Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
380
Cevap
8
Favori
41.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsg konularini gorunce korkuyorum. Bende dsg kullanicisiyim henüz bi sorun yasamadim. Cevremdeki arkadaşlarımdan biri 2008 eos kullanıyor ve hic dikkat etmez sanzimana 1.kez bile ariza vermedi.
  • Arkadaşlar dışarıda dsg probleminden habersiz o kadar çok adam var ki tahmin bile edemezsiniz. Benim çevremden 3 arkadaşım WV alırken ben vazgeçirttim Manuel aldırttım. İnternete gir dsg sorunları yaz bak dedim de öyle vazgeçtiler. Yoksa toz kondurmuyorlardı WV ye.
  • ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Bu arada manuel vites olanlarinda da az da olsa sorun olabiliyor bir tanıdıgımızın basina gelmisti bogazici köprüsünde hemde sonra servisle akraba oldu baltı olmayacak hemen satti zaten.
  • Genel savunma şöyle bakımları yapılmamış vs bilmem ne 3600km de ki araç söz konusu ve hyundai dediğiniz adamlar garantisi varsa çok sorun çıkartmıyolar ama vw 2.gün kapısı düşen arabayı kullanıcı hatası diyip geri çeviriyolar her şeyi geçtim tamam tamir olur ama tamir masrafı sırf şanzıman indirme ile şahin alırısnız yanlayarak gezersiniz keyfi vardır
  • Yarı otomatikler ölsün, yaşasın tam otomatikler
  • Bence DSG şans işi. Bizde 2014 model b7 passat var. Bugüne kadar vites le ilgili bir sıkıntı yaşamadık.
  • ülkemizde vw nin satış rakamları malum ilk 3 deler çok satılınca çok da arıza olabiliyor önemli olan serviste sorunun çözümü

bu da benimki medya ekranı arızası
    https://youtu.be/lw1ksOJbeDw
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

6 dsg cooook iyidi,vw kendi kendini yakti

Vay vay vay kimleri görüyoruz

İş güç, nadiren girebiliyorum.

DSG'nin en ateşli düşmanı konuya dahil olmamış, şaşırdım açıkçası
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Çete?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    komite de diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

komite de diyebiliriz.

Sitenin optimizasyonu vasat mobil sürüm uygulaması yapmaları doğru bir hamle.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

Yarı otomatikler ölsün, yaşasın tam otomatikler

Yarı otomatikler kendini kanitlayamadı malesef.
  • Ooo dsgeist arkadaş gidince birileri cımbızla konuyu çekmiş anti dsg tayfasına gün doğdurmuş.

Bakalım yeni en büyük anti dsg fanı kim olacak merak içindeyim.

Satışlara baksan bir de buradaki kafaya baksan tüm otosanayiler dsg ile meşgul tamir için. Diğer markalara sıra gelmiyor.

Yaw he he..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Ooo dsgeist arkadaş gidince birileri cımbızla konuyu çekmiş anti dsg tayfasına gün doğdurmuş.

Bakalım yeni en büyük anti dsg fanı kim olacak merak içindeyim.

Satışlara baksan bir de buradaki kafaya baksan tüm otosanayiler dsg ile meşgul tamir için. Diğer markalara sıra gelmiyor.

Yaw he he..

Zaten oyle. Ankaradaysan git aydogmusa sor nerden ekmek yiyorlar.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Bizim fabrikanın hemen karsisinda özel bir servis var sahibi ile konusuyorduk abi alman araçları olmasa biz coktan batmistik dedi. Hatta gecen gün 3 farklı renk golf gelmisti yan yana cekmisler dsg arizli renkleri farkliydi ilginc bir goruntüydu.
  • Semitronic(Yarı Otomatik) mantıkta çalışan otomatik şanzımanların tamamında(DSG,EDC,PowerShift,Easytronic,Asm,Dualogic,Auto6R vsvs..) durum hep aynı... DSG de olayın fazla duyulmasının sebebi, DSG şanzıman diğer bütün semitroniclerin toplamından daha fazla satıyor ve piyasa da çok fazla var. Aslında bu bir avantaj, zira çok olması sebebiyle yedek parça ve tamir hizmetleri DSG için çok daha ulaşılabilir durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Semitronic(Yarı Otomatik) mantıkta çalışan otomatik şanzımanların tamamında(DSG,EDC,PowerShift,Easytronic,Asm,Dualogic,Auto6R vsvs..) durum hep aynı... DSG de olayın fazla duyulmasının sebebi, DSG şanzıman diğer bütün semitroniclerin toplamından daha fazla satıyor ve piyasa da çok fazla var. Aslında bu bir avantaj, zira çok olması sebebiyle yedek parça ve tamir hizmetleri DSG için çok daha ulaşılabilir durumda.

Bayrağıdır araştırıyorum Ben daha şanzumanı arızalanmış powershift duymadım, sadece kavramada sorun yaşamışlar var, bence dsg ile aynı kefeye koymamak lazim

• Alışkın olsuğumuz bir durum mekatronik değişir para ödemezsiniz
  • Volvo S80 almadan önce 2007 model bir Caddy DSG sahibiydik. 1.9 TDI ve 6 ileri DSG. Arac Seyir halindeyken sanzimandan küüüt diye bir ses geldi ve Sanziman icin 10.000 TL yi gecik bedel talep etmislerdi. DSG'nin sorunsuzu henüz icat edilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

VW otomatik düz fark etmez, şanzıman üretmeyi bilmeyen bir firma.

Düz vitesleri bile sıkıntılı, diğer firmalara göre daha çabuk baskı balatası değişiyor veya daha hızlı ısınıyor.

Ayrıca benzinli araçlarını bile kaldırırken, diğer benzinli araçlara göre daha fazla gaz vermen gerekiyor ve araba zorlanıyor gibi bir his uyandırıyor.

Değişik bir firma VW

Aynen, 5 ileri Tiptronic sazimaninda bile vites arasi asiri cok uzun. Volvo'nun 4 ileri Geartronic sanzimanin bile o kadar uzun degil.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.