz, titreşimsiz ve Adana ağzı ile "kaymak" gibi bir hale getirmişler. Şenol beyin Passat'ındaki lastikler PIRELLI P7 ve daha 5.500 km'de, bendekiler BRIDGESTONE ER300 ve 14.650 km'de. Kendi Passat'ımla Şenol beyin Passat'ı arasındaki bu sessizlik ve titreşimsiz olmayı motorun turbosuna ve aradan geçen zamanda kullanılan malzemelerin daha değişik (kaliteli?) olmasına bağlıyorum. Doğuş Otomotiv bu motoru Comfortline donanım ve Variant Trendline/Comfortline donanımı ile getirse daha da fazla satış yapar.

Eminim 6 ay sonra 3C kasanın üretimine son verilmesi ve yeni kasanın gelmesinden ötürü Doğuş Otomototiv'de üzgün olanlar da olacak, çünkü 3C kasa çok iyi satıyor, ÇOK ÇOK İYİ SATIYOR hem de ve bu da Doğuş Otomotiv için kâr demek, iyi kâr demek.

Yeni kasa Passat'ı bu motoruyla 41.500 TL'den sat(a)mayacağı belli. Model farkı bile 2-3 bin TL olan bir araçda kasa farkı çok daha fazla olacaktır.

3C KASA PASSAT gibi bir araç bir daha zor üretilir, bu motor, bu fiyat, bu donanım ve bu kasa bir daha bir araya zor gelir. Daha güzel, daha donanımlı, daha modern ve daha farklı araçlar olacak, şüphesiz, ama bunlar daha pahalı da olacak, buna şüphe yok. Bu fiyatla bir daha sıfır PASSAT olmayacağı da belli.

Taner Göde

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şenol beyin 2010 model 1.6 MPI 102 HP 8V SOHC 5 Vites Manüel Trendline Metalik Refleks Gümüş aracını yine kullandım, video de çekecektim ama araçta başkaları da vardı ve ses kaydına konuşmaların çıkmasını istemiyordum, bu nedenle başka bir zamana kaldı. Şenol beyin aracı BRC marka LPG'li, karter koruması da taktırdık, serviste de arka park sensörü (orjinal gibi değil ama fena da değil).

Ne zaman bir yere gitsek Şenol beyle anahtarı bana veriyor, kendi aracını bana kullandırmayı çok seviyor, ben de tabi 2010 model sıfır kokan bir aracı seve seve kullanıyorum. Kendi aracımdaki direksiyon eski model ve başparmak kısmı düz, 2010 modelde CC direksiyon olduğundan başparmak hizasında bir yuva var, alışkanlık meselesi olduğudan parmak ucuma dikişler denk geliyor.

2 Yılda VOLKSWAGEN mühendisleri aracı sessiz, titreşimsiz ve Adana ağzı ile "kaymak" gibi bir hale getirmişler. Şenol beyin Passat'ındaki lastikler PIRELLI P7 ve daha 5.500 km'de, bendekiler BRIDGESTONE ER300 ve 14.650 km'de. Kendi Passat'ımla Şenol beyin Passat'ı arasındaki bu sessizlik ve titreşimsiz olmayı motorun turbosuna ve aradan geçen zamanda kullanılan malzemelerin daha değişik (kaliteli?) olmasına bağlıyorum. Doğuş Otomotiv bu motoru Comfortline donanım ve Variant Trendline/Comfortline donanımı ile getirse daha da fazla satış yapar.

Eminim 6 ay sonra 3C kasanın üretimine son verilmesi ve yeni kasanın gelmesinden ötürü Doğuş Otomototiv'de üzgün olanlar da olacak, çünkü 3C kasa çok iyi satıyor, ÇOK ÇOK İYİ SATIYOR hem de ve bu da Doğuş Otomotiv için kâr demek, iyi kâr demek.

Yeni kasa Passat'ı bu motoruyla 41.500 TL'den sat(a)mayacağı belli. Model farkı bile 2-3 bin TL olan bir araçda kasa farkı çok daha fazla olacaktır.

3C KASA PASSAT gibi bir araç bir daha zor üretilir, bu motor, bu fiyat, bu donanım ve bu kasa bir daha bir araya zor gelir. Daha güzel, daha donanımlı, daha modern ve daha farklı araçlar olacak, şüphesiz, ama bunlar daha pahalı da olacak, buna şüphe yok. Bu fiyatla bir daha sıfır PASSAT olmayacağı da belli.

Taner Göde

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

Taner Bey, pazar günü antep te şahintaş a gittim. 1.6 102 hp arac ile comfortline araç arasında kaldım. 102 hp lik araç çok uygun fiyatlı. lpg taktırıp kullanma düşüncesindeyim. diğeri ise hayalimdeki özelliklere sahip bir araç. asıl memleketim muğla. yazları uzun yolculuklarım oluyor. ve aracımı yakıtını düşünmeden kullanmak benim için önemli olacak. performans vs istemiyorum. kamyon vs sollarken zorlanmak istemiyorum. ama arada 19000 lira farkta var. ayrıca kıredi kullanmam gerekecek. siz ne dersiniz?
    yaza yeni kasa jetta gelecekmiş. jetta dizel dsg benim için çok uygun. ama passat ın konforu başka. bir bilen olarak ve saygı değer bir şahsiyet olarak önerileriniz benim için önemli... tşk.

• Sn Kasko naçizane fikrimi soracaksanız Passat 1.6102 derim ,pişman olmayacaksınız.Bende jetta dizelle 1.6102 passat arasında çok kaldım sonra lpg ve donanım açısından düşününce passata karar verdim ve sipariş ettik,10güne gelmesi lazım.Forumdaki birçok arkadaşımın hemfikir olduğu bu fiyata bu kadar donanım ve pPassat kalitesi söylenecek başka söz yok.Ha performans isteyen R32 yada Subaru impreza alsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.