Şimdi Ara

PASSAT 2005 2.0 FSİ NASIL ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 35 ona vereceğine 38 verip Higline Passatı almanız daha iyi. Hem dolu ve daha konforlu araca binersiniz.

Yılda kaç km yapıyorsunuz?
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla gezen biri değilim sadece hafta sonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Fsi motor volkswagen in en kotu motorudur bence. Hem gitmez hem cok yakar. Onun disinda baktiginiz kasa passatlar cok iyi araclar. Konfor, rahatlik hersey mevcut. Fiyatini kurusuna kadar hakediyor.

işte forumun bir klasik hurafesi daha

fsi motor aynı hacim mpi motora göre hem daha güçlüdür hem de daha az yakar, tek sıkıntısı lpg uyumundaki problemdir, bırakın artık bu ezbere cevapları
  • Çok gezen biri değilseniz barime en full donanımlısını alın ki binerken zevkle binin... Hemde aradaki 3 lira at ile deve değil
  • B5'lerin piyasasını bilmiyorum ben olsam daha üst model arac bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Çok kararsızım donanımı iyi, satışı iyi tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı şuan 36bin max ? 2011 dizel fluance nasıl :)
  • Fluence tüketimi azdır donanım olarak ne peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Fsi motor volkswagen in en kotu motorudur bence. Hem gitmez hem cok yakar. Onun disinda baktiginiz kasa passatlar cok iyi araclar. Konfor, rahatlik hersey mevcut. Fiyatini kurusuna kadar hakediyor.

Fsi çok yakmıyor.

• Alıcaksan b6 kasa al. B5.5 eski bir araç. B6 parasını sonuna kadar hakeder.

• Allah akıl fikir versin 2005 model arabaya 40 bin lira saymak...40 bin liraya binerim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

Çok kararsızım donanımı iyi, satışı iyi tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı şuan 36bin max ? 2011 dizel fluance nasıl :)

Hafta sonları bineceksiniz zaten alın 2.0 FSI Higline Passat ağırlınız olur hem
  • Bu araçların derdi bitmez anca ustaları zengin edersiniz. 2005 Model koltukları leş içinde olan bakımsız araçlara o paralar çok bence
    Ben sizin yerinizde olsam şöyle bir temiz araç alıp keyfime bakarım milletin hurdasını alıp başınıza bela etmeyin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-2012-astra-h-1.6-115-hp-otomatik-sedan-enjoy-plus-216686618/detay
  • Güzel dolu araç ancak o motor hem lpg de sorunsuz olarak çalışan bir motor değil aynı zamanda gereğinden fazla yakar. 1.4 tsi highline daha makbul olanıdır.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Extreme paket orta paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2005-ful-pasat-211795338/detay

Araç bu 33 bine ne dersiniz alınır mı uygun mu ?

Benim arkadaşımda bu kasanın 2001 model 1.8 T olan versiyonu var. Araç güzel fakat kendisi 1.6 versiyonlarının performans olarak üzeceğini söylerdi hep.
  • 2.el olarak iyi temizde alınabilir ancak haftasonları binilecekse benzinli passat astra veya dizel megane3 bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Vay be 2.0 FSİ 2005 passat 38 bin tl

35 bine alıcam sizce uygun mu iyimi araç ?
  • 2012 fransız gurubu alacağıma 2005 passat alırım ki eski kasası bile fersah fersah önce Volkswagenlerin
  • Satmaya kalksam zarar eder miyim 2.0 motorda istek olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.