Şimdi Ara

PASSAT 1.8 e LPG taktıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiymetli LPG kullanıcıları PASSAT 1.8 1998 model arabama LPG taktırmak istiyorum.
    Passat da LPG kullanan arkadaşlardan tasarruf konusunda ve sakıncası yoksa LPG markası konusunda yardım ve tavsiyelerini rica ediyorum..

HEPİMİZ SİNYAL KOLUNU KULLANMAYI UNUTMAYALIM.
    SAYGI HERŞEYİN BAŞIDIR.

• bunu bende merak etmiştim forumda ac öncel yardımcı olacaktır
  • benzinde kmde 350 kuruş yakıyosa aracınız lpg de en fazla 175 kuruş yakar.
  • Arkadaşım aracına sıtarın fr versiyonunu taktıra bilirsin rahat edecegine emin ol istanbuldaysan yardımcı olmamızı istersen HAKAN UYM 0212 549 01 38/39 saygılarımla
  • iyi günler. bende de passat 1.8 (turbosuz)var. lovato fast düşünüyorum. olur mu? gerek passatla gerek lovatoyla bir sıkıntı yaşayan var mı? brc fast ta var. ama 250 ytl fark var. lovato da iyi marka diyorlar. ama sıkıntı yaşayanlar da var. ne derrsiniz?
  • Fiyatları nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

iyi günler. bende de passat 1.8 (turbosuz)var. lovato fast düşünüyorum. olur mu? gerek passatla gerek lovatoyla bir sıkıntı yaşayan var mı? brc fast ta var. ama 250 ytl fark var. lovato da iyi marka diyorlar. ama sıkıntı yaşayanlar da var. ne derrsiniz?
  • SELAMLAR SİZE TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM ARACINIZA YAKIŞIR VE SÜRÜŞ KEYFİNİZİ BOZMAYACAK TEK MARKA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUM AYRINTILI BİLGİ İÇİN antalyaokcan@hotmail.com ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

Fiyatları nedir?

quote:

iyi günler. bende de passat 1.8 (turbosuz)var. lovato fast düşünüyorum. olur mu? gerek passatla gerek lovatoyla bir sıkıntı yaşayan var mı? brc fast ta var. ama 250 ytl fark var. lovato da iyi marka diyorlar. ama sıkıntı yaşayanlar da var. ne derrsiniz?

• İl Ankara.

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR SİZE TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM ARACINIZA YAKIŞIR VE SÜRÜŞ KEYFİNİZİ BOZMAYACAK TEK MARKA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUM AYRINTILI BİLGİ İÇİN antalyaokcan@hotmail.com ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

Fiyatları nedir?

quote:

• Eğer tartarini taktırırsan bi sorun yaşayacağını zannetmiyorum..
  • Ankaradayım iki arkadaşımda passat 1.8 t var ve brc taktırdılar tık ettiğini hatırlamıyorum hiç sorun yaşamadılar.ve şimdi bende passat aldım turbo değil benimki.yaptığım araştırmalar kafamı karıştırdı.herkes farklı bişey söyleyip duruyor.

gücün yetiyorsa sanırım önce prince , ovml sonra brc takabilirsin.
  • son zamlardan sonra çokda ekonomik değil lpg
  • sayın kaskar brc fast ve lovato gerçekten iyi ürünlerdir. 2sinden birisini taktırırsanız sorun yaşamazsınız dediğim gibi fast ve lovato saygılar...
  • yaygın servis ve yedek parca ATİKERİ tavsiye ederim
  • arkadaş soruyu 30 ocak 2007 de sormuş bilmem farkındamısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktürk

Ankaradayım iki arkadaşımda passat 1.8 t var ve brc taktırdılar tık ettiğini hatırlamıyorum hiç sorun yaşamadılar.ve şimdi bende passat aldım turbo değil benimki.yaptığım araştırmalar kafamı karıştırdı.herkes farklı bişey söyleyip duruyor.

gücün yetiyorsa sanırım önce prince , ovml sonra brc takabilirsin.

sayın thall hiçte 30 ocak olarak görünmüyor
  • önerileriniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.