Şimdi Ara

Passat 2015 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Aracım 2015 passat. Ben bu arabanın ses kalitesinden memnun değilim. Aracıma basın bangır bangır olacağı değilde sesin daha yüksek ve kalite çıkması ve basın vurduğunda sesi boğmaması tarzda bir ses sistemi yaptırmak istiyorum. Ses sistemi yapan yerle konuştum aracınıza bir adet subwofer ve bir adet amfi baglasak yeter dedi. Ben de ilk defa bu işin içine girdim. Tam olarak bilemedim. Bazı arkadaşlara sorduğumda VIBE BLACK DEATH PRO 6M 16 CM MİDRANGE MİD TAKIMI al ön ve arka kapı kolonlara 2 adet amfi ve bir adet subwofer işini görür dediler. Ama ben tam olarak nereden başlayacağımı bilemedim. Bu anlamda görüşlerinize ihtiyacım var. Bu arada bütçem 5 bin civarı. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychologist84 -- 27 Şubat 2018; 10:12:42 >

• 1 adet Massive msh 01 dönüştürücü

2 takım Dls Rc 6.2 component

Focal P30 çift bobin subwoofer ve ayrıca mdf kabin( kabini ayrıca alın)

Dls Cc44 4 kanal anfi

Dls Cc 1000 mono anfi

Audison Fsk 700 kablo seti ve audison rca kabloları

ön ve arka kapıya yalıtım

dönüştürücüden anfilere 3 çift rca kablosu çekilecek. ilerleyen dönemde ana üniteyi 3 çift rca lı Alpine double ünite ile değiştirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu subwoferin direk kabinli olanını alsam olurmu acaba varmıdır kabinli olanı. Birde gönderdiğiniz linkteki component takımı benim yazdığım Vibe Midrange lardan daha iyi sanırım. Hem kalite hem ses çıkışı anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychologist84

Bu subwoferin direk kabinli olanını alsam olurmu acaba varmıdır kabinli olanı. Birde gönderdiğiniz linkteki component takımı benim yazdığım Vibe Midrange lardan daha iyi sanırım. Hem kalite hem ses çıkışı anlamında.

kabinli aldığında fiyat 2 katı enteresan şekilde. sen 100tl ye uygun mdf kabin alabilirsin dışardan. sadece alacağın kabin litre olarak küçük olmasın, sorun olmaz. focalin o kabinine ben 700tl vermeye acırım. vibe component daha çok ses şiddeti ağırlıklı bir markadır, dls ses kalitesine önem verir. sana ses kalitesine yönelik birşyler gerekli. o nedenle focal, audison ya da dls tercih edilebilir. fiyat performans olarak dls rc 6.2 normal in üstünde kalite bekleyen biri için fazlasıyla yetecek bir componentir. bunun üstü 3 yol aktif sistemdir. eğer uğraşırım dersen bütçen 3 yol aktif sistem için de yeterli gelir. tercih senin aktif sistem yapmak istiyorum dersen biraz araştır, videoları izle, dinleme imkanın varsa gidip aktif sistem dinle, ona göre de aktif sisteme yönelik tavsiyede de bulunurum.

• Tamadır kardeşim ilgilendin teşekkür ederim. Biraz daha araştırıp seni rahatsız edebilirim. İlgine teşekkür ederim.
  • quote:

Tamadır kardeşim ilgilendin teşekkür ederim. Biraz daha araştırıp seni rahatsız edebilirim. İlgine teşekkür ederim.

psikolog psikiloğa yardımcı olur

• Meslektaşım olmana gerçekten sevindim hocam :)

Hocam bu arada bu dls rc 6.2 component takımındaki tizler kapıların içine geliyor değil mi ben dışarda dursun istemiyorum kapıların içinde dursun istiyorum. Kusura bakmayın bilmediğime soruyoru. Daha 1 hafta oldu araştıralı da :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ozturk-elektronik-dls-rc-6.2-465497819/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychologist84 -- 27 Şubat 2018; 11:34:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Audi A3 sunroof'tan gelen ses
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Meslektaşım olmana gerçekten sevindim hocam :)

Hocam bu arada bu dls rc 6.2 component takımındaki tizler kapıların içine geliyor değil mi ben dışarda dursun istemiyorum kapıların içinde dursun istiyorum. Kusura bakmayın bilmediğime soruyoru. Daha 1 hafta oldu araştıralı da :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ozturk-elektronik-dls-rc-6.2-465497819/detay

bizimkide hobi diyelim. mevcut iş temposunda vakit buldukça bu işlerle stres atıyorum. soruna gelecek olursak , ön tarafta tiz yuvaları vardır, öne takacaklarınız mevcut yuvalara sığar zaten. öncekiler sökülecek yerine bunlar takılacak. 2015 lerde arkada tiz yuvaları var mı? eğer varsa arkaya da aynı işlem uygulanır. eğer yoksa 2 seçenek; ya orta direklerin üst kısmına arkanın tizlerini takacaksın. ya da arka kapıların üst köşelerine yakın biyerden tizlerin sığacağı kadar delik açılıp orjinal gibi montaj yapılacak. crosoer dediğimiz o kutular kapı döşemesinin altına montaj yapılacağı için dışardan görülmeyecek zaten. sen hangi ildesin şuan? ona göre iyi bir ustaya da yönlendirebilirim seni. iyi işçilik çok önemli bu işte.

• Benim ön kapılar nasılsa arka kapılarda da tiz yuvaları var hocam. Ben Tekirdağda yaşıyorum. Burda sağlam işçilik yapan varmı bilmiyorum. Kapıları açtırıp kolonları taktırcam ama yarın öbürgün kapılarda oluşabilecek trim seslerinden de korkuyorum açıkçası.
    Arka kapıların içi aynen tam böyle.
    Passat 2015 ses sistemi

Ön iç kapı içi de aynen bu şekilde hocam.
    Passat 2015 ses sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychologist84 -- 27 Şubat 2018; 13:39:45 >

• quote:

Benim ön kapılar nasılsa arka kapılarda da tiz yuvaları var hocam. Ben Tekirdağda yaşıyorum. Burda sağlam işçilik yapan varmı bilmiyorum. Kapıları açtırıp kolonları taktırcam ama yarın öbürgün kapılarda oluşabilecek trim seslerinden de korkuyorum açıkçası.
    Arka kapıların içi aynen tam böyle.
    Passat 2015 ses sistemi

Ön iç kapı içi de aynen bu şekilde hocam.
    Passat 2015 ses sistemi

ok, arka kapılardaki tiz yerleri varmış, oradakiler ile değiştirilir, istanbul avrupa yakasında önerebileceğim usta mevcut idi, tekirdağda bilmiyorum. passatın kapılar 1 kere söküp takmaya laçkalaşmayacaktır, güzel işçilikle sorunsuz yapılır. eğer kapılara yalıtıp yapılırsada trim sesi vs olmayacaktır zaten.

• Ailem istanbul bahçeşehirde yaşıyor hocam hafta sonları veya onbeş günde bir ailemin yanına gidiyoruım o taraflarda avrupa yakasında önerebileceğiniz usta kimdir acaba?
  • quote:

Ailem istanbul bahçeşehirde yaşıyor hocam hafta sonları veya onbeş günde bir ailemin yanına gidiyoruım o taraflarda avrupa yakasında önerebileceğiniz usta kimdir acaba?

Assound İstanbul Altan Sakacı. gitmeden önce randevu alın.

0536 789 8588

• Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. İlgilendin zamanını harcadın. Tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. İlgilendin zamanını harcadın. Tekrar çok teşekkürler.

bişy değil kardeşim, grsrz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.