SELAM BEYLER BN PASSAT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 97 2000 MODEL PASSAT 1.8 YADA 1.8TURBO LAR HAKKINDA Kİ BİLGİLERİNİZİ MERAK EDİYORUM DAHA ÖNCE BURDA SİZLERE DANIŞMIŞTIM AMA Bİ SONUÇ ALAMAMIŞTIM. FİYAT, KULLANIM, KONFOR, SERVİS, PERFORMANS VS.... BİLDİKLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
çok güzel ve konforlu araçlar fiyatlarıda gayet uygun biraz servisleri pahalıdır ama neye göre dersen şahine renault 9 a göre derim yoksa bir 307 binen birisi rahatlıkla bu araçları binebilir abarttıkları kadar deyil
ama linkteki araba o parayı etmez almaya niyetliysen ben sana 99 model 87 bindeki 1.8 t yi veririm o fiyata
C:\Documents and Settings\fatihbaba\Belgelerim\VOLKSWAGEN Passat Fiyat 15_000 YTL.htm
Bir arabanın öncelikle iç konforuna bakan biri olarak söylüyorum...
İçi çok ferah görünüyor... Ayrıca 1999 model, yani mavi aydınlatmalı gösterge paneline geçiş yılı... ;) Donanımı gayet yerinde...
Ama işte motor olayı nedir, masrafı var mıdır bilinmez... Yılda 20.000 KM. biraz yüksek...
Son derece konforlu ve performanslı araçlar. 100,000km den fazla kullandım ve çok memnun kaldım. Motor aksın önünde konumlandığı için önden kayma sorunu yaşanıyor. Ayrıca fren performansı iyi değil, servisi muazzam pahalı 2002 yılında 103.000 km.de bakım masrafı 800 küsür milyon tutmuştu, ayrıca ortalama tüketimin 9.5 lt.nin altına düştüğünü görmedim. Yine de, bence, benzerlerinin tümünden daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: ugurgencel
C:\Documents and Settings\fatihbaba\Belgelerim\VOLKSWAGEN Passat Fiyat 15_000 YTL.htm
ne demek istediyini çözemedimki bişeyler yazayım
al abı bende var 99 model passat 1.8 gecenlerde de lpg taktırdım. tadından yenmes oldu km başına 140bın yakıyo nasıl??
ulan blue sen yorum damı yapıyon arkadaşı tanırım yalan sölemiyo ama arabası problemli yinede arada bir STOPyazmasa araba daha iyi olcak belki de
ayrıca topic açan arkadaş gayet iyi bi seçim yapmışın git arabayı kendin gör, servise götür baktır tanıdık bi sevis varsa arabanın tarihini söyler sana şimdiden hayırlı olsun gayet yerinde o paraya bende bitane alıcam belki yaza.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme