Şimdi Ara

passat dsg volant değişimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2006 model dizel passat dsg şanzıman aracımızın volant dişlisinden ses geldiği serviste anlaşıldı ve yetkili servis parca fiyatı olarak da 1.600 tl. (sadece parca fiyatı) verdi.bu volant dişlisi değismezse dsg ye zarar verirmi yoksa bu kadar parayı bu dişli zımbırtısına vermek zorundamıyız? vw sevisleri ateş pahası

• Volan önemli bir parçadır.Motora ilk hareketi verir.Yalnız dsg ile doğrudan bir ilişkisi söz konusu mu onu bilmiyorum.
  • umarım bilen biri olur cünkü işçilikle uçuk bir fiyat olacak.
  • bir tane dişli 1600 tlmi
  • bu volantı ters cevirtip taktırsam olurmu dsg ye sorun cıkarırmı?
  • Aracın şase numarasını verirseniz . isterseniz size sachs marka volant bulabilirim.
  • 2006 araçata bu arız çok enteresan hani 20 yıllık fallan olsa tamamda daha 5 yaşında neler görüyoruz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serviste DSG Kavrama Maliyeti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu problem olunca cevremdekilere sordum megerse bu olay ne kadar cokmus.kimisi 1 yillik aracinda bile oldugunu soyledi ve halen o sekilde kullaniyormus banada bsakin degistirme dedi.vallahi ne yapacagimi sasirdim.umarim konuya hakim birileri cvplar.
  • Böyle şeyleri okuyunca bi ürperme geliyo nedense ....
  • bu konuda bilgisi olan yokmu yawf
  • amrasc pm attım.
  • Volantı değiştir rahat et eninde sonunda değişecek o şıkırtı ile arabayı satmaya kalksan alanda olmaz , volantlar sabit ve hareketli olarak 2 grup diye biliyorum vv de içi dönen yani hareketli olan var klasik arıza oldu artık
  • ewt doğru soyluyorsunuz sonunda degisicek ama ben bir müdette daha kullanabılırmıyım nebiliyim yada servis dışında yaptırıcam artık eminim daha ucuz olur.bu sorun oldugunda volan diye bişi ne duymustum nede görmüştüm megerse caddylerde ve corsalarda neredeyse kronik sorunmuş, araba sayesınde hergün bişi ögreniyoruz
  • bu sorun madem kronik siz bu aracın kronik arızalarını düzeltmek zorunda değilsiniz kullanıcı hatası değil doğuşla irtibata geçin ücretsiz değişimini talep edin olmadı paylaşım versinler ben olsam peşini bırakmam 1600 tl az para değil
  • quote:

bu sorun madem kronik siz bu aracın kronik arızalarını düzeltmek zorunda değilsiniz kullanıcı hatası değil doğuşla irtibata geçin ücretsiz değişimini talep edin olmadı paylaşım versinler ben olsam peşini bırakmam 1600 tl az para değil

Hocam, doğuş oto garantisi süren araclara bile olmadık bahanelerle bir cok konuyu garanti dışı bırakıyor, bununla ilgili onlarca konu var bu forumda birde nerde garantisi bitmiş araca ilgi göstercekler.adamlar araba satmaktan sarhoş olmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayred

quote:

bu sorun madem kronik siz bu aracın kronik arızalarını düzeltmek zorunda değilsiniz kullanıcı hatası değil doğuşla irtibata geçin ücretsiz değişimini talep edin olmadı paylaşım versinler ben olsam peşini bırakmam 1600 tl az para değil

Hocam, doğuş oto garantisi süren araclara bile olmadık bahanelerle bir cok konuyu garanti dışı bırakıyor, bununla ilgili onlarca konu var bu forumda birde nerde garantisi bitmiş araca ilgi göstercekler.adamlar araba satmaktan sarhoş olmuşlar.

bu sorun kronikse forumda toplanıp birşeyler yapabilirsiniz forumda bir konu açın vw kronik volant sorunu olanlar diye sonra toplu bir mail atın
  • Volan dişlisi arızası kroniktir.Uzun ve yorucu bir maceraya hazır olun .Kesinlikle yaptırın derim ben 1600 tl çok bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Volan dişlisi arızası kroniktir.Uzun ve yorucu bir maceraya hazır olun .Kesinlikle yaptırın derim ben 1600 tl çok bişey değil.

1000 TL de işcilik alırlar al sana 2600TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Volan dişlisi arızası kroniktir.Uzun ve yorucu bir maceraya hazır olun .Kesinlikle yaptırın derim ben 1600 tl çok bişey değil.

1000 TL de işcilik alırlar al sana 2600TL

ohhhh ne ala! para çok kolay kazanılıyor ya... yazık yazık... vatandaştan yana olan yok, fırsatı bulan giydiriyor...

• volanı bir şekilde kendin temin edinmeye çalış, sonra da özel serviste değişimini yaptır en ekonomik bu şekilde halledersin, zaten garantisi dolmuş aracın.

bu arada önemli bir parça, bence böyle kullanmaya devam etmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.