Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Can (Cn39) ile beraber Boya Koruma işine adım atalım diyoruz ve karar verdik beraber araçlara Boya Koruma işlemi yapıcaz ikimizin elinde de çok bol ürün var ve biz seneye sınava giriceğimiz için sene içinde kendi araçlarımız ile ilgilenemeyeceğimiz için ürünleri kullanalım diyoruz Kendisi de Polisaj makinesi aldı bende de var iki makine ile çok daha çabuk biter

Boya Koruma paketinin içinde olanlar kısaca FULL

-DETAYLI ARAÇ YIKAMA
    -KİL İLE YÜZEY TEMİZLİĞİ
    -BOYANIN DURUMUNA GÖRE AĞIR VE İNCE POLİSAJ UYGULAMASI
    -DERİNLİK İÇİN GLAZE
    -SEALANT UYGULAMASI
    -WAX UYGULAMASI
    -TRİM,LASTİK,DAVLUMBAZ PARLATMA
    -ÖN CAM YAĞMUR KAYDIRICI
    -MOTORUN SİLİNMESİ VE KORUMAYA ALINMASI
    -İÇ MEKAN TEMİZLİĞİ VE KORUMA

Ürünlerin hepsi yüksek kalitelidir.
    Meguiars,Manzerna,Inshta Finish,FinishKare,Collnite vs...

Fiyat Bilgisi

250 liranın içinde tavan hariç detaylı iç temizlik ve motor temizliğide dahil.
    Tavan hariç diyoruz,çünkü çoğu aracın tavanı sarkma yaabiliyor,o riski göze alamayız Peynir

Çizik giderme+Koruma+İç Temizlik=250 Lira
    Çizik Giderme+Koruma+İç Temizlik+Motor temizliği=275 Lira
    Çizik Gİderme+Koruma=200 Lira...
    6 ay sonra boya koruma tazeleme 20 Lira

Ayıp olmasın diye baştan fiyat belirtmek istemedik ama bus eferde kime ne tutturabilirlerse mantığı çıktı ortaya Sırıt
    Fiyatlarımız çok çok uygun bizce.

Çünkü aynı işlemleri dışarıda yaptırmaya kalksanız en azından 500-600 lira tutuyor.
    Kullandıkları malzeme belli.

Bu arada eğer müşteri koltuk koruma sistemi isterse +olarak 15 lira fiyatımız var. (303 Fabric Guard...)

*Diğer tüm bilgiler için PM den veya telefondan görüşebiliriz

Telefon : 0537 458 19 95 ( SERCAN )
    Teefon : 0539 920 37 54 ( CAN )

*Hayırlısıyla ilk olarak Honda S2000 , VW Touareg,2 Passat , 1 Jetta işi aldık.Haftaya uygulamalarla karşınızdayız.

*Yaptığımız uygulamarlardan birkaç örnek

http://skodaturkey.com/showthread.php?t=6832

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?p=100167

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=6240

http://www.skodaturkiye.com/showthread.php?t=4715

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?p=93768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 15 Temmuz 2010; 15:14:59 >

• Cn49 değil la
  • arkadaşlar arabanın göğüs ve plastik iç kısımları için önereceğniz bi ürün yokmu.daha öncede sormuştum ama kimse yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat05

arkadaşlar arabanın göğüs ve plastik iç kısımları için önereceğniz bi ürün yokmu.daha öncede sormuştum ama kimse yazmıyor.

Sanırım gözden kaçmış.
    Göğüs ve plastik kısımlar için 303 Aerospace öneririm;

http://www.westmarine.com.tr/Product_Details/High_Tech_Kumas_Koruyucu/678/S_Product_Details.aspx

• merhaba arkadaşlar,
    aracımda 30cm boyutunda ve 5 cm uzunluğunda çizikler var,
    belli olmuyor ama, ışık vurduğunda dikkatli bakınca görülüyor. Boya gerektirmeyen pasta, cila vb. ürünlerden geçebilecek türden.
    Nasıl kapatabilirim, nasıl bir ürün almalıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar haftaya Passat Bakım ürünü Ve Uygulamar Bölümü olarak Ender Elektronik'te bir buluşma ayarlıycaz saat ve tarih tam belli değil önceden haber vereyim dedim

sedat27 ve errddm nickli kişilerin araçlarına Kil + Wax uygulaması yapılıcaktır Sedat27 'ye ise duruma göre belli yerlerine deneme amaçlı polisak işlemi de yapabiliriz

Kil olarak Fine Markasız Kil kullanılıcak
    Polish olarak Menzerna 203s tercihim 3M Waffle Pad veya Meguiar's Cutting Pad ile POlisaj MAkinesi
    Wax olarak FK1000P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 19 Temmuz 2010; 15:01:59 >

• Sercan cım haftaya benım ıcın bıraz zor olabilir..Biraz ertelesek sorun olmaz heralde , söz veremiyorum şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar Can (Cn39) ile beraber Boya Koruma işine adım atalım diyoruz ve karar verdik beraber araçlara Boya Koruma işlemi yapıcaz ikimizin elinde de çok bol ürün var ve biz seneye sınava giriceğimiz için sene içinde kendi araçlarımız ile ilgilenemeyeceğimiz için ürünleri kullanalım diyoruz Kendisi de Polisaj makinesi aldı bende de var iki makine ile çok daha çabuk biter

-DETAYLI ARAÇ YIKAMA
    -KİL İLE YÜZEY TEMİZLİĞİ
    -DERİNLİK İÇİN GLAZE
    -SEALANT UYGULAMASI
    -WAX UYGULAMASI
    -ÖN CAM YAĞMUR KAYDIRICI

Fiyat Bilgisi

Tavan hariç diyoruz,çünkü çoğu aracın tavanı sarkma yaabiliyor,o riski göze alamayız Peynir

Ayıp olmasın diye baştan fiyat belirtmek istemedik ama bus eferde kime ne tutturabilirlerse mantığı çıktı ortaya Sırıt

Çünkü aynı işlemleri dışarıda yaptırmaya kalksanız en azından 500-600 lira tutuyor.

Bu arada eğer müşteri koltuk koruma sistemi isterse +olarak 15 lira fiyatımız var. (303 Fabric Guard...)

*Hayırlısıyla ilk olarak Honda S2000 , VW Touareg,2 Passat , 1 Jetta işi aldık.Haftaya uygulamalarla karşınızdayız.

20 sene sonra Türkiye'de 20 - 30 adet bayii ile faliyet gösteren SER & CAN Oto temizlik ve Bakım Şirketinin CEO'larının şu cümle ile konuşmalarına başladığını duyar gibiyim.

"20 sene önce bu işe kendi aldığımız ürünlerle forum arkadaşlarımızın arabalarına bakım yaparak başladık"

• quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Sercan cım haftaya benım ıcın bıraz zor olabilir..Biraz ertelesek sorun olmaz heralde , söz veremiyorum şimdiden

Erdem Abi 3 Ağustos'a kadar yaparsak benim için daha iyi olur 4 Ağusots itibari derslerim başıyor...

Haberleşiriz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbasaran

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar Can (Cn39) ile beraber Boya Koruma işine adım atalım diyoruz ve karar verdik beraber araçlara Boya Koruma işlemi yapıcaz ikimizin elinde de çok bol ürün var ve biz seneye sınava giriceğimiz için sene içinde kendi araçlarımız ile ilgilenemeyeceğimiz için ürünleri kullanalım diyoruz Kendisi de Polisaj makinesi aldı bende de var iki makine ile çok daha çabuk biter

-DETAYLI ARAÇ YIKAMA
    -KİL İLE YÜZEY TEMİZLİĞİ
    -DERİNLİK İÇİN GLAZE
    -SEALANT UYGULAMASI
    -WAX UYGULAMASI
    -ÖN CAM YAĞMUR KAYDIRICI

Fiyat Bilgisi

20 sene sonra Türkiye'de 20 - 30 adet bayii ile faliyet gösteren SER & CAN Oto temizlik ve Bakım Şirketinin CEO'larının şu cümle ile konuşmalarına başladığını duyar gibiyim.

"20 sene önce bu işe kendi aldığımız ürünlerle forum arkadaşlarımızın arabalarına bakım yaparak başladık"

Mert abim çok teşekkür ederim desteğin için Açıkcası biz bu işi ÖSS öncesi derslere başlamadan önce stres atmak ve aynı zamanda hobby olarak yapmayı düşünüyoruz cebimize de azıcık harçlık girsin Kullanılan ürünlerin geçen fiyatlarını çıkardım o zaman anladım Sonax 'ın vs çok kaliteli ürünler kullanmadığnı 200 TL parar alıyorsun 30-40 TL kar kalırsa kalıyor

• merhaba arkadaşlar.biliyosunuz ki ülkemizde sular çok kireçli.aracımı yıkıyorum ve camlarda,kaportada su lekeleri kireç izleri kalıyor.araç kurumadan silmeme rağmen bu lekeleri çıkaramıyorum.bana ne önerirsiziniz?bazı arkadaşlar sirkeli su öneriyor ama aracın boyasına zarar verir diye korkuyorum.bu lekeleri çıkaracak ürün var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

merhaba arkadaşlar.biliyosunuz ki ülkemizde sular çok kireçli.aracımı yıkıyorum ve camlarda,kaportada su lekeleri kireç izleri kalıyor.araç kurumadan silmeme rağmen bu lekeleri çıkaramıyorum.bana ne önerirsiziniz?bazı arkadaşlar sirkeli su öneriyor ama aracın boyasına zarar verir diye korkuyorum.bu lekeleri çıkaracak ürün var mı?

KİL ile boyayı temizlemenizi öneririm Ardından birde WAX atarsanız harika olur
  • turtle wax teflonlu ciladan attım güzel oldu lakin pürüzler canımı sıkıyor kille pürüzleri gidermek istiyorum kili yaptıktan sonra tekrar wax vurmak lazımmı zira polisaj olmadığı için 2 gün kolları toparlayamıyorum sonra:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

turtle wax teflonlu ciladan attım güzel oldu lakin pürüzler canımı sıkıyor kille pürüzleri gidermek istiyorum kili yaptıktan sonra tekrar wax vurmak lazımmı zira polisaj olmadığı için 2 gün kolları toparlayamıyorum sonra:)

Kil yüzeydeki waxı sökeceğinden yeniden uygulamak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

turtle wax teflonlu ciladan attım güzel oldu lakin pürüzler canımı sıkıyor kille pürüzleri gidermek istiyorum kili yaptıktan sonra tekrar wax vurmak lazımmı zira polisaj olmadığı için 2 gün kolları toparlayamıyorum sonra:)

Kil yüzeydeki waxı sökeceğinden yeniden uygulamak şart

Aynen kil yüzeyde ne varsa söker araç fabrikadan çıktığı gibi olur Kil üzerine Wax atarsanız boya çok daha güzel görünücektir

• kili atacaz artık kaçarı yok pürüzler uyuz ediyor lakin edirne malzeme konusunda kör memleket arkadaş ya kuzene aldıracaz istanbuldan olmadı bi cilalık daha turtle wax ım var onun dışında başka neler ısmarlayım kendim yıkamadığım için yıkama ürünlerine gerek yok parlatma ve bakım bölümünden devam edecez yani kullanacağım ürünler konusunda tavsiye istiyorum cila yeter miktarda var,bugün kipadan sonax ın motor temizlik spreyini aldım şimdi herhalde bana kil,pasta,polisaj başlığı( 3 tane taşlama makinası var onlara olur herhalde:) ) lastikler için sprey ve iç torpido temizliği için katliteli bir süt lazım tabii uygulama konusundada teknik desteğiniz lazım dostlar şu beyaz güvercini bi parlatalımda bakan bi dha baksın mahallede:)
  • fazla kili olan varmı arkadaşlar uygulayacağım alanlar sınırlı çok miktarda almak istemiyorun
  • mrb arkadaşlar
    benim passatın sol ön direk iç öşemesinde bayağı bir sigara yanıkları var. o parçada airbab olduğu için değiştirme veya başka bir çözümle kurtulabilirmiyim. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navoski

mrb arkadaşlar
    benim passatın sol ön direk iç öşemesinde bayağı bir sigara yanıkları var. o parçada airbab olduğu için değiştirme veya başka bir çözümle kurtulabilirmiyim. saygılar.

Autoking vs kaskonuzla anlaşmalı ise mini onarım kapsamında sorunsuzca halledebilir.
    O parça hemen hemen 50-60 cm uzunluğunda,15 cm genişliğinde bir parça,çıkmacılardada bulabilirsiniz yenisini
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.