Şimdi Ara

Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Trendline Tiptr. DSG = sonunda Comfort oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    74.600 TL'ye Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Trendline Tiptr. DSG alınır mı? Bugün sipariş verdim ama donanım biraz eksik gibi duruyor ne dersiniz?
    Toyota 1.4 D-4D MMT' nn 63.000 olduğunu görünce böyle bir karar vermiştim. Şimdi de Passat daki donanımı sorguluyorum. Kafam karmakarışık oldu...:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus55 -- 29 Mayıs 2012; 18:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus55

Arkadaşlar Merhaba
    74.600 TL'ye Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Trendline Tiptr. DSG alınır mı? Bugün sipariş verdim ama donanım biraz eksik gibi duruyor ne dersiniz?
    Toyota 1.4 D-4D MMT' nn 63.000 olduğunu görünce böyle bir karar vermiştim. Şimdi de Passat daki donanımı sorguluyorum. Kafam karmakarışık oldu...:((

Trendline donanımı D segmente yakışmıyor . Zorlayıp comfortline alabilseniz keşke .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız ama comfortline paketine hemen terfi etmek elimizde değil ki....
    Malum VW satış stratejisi istediğin versiyon için sipariş vereceksin bekleyeceksin.
    Tabi burada şunu da söylemem lazım benim için öncelik dizel-otomatik olayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus55

Haklısınız ama comfortline paketine hemen terfi etmek elimizde değil ki....
    Malum VW satış stratejisi istediğin versiyon için sipariş vereceksin bekleyeceksin.
    Tabi burada şunu da söylemem lazım benim için öncelik dizel-otomatik olayı....

Sipariş alıyorlarmıki? Araç şuan yok ne trendline nede comfortline dizel otomatik.Ne zaman geleceği meçhul. Bencede 6000 tl daha verip comfortline alın derim. Ben comfortline siyah bej döşeme bekliyorum ama zor gibi.Çok uçurum olmasa zorlayıp higline almak var ama ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 24 Mayıs 2012; 7:20:13 >
  • 1.6 TDİ Comfortline DSG (izlanda Grisi) sonunda buldum.
    Türkiye çapında bayağı uğraştım ama oldu.
    Bugün satın aldım. Cuma teslimat var. Resimleri paylaşacağım.

Bu arada İzlanda Grisi nasıl bir renktir. Kullananlar memnun mu?
  • İzlanda grisi yeşilin bir tonu çok sık duruyor. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsgyi daha iyi pazarlayamazlardı boş versiyondan başlayarak güzel güzel satıyorlar bravo adamlara comfort yapmışlar lutfetmişler...
  • aynı duruma ben de düşmüştüm passat 1.6 tdı dsg trendlıne alıcaktım.son anda comfortlıne aldım. şimdide diyorum biraz daha paraya kıyıp higline alsaydım. sakın trendline alma ilerde pişman olursun en az comfortlıne trendline de dijital klima bile yok koltukları bile farklı.
    SAYGILARIMLA.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.