Şimdi Ara

passat dsg volant değişimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izmirde bu işi kime yaptırabilirim? şanzımancı usta veya özel servis önerebilirmisiniz?
  • parça iyileştirildi mi?oda çok önemli o kadar para verip yaptıracaksınız 2 sene sonra yine aynı arızayı verebilir
  • parcaya dokunulmadı daha. izmirde bu işi yaptırmak için işçiliğine güvenebilecemiz bir usta tanıyan bir kişi bile yokmu yawf...
  • ustam aynı dert bende var 1986 corolla otomatik 1.3 cc buna volant bulabilirmisin 107 diş .pasatzade kardeş değiştirme bak çıkma bulursan değiştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatroshaski -- 23 Mayıs 2011; 23:26:13 >
  • Bir miktar daha masraf olacak gibi görünüyor.

Kolay gelsin valla.
  • sanırım arkadaş vw firması bu parçanın arızalı olduğunu teyit edip geliştirilmiş bir versiyonunu üretti mi anlamında sormuş.

aynı soruna sahip olması muhtemel parçayı yenisiyle değiştirmek geçici bir çözüm olacaktır bence.
  • hocam özel servislerden de fiyat aldınız mı ?
  • konuda bir tane bile vw müridinin mesajını göremedim

insan gelir bi iki kelime biseyler yazar. Utanmayın bu kadar
  • of of of. neyse ki dsg değil sorunlu olan, bir araba parası neredeyse deniyordu biraralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

konuda bir tane bile vw müridinin mesajını göremedim

insan gelir bi iki kelime biseyler yazar. Utanmayın bu kadar

Dur yazımı bitireyim koyucam buraya Abi yazıktır günahtır ya VW kronik hatasından müşteriyi sıkıntıya sokar , doğuş oto müşteriyi kaz misali soyar, seviscisi ayrı bir soyar yedek parça tedarikçisi ayrı soyar...

Ben ne dicem bu saatden sonra birşey , hiçde birşey demicem bangır bangır bağıryoruz bak bunlar bunlar başnııza gelmesi muhtemel olaylardır diye alırken 3 defa düşünün diye.

Neyse konuyu açan mağdur arkadaşa en azından bir iki tavsiyede bulunayım , hocam servise değiilde bir sanayiye yağtırmay deneseniz belki daha ucuza kapatabilirsiniz. Bu volan olayı Marş'a basılı tutmakdan oluyor di mi ? yanlış hatırlamıyorsam ?

• sanayiye gidip parçayı 400-500 lira civarına bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. 200-400 arası da işçilik alsalar 800 liraya falan halledilir sanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.